Belépés
Hétvégén ismét Fitparádé
... versenyt. Vagyis, azok a versenyzők, akik arról álmodoznak, hogy a Mr Olympia színpadán a legismertebb profik közé emelkedjenek, a belépéshez szükséges profi kártyát itt, a Fitparádé Classic versenyen szerezhetik meg. Erre a viadalra szombaton kerül sor a Mom Sport rendezvénycsarnokban.
Vasárnap rendezik a Louie Koncz Classic és a Fitmodel World Man és Woman versenyeket, amel...
2018-10-10 12:51:39
Elsőkből lesznek az utolsók
Elsőkből lesznek az utolsók

A Tour de France-ról, a híres európai kerékpárversenyről biztosan hallottál már. De valószínűleg soha nem hallottál még a világ legrövidebb kerékpárversenyéről Indiában.
A versenyzők felsorakoznak a rajtvonalnál. Biciklisnadrág, sisak, kulacs, szám a hátukon, céges szponzorok - minden a helyén.
Eldördül a startpisztoly, és a ve...
2018-10-08 08:25:46
Ungvári Miklós harmadik lett a távlovas országos bajnokságon
...
A 37 éves ceglédi sportoló a szervezők tájékoztatása szerint a 80 kilométeres, úgynevezett minősítő versenyen állhatott fel a dobogó harmadik fokára, többek között horvát és osztrák lovasokat is maga mögé utasítva. A számot Tóth József nyerte.
A háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó elmondta, anyai ágon örökölte a lovak szeretetét. Hozzátette, a távlovaglásban éppen az ...
2018-10-07 17:01:50
Száz csapat vett részt a Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászversenyen
...
Szamosi Attila elmondta, hogy a nyolc napon át tartó versenyen összességében több mint kétezer halat - mintegy tizennyolc tonnát - fogtak az indulók, ezek között több mint száz példány tizenöt kiló feletti, tizenhárom pedig húsz kiló feletti volt.
A főszervező szerint ennyit korábban egy versenyükön sem sikerült még kifogniuk a résztvevőknek a Balatonból.
A Nemzetk...
2018-10-06 14:50:56
Mecsek-rali - Több mint 110 induló az 52. versenyen
...
Az esemény pénteki sajtótájékoztatóján Szűcs Zsolt, a szervező Pécsi Sport Nonprofit Zrt. (PSN Zrt.) vezérigazgató-helyettese, a rali sajtófőnöke közölte: a rajt- és célceremóniát a korábbi évektől eltérően nem a baranyai megyeszékhely főterén, hanem a Pécs Plázánál rendezik.
Szűcs Zsolt az MTI érdeklődésére elmondta, hogy eddig több mint 110 nevezés érkezett a versenyző...
2018-10-05 12:21:52
Sjöström: Ha Katinka meg tudja csinálni, akkor nekem is ....
... nevezni.
,,Mindenképpen. Őszintén szólva engem is és még sok más úszót is ő inspirált azzal, hogy elkezdett így versenyezni. Elképesztő volt látni, hogy mennyit vállalt egy versenyen. És persze én is elkezdtem utánozni őt, mert kezdetben csak egy, legfeljebb két számot vállaltam, de aztán látva őt, úgy gondoltam, miért ne próbálkoznék meg többel? Még úgy is, hogy két úsz...
2018-10-04 11:34:49
Fődíjat nyert a vizafogói plébániatemplom
Fődíjat nyert ,,Az év háza" pályázaton a Budapest - vizafogói plébániatemplom
2018. október 3. szerda 15:12
,,Az év háza" versenyen középület kategóriában a Berecz Tamás és Batári Attila építészpáros tervei szerint felújított Budapest - vizafogói Tours-i Szent Márton-plébániatemplom nyerte el a fődíjat. Hagyományosan október első hétfőjén, az építész...
2018-10-04 11:12:45
Torna vk - Böczögő és Vecsernyés sorozatgyőztes
... fináléba kerülni, így megelőztem" - nyilatkozta Vecsernyés, aki tavaly negyedik lett összesítésben.
Böczögő, az MTK Budapest kétszeres olimpikon tornásza 60 pontot gyűjtött három vk-versenyen, és második alkalommal lett a talaj összetett győztese.
"Örülök a győzelemnek, de egyáltalán nem számítottam erre, ugyanis azt gondoltam, nem indultam annyi viadalon ebben az évben,...
2018-10-02 14:11:37
Harmadik lett a 17 éves Kovács Bálint a gyorsaságimotoros német bajnokságban
...
A fiatal pilóta menedzsmentjének hétfői tájékoztatása szerint Kovács a szombati napon második lett az időmérő edzésen, a versenyen pedig szintén másodikként ért célba, míg az összetett második helyére ugyancsak esélyes német riválisa kiesett.
A 17 éves magyar motoros így a vasárnapi zárónapot 16 pontos előny birtokában várta a pontverseny második helyén, és a rajt után h...
2018-10-01 13:22:33
Úszó világ liga Eindhoven
Hosszú jelenleg 399 világkupán szerzett éremnél tart, a budapesti versenyen szerezheti meg a négyszázadikat. Hosszú Katinka egy arany- és egy bronzérmet szerzett vasárnap az úszók világkupájának Eindhoveni rövid pályás állomásának zárónapján.
ARANYÉREM 200 méter vegyes úszás 2:05.06) idővel
Katinka aranyérmes úszás videó https://www.m4sport.hu/uszas/cikk/20 18/09/30...
2018-09-30 19:16:33
1 2 3 ............305 306 .......458 459 ......610 611 612 
Címkék: Ungvári Miklós, Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászversenyen, Kovács Bálint, Fitparádé Classic, Louie Koncz Classic, Fitmodel World Man, Tóth József, Szamosi Attila, Szűcs Zsolt, Pécsi Sport Nonprofit Zrt, Pécs Plázánál, Berecz Tamás, Batári Attila, Tours-i Szent Márton-plébániatemplom, Hosszú Katinka, távlovas országos, vizafogói plébániatemplom, gyorsaságimotoros német, legismertebb profik, belépéshez szükséges, viadalra szombaton, híres európai, világ legrövidebb, versenyzők felsorakoznak, szervezők tájékoztatása, dobogó harmadik, számot Tóth, háromszoros Európa-bajnok, lovak szeretetét, távlovaglásban éppen, nyolc napon, főszervező szerint, esemény pénteki, szervező Pécsi, rali sajtófőnöke, korábbi évektől, baranyai megyeszékhely, talaj összetett, fiatal pilóta, szombati napon, időmérő edzésen, versenyen pedig, összetett második, vasárnapi zárónapot, pontverseny második, rajt után, budapesti versenyen, bronzérmet szerzett, úszók világkupájának, horgászversenyen, menedzsmentjének,
© 2013 TVN.HU Kft.