Belépés
Birkózó-vb - Kötöttfogású nagyüzem Tatán
...
A birkózócsarnok ajtajára már reggel ki lehetett tenni a megtelt táblát, amit jól érzékeltet, hogy a versenyzők csak két részletben férnek el a teremben. A napot az alsó öt súlycsoportban (55, 60, 63, 67, 72 kg) érdekeltek kezdték, majd őket követték a felső kategóriákban (77, 82, 87, 97, 130 kg) szereplők.
A szőnyegen többek között az olimpiai és világbajnok Davor Stefa...
2018-10-10 13:21:23
Hétvégén ismét Fitparádé
...
A Fitparádé koncepciója a legnépszerűbb edzőtermi-, erő- és ügyességi sportokra épül. Évről évre növekszik a versenyek, versenyzők és a látogatók száma, a szervezők ugyanis figyelemmel kísérik a legújabb trendeket, amelyeknek felkarolásában, létrehozásában a rendezvény maga is élen jár.
A szervezők tájékoztatása alapján a fitnesz- és a testépítősport meghatározó eseménye...
2018-10-10 12:51:39
Ifjúsági olimpia - Szabó Tünde: rendkívül sikeres a hazai utánpótlás-nevelés
...

Az államtitkár, aki a Buenos Aires-i nyári ifjúsági olimpia helyszínén tartózkodik, telefonon azt mondta az MTI-nek, hogy "a magyar utánpótlás sikerpályán van", és az idei nyár végéig megszerzett 43 arany-, 34 ezüst-, és 41 bronzérem mellé a magyar versenyzők Argentínában gyarapíthatják tovább a medálok számát.

"Külön szeretném kiemelni azt, hogy az utánpótlá...
2018-10-09 15:31:31
Birkózó-vb - Az utolsó simításokat végzik a nők és a szabadfogásúak
...
A mátraházi központban nemzetközi edzőtábor zajlik éppen. Kedden a férfiak többek között üzbég, fehérorosz, orosz és kolumbiai birkózók társaságában tréningeztek, s a pörgős, másfélórás edzés végére láthatóan valamennyien "kellemesen" elfáradtak.
Ligeti Dániel (125 kg), az év elején a kötöttfogásúakhoz csatlakozott, ám szezon közben eredeti szakágába visszatért nehézsúly...
2018-10-09 14:41:36
Elsőkből lesznek az utolsók
Elsőkből lesznek az utolsók

A Tour de France-ról, a híres európai kerékpárversenyről biztosan hallottál már. De valószínűleg soha nem hallottál még a világ legrövidebb kerékpárversenyéről Indiában.
A versenyzők felsorakoznak a rajtvonalnál. Biciklisnadrág, sisak, kulacs, szám a hátukon, céges szponzorok - minden a helyén.
Eldördül a startpisztoly, és a ve...
2018-10-08 08:25:46
Ungvári Miklós harmadik lett a távlovas országos bajnokságon
...
A 37 éves ceglédi sportoló a szervezők tájékoztatása szerint a 80 kilométeres, úgynevezett minősítő versenyen állhatott fel a dobogó harmadik fokára, többek között horvát és osztrák lovasokat is maga mögé utasítva. A számot Tóth József nyerte.
A háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó elmondta, anyai ágon örökölte a lovak szeretetét. Hozzátette, a távlovaglásban éppen az ...
2018-10-07 17:01:50
Daganatos gyerekeknek rendeznek családi napot Domonyvölgyben
...
A résztvevőket a többek között lovaskocsizással, kézműves és ügyességi játékokkal, focival és biliárddal várják, de lesz kisbabákra specializálódott játszótér is - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
Neves versenyzők rally versenyautókat mutatnak be, lesz akrobatikus rock&roll táncbemutató, a lovasprogramok között pedig négyesfogathajtást, pónifogath...
2018-10-07 07:20:47
Rövidpályás gyorskorcsolya ob - Jászapáti Petra duplázott
...
A szegedi versenyző viszonylag könnyedén nyert mindkét számban Bácskai Sára Luca előtt.
A férfiaknál izgalmasabb futamokat láthatott a mintegy 500 fős közönség, a leghosszabb távon Liu Shaoang, a legrövidebben pedig Liu Shaolin Sándor haladt át elsőként a célvonalon. A két olimpiai bajnok mellett mindkétszer - a testvérpárhoz hasonlóan MTK-s - Varnyú Alex állhatott dobog...
2018-10-06 15:41:19
Mecsek-rali - Több mint 110 induló az 52. versenyen
...
Az esemény pénteki sajtótájékoztatóján Szűcs Zsolt, a szervező Pécsi Sport Nonprofit Zrt. (PSN Zrt.) vezérigazgató-helyettese, a rali sajtófőnöke közölte: a rajt- és célceremóniát a korábbi évektől eltérően nem a baranyai megyeszékhely főterén, hanem a Pécs Plázánál rendezik.
Szűcs Zsolt az MTI érdeklődésére elmondta, hogy eddig több mint 110 nevezés érkezett a versenyző...
2018-10-05 12:21:52
Tokió 2020 - Terepszemlén a kajak-kenusok
...
Az MKKSZ keddi beszámolója szerint igyekeznek minél körültekintőbben felkészülni az ötkarikás játékokra, ezért két hétre kiutaztatnak nyolc versenyzőt és egy stábot Japánba.
A csapat dolga az lesz, hogy felmérje, mennyi idő kell az akklimatizálódáshoz, és hogyan lehet majd a helyi körülményekhez a leghatékonyabban alkalmazkodni a tokiói olimpia ideje alatt - írják.
...
2018-10-02 15:44:33
1 2 3 .......................142 143 ............213 214 ...........283 284 285 
Címkék: Szabó Tünde, Ungvári Miklós, Jászapáti Petra, Davor Stefa, Buenos Aires-i, Ligeti Dániel, Tóth József, Bácskai Sára Luca, Shaolin Sándor, Varnyú Alex, Szűcs Zsolt, Pécsi Sport Nonprofit Zrt, Pécs Plázánál, utolsó simításokat, távlovas országos, birkózócsarnok ajtajára, megtelt táblát, versenyzők csak, felső kategóriákban, szőnyegen többek, legnépszerűbb edzőtermi-, látogatók száma, szervezők ugyanis, legújabb trendeket, rendezvény maga, szervezők tájékoztatása, testépítősport meghatározó, magyar utánpótlás, idei nyár, magyar versenyzők, medálok számát, mátraházi központban, férfiak többek, kötöttfogásúakhoz csatlakozott, híres európai, világ legrövidebb, versenyzők felsorakoznak, dobogó harmadik, számot Tóth, háromszoros Európa-bajnok, lovak szeretetét, távlovaglásban éppen, többek között, szervezők MTI-hez, lovasprogramok között, szegedi versenyző, férfiaknál izgalmasabb, leghosszabb távon, legrövidebben pedig, testvérpárhoz hasonlóan, esemény pénteki, szervező Pécsi, rali sajtófőnöke,
© 2013 TVN.HU Kft.