Regisztráció  Belépés
Kommunista és vallási szövetség, Világ egyesítés Borsodban
... Vörös Oroszlánjában Szepes Máriának Vénusz áldozással állandóan.

Az ötágú emberszabású csillag népei az elmeosztályokról emberformában vannak a láthatóban, kivétel nélkül valamennyien, állatok, patológiák, vagy bármilyen élőlénye a másik világnak, mint a Talmud állatai.

Az ötágú emberszabású csillag az ózdiak egykori Jupiter lány feketemágiáját használó feket...
2018-04-19 19:37:26
Dakota indián Jehova fekete mágusai
... űrbábelt hoztak létre, elválasztotta őket az utcanép, gazdag járulékkal látja el őket a nyugíjfolyósító, nemi társaik vannak, mivel önkielégítéseket végző vénasszonyok kivétel nélkül valamennyien. Ezt jelenti a lyuk, amiért így végeztem hosszú évtizedeken keresztül.

Szirmabesenyő központja felvette a nevemet Annamáriaként a reikissel, amelyik egyik hatalmasa az országna...
2018-04-19 17:51:19
Dakota indián Jehova fekete mágusai
... űrbábelt hoztak létre, elválasztotta őket az utcanép, gazdag járulékkal látja el őket a nyugíjfolyósító, nemi társaik vannak, mivel önkielégítéseket végző vénasszonyok kivétel nélkül valamennyien. Ezt jelenti a lyuk, amiért így végeztem hosszú évtizedeken keresztül.

Szirmabesenyő központja felvette a nevemet Annamáriaként a reikissel, amelyik egyik hatalmasa az országna...
2018-04-19 17:51:16
Lengyel történelem Fenyővel történő ismétlése állandóan
... és szőke volt.
Szikszón a szikes szó a pusztában jelentésből berendezve állandó főszereplői a náciknak, eleven kutyákat Jehova élő lelkeiként dobáltak dögkútba, amit szagoltak valamennyien, mert bűzlött, fejük felé tették a Napisten turulmadarának szobrát valamiért, amit békesség virágként hajtottak végre az áldozásommal, amiért Vona a ricsei elmeosztályával, mint nácikkal k...
2018-04-19 11:50:09
húsvét 3. hét szerda 04.18
...
Az üldözés ellenére a hívek mindenütt hirdették Isten igéjét.
István diakónus megkövezése után nagy üldözés tört ki a jeruzsálemi egyház ellen. Az apostolok kivételével valamennyien elszéledtek Júdea és Szamaria vidékére. Istvánnak pedig istenfélő emberek megadták a végtisztességet, és nagyon megsiratták.
Saul ellenben sanyargatta az egyházat: sorra járta a házaka...
2018-04-18 19:18:45
Petőfi Sándor: A' csárda romjai.
... kazal végén álmodik nyugottan -
Kazal végén akkor, most már lenn a' sírban,
És a' szép fiatal menyecske is ott van,
És a' hamis deák, 's mind, kik itt boroztak,
Ők valamennyien már rég porladoznak.
A' csárda is vénült, vénült és roskadott,
Leüté fejéről a' szél a' kalapot,
A' födelet ; ekkép áll hajadon fővel.
Mintha urával beszélne az időve...
2018-04-16 06:52:14
"Kivándorolt Amerikába hárommillió emberünk"
... törvénytaposókként, megjelentek az elején még a kezdetek, mint az utcanép aranyásóként, huligánok, alkoholisták, indiai cigányok kancsal Isaora kezdetével a szappantisztító sorozatoknak, valamennyien sátán bibliájába írva rima Jeruzsálem, Magyarország központjának szülöttjeiként.

A tatárdombi Ikerház elődjeként volt a munkáspárt berendezve, melyek népe kivándorolt, háro...
2018-04-14 06:43:45
Tudtátok hogy ma van a költészet napja ?
... áldozásának lezárt határokon belül utolsó magyarként kakasfrizurájával a médiájuknak együtt a szlovákokkal.

Mivel törvényesen lesznek lerendezve, nem félnek, mert törvénytaposók valamennyien, akik megállították az időt a legyőzésemkor, mert a vas tisztátalan lelkek mondata a bibliájukból, hogy véli, hogy megváltoztatja az Időt és a törvényt szó szerint.

Kell...
2018-04-12 16:19:48
Hegylakó - Száműzés
... láttam. Csak egyetlen ember jöhet vissza a halálból, és te nem lehetsz Ő, te... - Elhallgatott, zavartan félrenézett.
Conner undorodott társaitól.
- Milyen bolondok vagytok valamennyien! - kiáltotta, nem is igyekezve titkolni meggyőződését. Angushoz fordult most, aki mind ez idáig nem szólt.
- Öreg...?
- Jobb, ha elmégy, Conner - mormolta a főnök.
A fiú az...
2018-04-11 18:05:35
A kereszt éneke
... Fia az, aki tehetetlenül, utálattá torzultan vergődik a keresztfán? Ezt sem a becsületes polgárok, sem a durva katonák, sem a főpapok és írástudók, de még a tanítványok sem értik. Valamennyien úgy gondolják, hogy Jézus akkor bizonyulna valóban Isten Fiának, ha leszállna a keresztről.
Jézus azonban nem száll le, mert nem magát jött megszabadítani, hanem az ő népét fogja ezált...
2018-04-09 18:08:25
1 2 3 .............321 322 .......482 483 ......641 642 643 
Címkék: Petőfi Sándor, Kivándorolt Amerikába, Vörös Oroszlánjában Szepes Máriának Vénusz, Isten Fiának, költészet napja, kereszt éneke, ötágú emberszabású, elmeosztályokról emberformában, másik világnak, ózdiak egykori, nevemet Annamáriaként, pusztában jelentésből, ricsei elmeosztályával, üldözés ellenére, hívek mindenütt, jeruzsálemi egyház, apostolok kivételével, utcanép aranyásóként, szappantisztító sorozatoknak, tatárdombi Ikerház, munkáspárt berendezve, médiájuknak együtt, becsületes polgárok, durva katonák, önkielégítéseket, elmeosztályokról, nyugíjfolyósító, szappantisztító, elmeosztályával, végtisztességet, szülöttjeiként, feketemágiáját, megszabadítani, megváltoztatja, törvénytaposók, turulmadarának, meggyőződését, annamáriaként, szirmabesenyő, emberformában, legyőzésemkor, oroszlánjában, megállították, elválasztotta, központjának, tehetetlenül, valamennyien, emberszabású, alkoholisták, aranyásóként, sorozatoknak, magyarország, vénasszonyok, elhallgatott, bibliájukból, áldozásommal, szlovákokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.