Regisztráció  Belépés
Sík Sándor
... arcodat.

Dávid, mikor hajnalra serkent, hozzád szólt magas, kövér hegyen,
Tetőled várt segélyt, mikor fejére támadt ellenség s hűtlen barát,
És pásztorának szólított és vendéglátó gazdájának,
Dallal és tánccal ünnepelt előtted,
És szentek-szentjét épített neked:
S te szóltál hozzá mennydörgős szavában és szálltál szélnek szárnyain,
...
2018-06-26 11:42:26
A születésünk dátuma a teljes sorsunkat meghatározza!
... van. Az ilyen emberek megkülönböztető jellemzője a célok következetes megfogalmazása és azok lépésről-lépésre történő végrehajtása. Gyengéjük a hasuk. Többségében közülük kerülnek ki a vendéglátó-tulajdonosok és az ínyencek.

A huszonnegyedikén születettek a hosszú távú kapcsolatok hívei, ami egyszerre biztosít számukra önbizalmat és a biztonságot.

Erős kötele...
2018-06-24 18:02:15
Külföldi sajtó Magyarországról - Német hírportál a magyar-német kapcsolatokról
... megerősítették, hogy Merkel július elején Berlinben találkozik Orbánnal. Ez három éve az első bilaterális megbeszélésük lenne, és "erős jelzés" is a német-magyar kapcsolatokat illetően.
A vendéglátó német kancellár valószínűleg tudja, hogyOrbán nem adja fel eddigi álláspontját, és legfeljebb taktikai engedményekre hajlandó, vendége pedig "világossá tette, hogy most már ő az,...
2018-06-22 21:43:11
Tarlós: az SZDSZ-MSZP-s városvezetés többször díjmentesen járult hozzá a Red Bull Air Race-hez
... sugároztak. 2010 márciusában a V...
2018-06-22 17:12:41
Nemzetpolitikai helyettes államtitkár: a magyarság minden tagja ugyanolyan fontos
... forrasztják össze "láthatatlan szállal".
Kovács József, a Keresztúr Nevű Települések Szövetségének elnöke örömének adott hangot amiatt, hogy 2013 után, amikor Murakeresztúr volt a vendéglátó, újra olyan településen találkozhatnak, ahol még nem lehettek korábban.
Jelezte, hogy minél több települést szeretnének bevonni a szervezésbe, de a települések mérete, nagysága gátló...
2018-06-22 14:21:49
Ismét módosították a szegedi zajrendeletet
... tartózkodtak.
Botka László (MSZP) polgármester a vitában kifejtette, a rendelet semmilyen új korlátozást nem jelent a lakosságnak, a közterületen szervezett rendezvényeken, illetve a vendéglátóipari egységek teraszain és kerthelyiségeiben korlátozza a hangosítás használatát hétköznapokon este 10 órától, a hétvégéken éjféltől.
Haág Zalán, a KDNP közgyűlési frakcióvezetője...
2018-06-22 12:11:56
Vb-2018 - Túl a 2,5 milliós látogatottságon a szurkolói zónák
...
A nemzetközi szövetség (FIFA), a helyi szervezőbizottság és a vendéglátó városok lelkesen számoltak be arról, hogy ilyen hamar sikerült átlépni ezt a jelentős határt. Ez - mint megjegyzik - azt bizonyítja, hogy a stadionokon kívül a hivatalos nevükön FIFA Fan Fest-ek a legjobb helyek arra, hogy a szurkolók átéljék a vb eseményeit.
A mérkőzésnapokon nyitva álló, ingyenese...
2018-06-22 11:53:35
Munkavédelmi tájékoztatókat készítettek a turisztikai és a vendéglátóipari szektornak
...
A szervezet ismertetése szerint Magyarországon a kereskedelmi szálláshelyeken és a vendéglátó egységekben majdnem kétszázezer ember dolgozik, ők munkájuk során különböző veszélyeknek vannak kitéve: 2017. első háromnegyed évében 425 munkabaleset történt összesen a két ágazatban, 2016-ban egész évben ez a szám 667 volt. Ugyanakkor tömegesek a három napot el nem érő, vagy betegá...
2018-06-21 19:55:45
A Krisna-völgy negyedszázados fennállását ünneplik Somogyvámoson
... virágajánlást tartanak, amelyhez virágdekor-készítők csatlakoznak.
Lehet bocit simogatni, a tóparton sétálni, vegán ételeket kóstolni, bekukkantani az ökoiskolába, és beszélni a vendéglátó tanárokkal arról, mennyire lehet boldog egy gyerek az online világban való jelenlét nélkül is - írták.
A szervezők utaltak rá: a Krisna-völgy azért jött létre, hogy egy békés atmoszfér...
2018-06-21 18:25:33
Elfogadhatatlannak tartja a szegedi zajrendelet módosítását a KDNP
... rendelkezések mellett időbeli korlátot határozott meg a legtöbb szabadtéri rendezvényen használható hangosításra.
A július 1-jén hatályba lépő rendeletet - 27 rendezvényszervező és vendéglátó közérdekű bejelentése nyomán - a megyei kormányhivatal megvizsgálta, és törvényességi felhívásban kifogásolta, hogy a jogszabály a korlátozás alól kivételt enged az állami és önkormányza...
2018-06-20 15:42:00
1 2 3 ......................139 140 ...........209 210 ............278 279 280 
Címkék: Bull Air Race-hez, Kovács József, Keresztúr Nevű Települések Szövetségének, Botka László, Haág Zalán, FIFA Fan Fest-ek, születésünk dátuma, teljes sorsunkat, magyar-német kapcsolatokról, magyarság minden, szegedi zajrendeletet, szurkolói zónák, vendéglátóipari szektornak, szegedi zajrendelet, ilyen emberek, célok következetes, huszonnegyedikén születettek, hosszú távú, első bilaterális, német-magyar kapcsolatokat, vendéglátó német, települések mérete, vitában kifejtette, rendelet semmilyen, közterületen szervezett, vendéglátóipari egységek, hangosítás használatát, hétvégéken éjféltől, nemzetközi szövetség, helyi szervezőbizottság, vendéglátó városok, jelentős határt, stadionokon kívül, hivatalos nevükön, legjobb helyek, szurkolók átéljék, mérkőzésnapokon nyitva, szervezet ismertetése, kereskedelmi szálláshelyeken, vendéglátó egységekben, három napot, tóparton sétálni, vendéglátó tanárokkal, online világban, szervezők utaltak, békés atmoszfér, legtöbb szabadtéri, július 1-jén, megyei kormányhivatal,
© 2013 TVN.HU Kft.