Belépés
Brexit - Blair: újabb népszavazást kell tartani az EU-tagságról
... Blair Institute for Global Change - online fórumán csütörtökön közzétett tanulmányban kiemeli: az intézet által megbízott gazdasági szakértők számításai szerint ha megállapodás híján az EU-val folytatott brit kereskedelem a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) szabályrendszerére tér át - ami vámok megjelenését jelentené -, a brit hazai össztermék (GDP) értéke 2030-ra 4,93 százalékkal...
2018-10-11 13:12:43
Brexit - Skót miniszterelnök: "elkerülhetetlen" Skócia függetlenné válása
... az elszakadást ellenzők győztek 55 százalékos többséggel.
A The Sunday Times című konzervatív vasárnapi brit lap skóciai kiadásának megbízásából készült friss felmérés ugyanakkor arra vall, hogy a Brexit "karnyújtásnyi közelségbe" hozhatja a függetlenségpártiak többségbe kerülését, különösen akkor, ha Nagy-Britannia úgy lép ki az Európai Unióból, hogy nem sikerül megállapodás...
2018-10-07 13:51:25
Mol-INA-ügy - Megkezdődött a horvátországi egyesített per Ivo Sanader és Hernádi Zsolt ellen
...
A többórás zárt előkészítő ülésen után Laura Valkovic, Hernádi Zsolt ügyvédje úgy nyilatkozott: azt kérték a bíróságtól, hogy fordítsák le az üggyel kapcsolatos "releváns dokumentumokat, hogy azt Hernádi is megértse, és utasításokat adhasson a védelemnek.
"A bíróság azonban elutasította a kérelmet, ami számunkra igencsak meglepő" - mondta az ügyvéd, hozzátéve: úgy gondol...
2018-10-04 23:43:17
Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
...
Jobbik: miért nem működik együtt a kormány az EU-val a hatékony határvédelem érdekében?
Gyöngyösi Márton (Jobbik) arról beszélt, hogy végre az EU-ban is rádöbbentek a hatékony határvédelem fontosságára, a magyar kormány azonban olyan elképesztő állítást tett, miszerint az unió a kapukulcsot akarja elvenni. A jobbikos politikus nyilvánvalónak nevezte, hogy a Frontex a mag...
2018-10-01 17:44:12
Vigyázni kell rá mert mindenkinek csak EGY van!!!
... minőségű élet eléréséhez segítik az embereket a szívbetegségek és a stroke megelőzése és gondozása által, különös tekintettel a szegény és a közepes jövedelmű országokra. Az Egyesület a WHO-val szoros együttműködésben dolgozik. Legismertebb kezdeményezésük A SZÍV VILÁGNAPJA, amelyet 2000 óta tartanak meg, mindig szeptember hónap utolsó vasárnapján.

...
2018-09-30 20:07:28
Brexit - Theresa May: ha az EU-nak van más Brexit-javaslata, terjessze elő
... lerombolná az EU egységes belső piacát, de "amíg nem tudjuk pontosan, hogy mi a gondjuk, nem tudunk előrelépni".
May kijelentette: a brit kormány jelenleg nem tudja megítélni, hogy az EU-val folyó Brexit-tárgyalások milyen eredményre vezetnek, és ezért előkészületeket tesz arra az eshetőségre is, hogy nem születik megállapodás az unióval a jövőbeni kapcsolatrendszerről.
...
2018-09-30 14:41:32
1-10 A rendszerváltozás forgatókönyve
... köztudott volt értelmiségi körökben, hogy becsődőlt az un. szocializmus. Lakiteleken jöttek össze tanácskozásra ezen NEMZETMENTŐK.
*
Viszont, a HATALOMÁTMENTŐK drámai hangú felszólalásaival lettek tele a jegyzőkönyvek, melyek a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsági ülésein készültek.
A fotó ezen kivonatolt részletekről itt látható: http://furai...
2018-09-27 18:47:11
Brexit - Corbyn: "nemzeti katasztrófa" lenne a megállapodás nélküli kilépés
... a legnagyobb brit ellenzéki erő Liverpoolban rendezett éves kongresszusának szerdai zárónapján felszólalva kijelentette: ha a konzervatív párti brit kormány nem tud egyezségre jutni az unióval a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről, vagy ha lesz megállapodás, de azt a brit parlament leszavazza, a Munkáspárt új választások kiírásáért fog kampányolni.
Corb...
2018-09-26 16:28:42
Brexit - Jóváhagyta a munkáspárti kongresszus a párt Brexit-stratégiáját, az opciók között az újabb EU-népszava
... Brexit-stratégia egyik fő eleme az, hogy a Labour-frakció szinte bizonyosan kénytelen lesz leszavazni a parlamentben bármiféle olyan megállapodást, amelyet a konzervatív párti kormány köt az EU-val a kilépés feltételrendszeréről.
A Munkáspárt ugyanis nem hiszi, hogy a kormány képes lesz olyan egyezségre jutni az unióval, amelyet a Labour támogatni tud.
A kongresszuson ...
2018-09-26 10:35:31
Micsoda valójában Románia?
SABIN GHERMAN: 1918-BAN NEM EBBEN EGYEZTÜNK MEG (SZÉTEGYESÜLÉS)

Nyíltan kell beszélnünk: micsoda valójában Románia? Min alapul, mire támaszkodik? Melyek az értékei a területen és a népességen kívül? Nyugati vagy keleti? Jó itt tanyázni?

Erdélyiként jogom van - és ugyanakkor kötelességem is - kérdéseket feltenni magamnak.

[k...
2018-09-25 20:13:01
1 2 3 ........................150 151 ............226 227 ............300 301 302 
Címkék: Hernádi Zsolt, Theresa May, Blair Institute, Global Change, Kereskedelmi Világszervezet, Sunday Times, Európai Unióból, Laura Valkovic, Gyöngyösi Márton, SZÍV VILÁGNAPJA, Magyar Szocialista Munkáspárt, Központi Bizottsági, SABIN GHERMAN, EBBEN EGYEZTÜNK MEG, horvátországi egyesített, rendszerváltozás forgatókönyve, megállapodás nélküli, munkáspárti kongresszus, opciók között, újabb EU-népszava, intézet által, brit hazai, elszakadást ellenzők, többórás zárt, üggyel kapcsolatos, bíróság azonban, hatékony határvédelem, magyar kormány, kapukulcsot akarja, jobbikos politikus, stroke megelőzése, közepes jövedelmű, brit kormány, fotó ezen, legnagyobb brit, konzervatív párti, brit EU-tagság, brit parlament, parlamentben bármiféle, kormány képes, népességen kívül, együttműködésben, rendszerváltozás, felszólalásaival, kongresszusának, előkészületeket, elkerülhetetlen, hatalomátmentők, kezdeményezésük, nyilvánvalónak, szívbetegségek, dokumentumokat, világszervezet, miniszterelnök, horvátországi, forgatókönyve,
© 2013 TVN.HU Kft.