Regisztráció  Belépés
Bencze Máté képviseli Magyarországot a Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyén
... minden második évben megtartották. Európa nagy részén közvetítik, elsősorban a részt vevő országok.
Magyarország eddig ötször szerepelt a versenyen, először 1992-ben. Az ötből négy versenyzőnek sikerült kvalifikáltatnia magát a döntőbe, közülük az eddigi legjobb eredményt Devich Gergely érte el, ő 2014-ben a 3. helyen végzett a kölni versenyen.A 2016-os verseny a lengyel Luka...
2018-08-12 12:11:23
Triatlon Eb - Negyedik a magyar vegyesváltó
... más. Az utolsó lejtőn már halálfélelmem volt, mert egy kátyúnál kilazult a kormány" - mondta az MTI-nek Kovács, aki kiváló futással végül ötödik helyen váltotta Tóthot.
A 29 éves versenyzőnek sikerült felzárkóznia az élmezőny tagjaihoz, és ő is ötödik helyen váltott, ekkor következett Bragmayer, aki elsősorban kiváló úszásának köszönhetően tapadt az élmezőnyre és negyedik hel...
2018-08-11 20:35:27
A keresztyén élet
... életet nem hiába hasonlítja Pál apostol versenypályán való futáshoz. A keresztyén embernek is ugyanúgy komoly edzésre, felkészülésre, úgynevezett tréningre van szüksége, mint egy jó versenyzőnek. Ehhez önuralomra, önmegtagadásra is szüksége van, mint ahogy a sportolónak is mértéktartó, egészséges életmódot kell folytatnia. Amikor pedig eljön a verseny nagy pillanata, lendületre, t...
2018-08-10 08:52:50
Úszó Eb - Verrasztó és Késely is a legjobb idővel döntős
... Gyurta.
Ezt követően ugrott vízbe a sorozatban harmadik sikerére hajtó Verrasztó, aki ráadásul a szám történetének legidősebb Európa-bajnoka lehet a skót nagyvárosban. A 29 éves versenyzőnek a hátúszástól kezdve nem igazán volt ellenfele és 4:14.18-as idővel az első helyen jutott fináléba.
"Meg vagyok elégedve, ez reggel egy jó idő. A döntőben szeretnék az idei legjobbam...
2018-08-09 11:51:14
Magyar siker a Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpián
... kombinatorika, a matematika, az informatika. A részvételnek viszont nem előfeltétele a nyelvészetben való jártasság.
A világversenyen a feladatok között volt például olyan, amelyben a versenyzőnek egy számára idegen nyelven írt szöveget le kell fordítania mintaszöveg és mintafordítások segítségével.
Az, hogy ki képviselheti Magyarországot a nemzetközi versenyen, a Magy...
2018-08-01 12:51:30
Magyar Nagydíj - Hamiltoné a pole pozíció az esős időmérőn
...
A vb-pontversenyben is vezető 33 éves versenyzőnek ez volt az idei ötödik, egyben pályafutása 77. időmérős sikere.
Hamilton mellől csapattársa, a finn Valtteri Bottas rajtolhat majd a vasárnapi futamon, a harmadik starthelyet pedig Kimi Räikkönen, a Ferrari finn pilótája foglalhatja el.
Az összetett pontversenyben Hamilton mögött 17 pontos lemaradással második, négy...
2018-07-28 16:31:42
Mickey egér útra készen társasjáték - Trefl
mindig vannak komplikációk, így a versenyzőknek időről időre segítségre van szükségük, ha meg ...
2018-07-22 01:46:12
Gyulai Memorial - Baji Balázs olimpiai bajnokokat vert 110 gáton
... Russell. Férfi 400 méteren a dominikai Luguelín Santos győzött, a nőknél versenycsúcs született a bahamai Shaunae Miller-Uibo jóvoltából.
A viadal legjobb teljesítményét elérő versenyzőnek járó Dr. Spiriev Bojidar-trófeát idén Mutaz Essza Barsim kapta. A legjobb magyar versenyző díját két gátfutó, Kozák Luca és Baji Balázs kapta.
Eredmények:
férfiak:
--------...
2018-07-02 21:18:06
Francia Nagydíj - Hamiltoné az első rajtkocka
...
A 33 éves versenyzőnek ez az idei harmadik, s pályafutása 75. pole pozíciója.
Hamilton mellől csapattársa, a finn Valtteri Bottas startolhat, míg a harmadik rajtkockát az összetett pontversenyben Hamilton előtt egy ponttal vezető Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres vb-győztes német pilótája foglalja el.
A negyedik és az ötödik helyen a Red Bull két pilótája, sorr...
2018-06-23 17:31:51
Francia Nagydíj - Bottas volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen
...
Többen is a tervezettnél kevesebb kört tudtak teljesíteni, öt versenyzőnek pedig egyáltalán nem volt mért ideje.
A finn mögött a spanyol Carlos Sainz Jr. (Renault) lett a második, míg a harmadik legjobb időt a monacói Charles Leclerc (Sauber) autózta. Bottas brit csapattársa, a világbajnoki címvédő és mindkét pénteki gyakorlást megnyerő Lewis Hamilton ezúttal csak a 12. ...
2018-06-23 15:11:36
1 2 3 ....18 19 ..28 29 ..36 37 38 
Címkék: Bencze Máté, Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyén, Triatlon Eb, Úszó Eb, Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpián, Magyar Nagydíj, Gyulai Memorial, Baji Balázs, Francia Nagydíj, Devich Gergely, MTI-nek Kovács, Valtteri Bottas, Kimi Räikkönen, Luguelín Santos, Shaunae Miller-Uibo, Spiriev Bojidar-trófeát, Mutaz Essza Barsim, Kozák Luca, Sebastian Vettel, Carlos Sainz Jr, Charles Leclerc, Lewis Hamilton, magyar vegyesváltó, keresztyén élet, legjobb idővel, pole pozíció, esős időmérőn, első rajtkocka, harmadik szabadedzésen, részt vevő, ötből négy, eddigi legjobb, kölni versenyen, 2016-os verseny, lengyel Luka, utolsó lejtőn, kátyúnál kilazult, élmezőny tagjaihoz, keresztyén embernek, verseny nagy, sorozatban harmadik, szám történetének, skót nagyvárosban, hátúszástól kezdve, első helyen, döntőben szeretnék, idei legjobbam, részvételnek viszont, nyelvészetben való, feladatok között, számára idegen, nemzetközi versenyen, idei ötödik, finn Valtteri, vasárnapi futamon, harmadik starthelyet, összetett pontversenyben,
© 2013 TVN.HU Kft.