Regisztráció  Belépés
OPSZ: az elmúlt hat év a polgárőrség aranykora volt
... polgárőrök - tette hozzá.
Elmondta: az OPSZ, a több mint 63 ezer polgárőr tevékenységének és a kormányzat támogatásának köszönhetően sikeresen zárta a 2017-es évet.
A szervezet valamennyi programja a közbiztonság javulását eredményezte, ezért a partner önkormányzatok több mint 90 százaléka elégedett volt a munkával - mondta Túrós András.
A polgárőrök közterületi jel...
2018-03-24 12:31:21
Soltész: Európa szegényebb lesz, ha egyetlen kisebbség is elvész
... össze.
Megemlítette, hogy április 3-ig kell a hiányzó aláíróíveket ös...
2018-03-24 10:31:15
Az UniCum Laude Rómában ad egyházzenei koncertet
... énekegyüttes 1994-ben alakult, tagja Csapó József kontratenor, Meláth Árpád tenor, Mits Arnold tenor, Pap Tamás bariton, Kutnyánszky Csaba bariton és Silló György basszus. Az együttes valamennyi tagjának nagy kórusmúltja van, többségük karnagyi diplomával rendelkezik, néhányan szólistaként is vállalnak fellépéseket - közölte az akadémia az MTI-vel.
Az UniCum Laude már nevébe...
2018-03-24 07:50:49
10 tény Magyarország kirablásáról.
... a globális tőkemozgásokat, de nem szerveztük meg az együttműködést az országok között,
hogy a pénz ne tűnhessen el az adóparadicsomokba.
Ezért azt javasoljuk, hogy a világ valamennyi országának részvételével jöjjön létre egy globális adózási egyezmény.

Ez automatikus információcserét biztosítana az adóhatóságok között. Csak azok a bankok működhetnének,
am...
2018-03-23 20:54:33
Illegális bevándorlás - A bajor kormány önálló határrendőrséget és menekültügyi hivatalt állít fel
... határátlépés visszaszorítására.
A határőrizet Németországban szövetségi hatáskör, de a müncheni vezetés el akarja érni, hogy a bajor határrendőrök a szövetségi rendőrség által végzett valamennyi határigazgatási műveletbe, például az útlevelek ellenőrzésébe is bekapcsolódhassanak. Ezért tárgyalást kezdeményeznek a szövetségi kormánnyal.
A menedékkérők többsége a bajor-osz...
2018-03-23 19:12:05
Választás 2018 - Nyolc külképviseleti megfigyelőt vett nyilvántartásba az NVB
... ellenőrzi a külképviseleti megfigyelő választójogát, és ha rendben találja, a megfigyelőt nyilvántartásba veszi.
Az NVB pénteken nyolc külképviseleti megfigyelőt vett nyilvántartásba, valamennyit a Momentum Mozgalom jelentette be.
A nyilvántartásba vett külképviseleti megfigyelő jelen lehet a külképviseleti választási iroda munkájánál, azt, illetve a szavazás menetét fi...
2018-03-23 18:12:13
Választás 2018 - Fidesz: Janiczak megsértette a nőket, ezért mondjon le!
... botrány főszereplője újra a város polgármestere, Janiczak Dávid, aki megalázó stílusban beszél a nőkről egy hangfelvételen.
Janiczak Dávid alpári stílusa elfogadhatatlan, aváros valamennyi női lakosa nevében kikérem magamnak - mondta Vámos Henrietta.
"Úgy gondolom, hogy egy város vezető tisztségviselője nem engedhet meg magának ilyen hangnemet. Ezek a mondatok nem méltóa...
2018-03-23 18:03:39
Választás 2018 - Gyurcsány: a nyomozóhatóságok vizsgálják ki az ukrán állampolgárok ügyét!
... Szabó Zsolt "rejtett vagyonáról" és a pénz szolgálta-e a Fidesz érdekeit.
Elmondta azt is, hogy amennyiben kormányra kerülnek, akkor a parlament arra kéri majd az adóhivatalt, hogy valamennyi állami vezető, kormánytag és képviselő vagyonát vessék össze a bevallott jövedelmükkel.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Magyar Nemzet cikkére válaszul pénteken közlemény adott ...
2018-03-23 14:01:28
Grezsa István: Kárpátalján a magyar iskolaépítés a legjobb válasz az ukrán oktatási törvényre
... szól másról, mint arról, hogy építkezünk, ami azt jelzi - mutatott rá -, hogy ezer év után is magyarként akarunk élni mind Kárpátalján, mind a Kárpát-medencében, mind az anyaországban, valamennyi felekezet a maga hite szerint.
A kormánybiztos azt is elmondta, hogy az új szakkollégiumi épület nemcsak oktatási intézményként, hanem 200 négyzetméteres alapterületével a munkácsi m...
2018-03-23 13:44:49
Választás 2018 - Lejár a delegáltak bejelentésére rendelkezésre álló határidő
... delegáltakat.
A választási bizottságokban ülő választott és megbízott tagoknak azonos jogaik és kötelezettségeik vannak. A párt által megbízott tag a bizottság rendelkezésére álló valamennyi információt megismerheti. A tevékenysége során tudomására jutó személyes adatokat azonban sem az őt megbízó pártnak, sem másnak nem adhatja ki.
A jelölőszervezeteknek, független jelö...
2018-03-23 07:06:14
1 2 3 ...................1928 1929 .........2892 2893 ..........3856 3857 3858 
Címkék: UniCum Laude Rómában, Grezsa István, Túrós András, Csapó József, Meláth Árpád, Mits Arnold, Kutnyánszky Csaba, Silló György, UniCum Laude, Momentum Mozgalom, Janiczak Dávid, Vámos Henrietta, Szabó Zsolt, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Magyar Nemzet, polgárőrség aranykora, bajor kormány, nyomozóhatóságok vizsgálják, ukrán állampolgárok, magyar iskolaépítés, legjobb válasz, ukrán oktatási, delegáltak bejelentésére, több mint, kormányzat támogatásának, 2017-es évet, szervezet valamennyi, közbiztonság javulását, partner önkormányzatok, polgárőrök közterületi, hiányzó aláíróíveket, együttes valamennyi, globális tőkemozgásokat, országok között, világ valamennyi, globális adózási, adóhatóságok között, bankok működhetnének, határőrizet Németországban, müncheni vezetés, bajor határrendőrök, szövetségi rendőrség, útlevelek ellenőrzésébe, szövetségi kormánnyal, menedékkérők többsége, külképviseleti megfigyelő, megfigyelőt nyilvántartásba, nyilvántartásba vett, külképviseleti választási,
© 2013 TVN.HU Kft.