Regisztráció  Belépés
Pálya a pálya helyén, parkoló meg a fák helyén
Olvasom a cikket: Kézilabdapálya és parkoló épül a kivágott fák helyén Mosonmagyaróváron

Olvasónk azzal kereste meg lapunkat, hogy a Károly utca Kiserdő felé eső oldalán a napokban kivágták a magas nyárfákat. A város önkormányzatától megtudtuk: a fákat lakossági bejelentés alapján megvizsgálták, azok veszélyesnek minősültek.

Nemrégiben a Károly utca egyik há...
2018-04-06 01:58:49
Labdarúgó NB I - A Paks szakította meg a Mezőkövesd remek sorozatát
...
Az előzetes esélyek alapján a sorozatban nyolc veretlen meccs után pályára lépő hazaiak sikerét ígérte a mérkőzés. Az idegenben előző három találkozójukon gólképtelen paksiak ugyanakkor összességében simán gyűjtötték be a három pontot, a hazaiak 0-3 után csak a hajrában tudtak betalálni.
OTP Bank Liga, 24. forduló:Mezőkövesd-Paksi FC 2-3 (0-2)----------------------------...
2018-03-31 19:13:16
Nagypénteken A TEMPLOM KÁRPITJA KÖZÉPEN KETTÉ HASADT
... merőben más. Kivégzésének idejében a héber főemberek elhatározták, hogy pontot tesztnek ennek a számukra egyre kellemetlenebb Jézus-jelenségnek a végére, mert Jézus már komolyan veszélyeztette a hatalmukat. Döntöttek! Elfogatják és a megszálló rómaiak segítségével végeznek vele. Megtalálták az sátáni tervük soros szövetségesét Jézus körében: Júdást. Aki 30 ezüstpénzért, csütörtök ...
2018-03-30 13:23:55
Záportározó épül Bonyhádon
... fejlesztésnek köszönhetően a jövőben nem okoznak gondot a rendkívüli áradások, felhőszakadások Bonyhádon, amelyek - egy önkormányzati felmérés alapján - 17,895 milliárd forintnyi értéket veszélyeztettek. Védve lesznek az elöntésektől a környező ipari, a mezőgazdaság területek, és a felgyülemlő víz nem kerül vissza a városi csatornahálózatba.
Az infrastrukturális beruházás a S...
2018-03-24 07:04:00
Hóvihar - Többnyire elakadt járművekhez riasztották a tűzoltókat Szabolcsban
... összesen hárman sérültek meg.
Nyíregyházán egy reklámtáblát szakított le a szél, míg a Pazonyi úton lévő cirkuszi sátor tetején gyűlt össze nagy mennyiségű hó, s a csapadéksúlya veszélyeztette a berendezéseket.
A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint több helyen átmenetileg szünetelt az áramszolgáltatás a hirtelen jött téli időjárás miatt. Nagykállóban 1500 fogyasztót...
2018-03-18 09:11:08
Ukrán válság - Lakott területet lőttek a szakadárok a Donyec-medencében, katonai veszteségek
... meghalt, két további megsérült.
A parancsnokság beszámolt arról, hogy a Luhanszk megyei Krimszke települést is lőtte a szakadárok tüzérsége, amivel polgári személyek életét veszélyeztette. A falu határain belül lévő egyik telken három, a minszki egyezményekben tiltott 120 milliméter kaliberű aknagránát csapódott be és robbant fel. Az előzetes információk alapján személyi sér...
2018-02-01 11:02:06
Hisztizik a Fidesz
... parlamentből, azt azért tették, mert azt gondolták, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az őszödi beszéd után vállalhatatlanná vált. Abban az időben a Fidesz ellenzékben volt, a kivonulásuk nem veszélyeztette a parlamenti munkát, hiszen nem tette működésképtelenné az Országgyűlést. A kivonulásnak üzenetértéke volt, és ezzel az üzenettel sokan egyet is értettek akkoriban.

...
2018-01-25 20:24:22
Szorongásos zavarokról
... ugyanis a rokkantsághoz vezető úton a legelső okok közé tartozik ez a betegség.

A megbetegedés típusai
disztimia
depresszió
mánia
kevert forma
Veszélyeztettek köre: családban vérrokonok közötti előfordulás, felmenő ágon öngyilkosság.

Korai tünetek
Az egyénre jellemző magatartási, hangulati állapotban, munka- és beszédtempóban bek...
2018-01-23 16:41:22
NGM: az uniós programok megelőlegezése növelte az államháztartás pénzforgalmi hiányát tavaly
... valamint az egyes kiadási előirányzatoknál jelentkező megtakarítások lehetőséget adtak a kormánynak arra, hogyforrásokat csoportosítson át egyes kiemelt területekre úgy, hogy ezzel nem veszélyeztette a költségvetés stabilitását, a hiánycél biztonságos tartását és az államadósság csökkentését.

Jelentősen növekedtek az általános forgalmi adóból, a személyi jövedelemadóból...
2018-01-23 11:01:48
Izrael felszámolt egy betonnal bélelt alagutat a gázai övezetnél
... aktivistákat vagy fegyvereket szállíthassanak a Sínai- félszigetre"- vélekedett a tábornok.
"Tudjuk, hogyan néz ki egy csempészalagút, de ez teljes mértékben terroralagút volt, amely veszélyeztette Kerem Salom határátkelőt. Továbbra is fellépünk a terroralagutak ellen, noha nem szeretnénk a feszültség növekedését"- tette hozzá az izraeli tábornok.
"Az izraeli hadseregnek...
2018-01-14 21:22:34
1 2 3 .....................69 70 ...........104 105 ...........137 138 139 
Címkék: Labdarúgó NB, Nagypénteken TEMPLOM KÁRPITJA KÖZÉPEN KETTÉ HASADT, Bank Liga, Mezőkövesd-Paksi FC, Gyurcsány Ferenc, Kerem Salom, pálya helyén, tűzoltókat Szabolcsban, uniós programok, államháztartás pénzforgalmi, betonnal bélelt, gázai övezetnél, napokban kivágták, magas nyárfákat, város önkormányzatától, fákat lakossági, előzetes esélyek, sorozatban nyolc, idegenben előző, három pontot, hajrában tudtak, héber főemberek, számukra egyre, megszálló rómaiak, sátáni tervük, rendkívüli áradások, önkormányzati felmérés, környező ipari, mezőgazdaság területek, városi csatornahálózatba, infrastrukturális beruházás, reklámtáblát szakított, csapadéksúlya veszélyeztette, hirtelen jött, parancsnokság beszámolt, szakadárok tüzérsége, falu határain, minszki egyezményekben, előzetes információk, őszödi beszéd, parlamenti munkát, kivonulásnak üzenetértéke, üzenettel sokan, rokkantsághoz vezető, legelső okok, megbetegedés típusai, egyénre jellemző, egyes kiadási, kormánynak arra, költségvetés stabilitását,
© 2013 TVN.HU Kft.