Regisztráció  Belépés
Az autósoknál Joan Roma nyerte a 15. Hungarian Baja terepralit
... Przygonski is arról beszélt, hogy sokat csúszkáltak a vizes pályán, ráadásul az utolsó öt kilométeren defektet kaptak, így lyukas bal hátsó kerékkel értek célba.
A motorosoknál - mivel a veszprémi futam volt az idei utolsó - a verseny a világkupa-győzelemről is szólt. A futamot a szlovák Stefan Svitko nyerte a portugál Mario Patrao és a cseh Jan Brabec előtt, azonban a világk...
2018-08-11 22:15:35
Nyíltvízi úszó Eb - Elutasították a magyarok óvását, Rasovszky ezüstérmes maradt
...
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) azt követően óvott, hogy a veszprémi versenyző - aki szerdán 5 kilométeren diadalmaskodott - csütörtökön úgy lett második, hogy a győztessel tizedre azonos idővel csapott célba.
Gellért Gábor szövetségi kapitány a helyszínen elmondta, nem az a gyakorlat, hogy a fellebbezéseknek helyet adnak. "Arra hivatkoztak, hogy megnézték a felvételeket ...
2018-08-11 11:34:27
Nyíltvízi úszó Eb - Szombaton döntenek a magyarok óvásáról
... felzárkózott az olimpiai, világ-, illetve Európa-bajnoki címvédő Ferry Weertman, és a két úszó ránézésre egyszerre csapott célba. A célfotó alapján közölték, hogy hiába volt valamivel előrébb a veszprémi úszó, holland riválisa csapott egy "leheletnyivel" előbb a táblára, így megvédte címét.
A MÚSZ holtverseny kihirdetését kérte. Arra hivatkozik, hogy tavaly a budapesti világb...
2018-08-10 15:37:52
Atlétikai Eb - Gyurátz döntős, Orbán kiesett kalapácsvetés
... Olimpiai Stadionban. A döntőhöz szükséges szintet 70 méterben határozták meg vagy a legjobb 12 került a vasárnapi fináléba.
Az első csoportban Orbán Éva szerepelt a két magyar közül, a veszprémi dobó 2013-ban világbajnoki hetedik volt, idén azonban csak 68,14 méterig jutott. A 33 éves atléta két érvénytelen kísérlet után harmadikra 59,16 métert ért el, s az utolsó, 28. helyen...
2018-08-10 12:38:16
Nyíltvízi úszó Eb - Rasovszky Kristóf aranyérmes 5 kilométeren
... ruha.
A rajt után Rasovszky a 24 tagú mezőny élére állt. Az első időmérési pontnál (1,25 kilométer után) két másodperccel, féltávnál azonban már csak két tizeddel vezetett. A 21 éves veszprémi sportoló a folytatásban előbb fej-fej mellett haladt a francia Axel Reymond-nal, majd ismét több mint egy testhossz előnyt szerzett, és ezt magabiztosan megőrizte a célba érkezésig, riv...
2018-08-08 14:00:02
Ma kezdődik a veszprémi Auer Fesztivál
... programsorozat sztárvendége Gidon Kremer hegedűművész lesz. A fesztivál nyitónapján Vásáry Tamás vezényletével Mozart-estet hallhat a közönség, melyen fellép Fejérvári Zoltán zongoraművész és a veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar.
Az Auer Trió Kamaraestjén Haydn, Beethoven és Mendelssohn művei csendülnek fel. A Fülei Balázs zongoraművész, Kováts Péter hegedűművész és Varga I...
2018-08-01 07:05:08
Az Emmi gratulál a Nemzetközi Kémiai Diákolimpián érmet szerző magyar diákoknak
... részt.
Sajgó Mátyás, a miskolci Földes Ferenc Gimnázium tanulója aranyérmet szerzett. Botlik Bence, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnáziumból ezüstérmes lett. Arany Eszter, a veszprémi Lovassy László Gimnázium és Czakó Áron, a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium tanulója bronzérmet nyert.
"Az Emmi gratulál a tanulóknak, amiért ilyen kimagasló teljesítménnyel képvis...
2018-07-31 13:11:44
Nemzetközi hegedűfesztivál kezdődik szerdán Veszprémben
... székhelyű Klezmatics együttes pedig a hagyományos közép-európai stílust balkáni, latin és afrikai ritmusokkal ötvöző programmal lép színpadra augusztus 4-én.
A fesztivál z...
2018-07-30 11:28:29
A MÁV-Start vizet oszt a fővárosi főpályaudvarokon és több vidéki vasútállomáson
... tájékoztatás szerint Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a békéscsabai, a szegedi a kecskeméti, a győri, a pécsi, a nagykanizsai, a fonyódi, a siófoki, a veszprémi, tapolcai, celldömölki, zalaegerszegi, debreceni és nyíregyházi állomáson adnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozóknak.
A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki e...
2018-07-30 10:53:31
Az imádság nem idő, hanem szív kérdése.
... július 28. szombat 19:10
Az imádság nem idő, hanem szív kérdése. Meg kell próbálni arra nevelni a fiatalokat, hogy legyen idejük imádkozni, Istenre gondolni - mondta Márfi Gyula veszprémi érsek Szent Anna, a Veszprémi Főegyházmegye védőszentjének ünnepén, július 26-án a Szent Mihály-főszékesegyházban.
A szentmisén koncelebrált Nagy Károly apát, kanonok plébános, Fe...
2018-07-28 21:21:44
1 2 3 .....................256 257 ..........384 385 ..........511 512 513 
Címkék: Joan Roma, Hungarian Baja, Atlétikai Eb, Rasovszky Kristóf, Auer Fesztivál, Nemzetközi Kémiai Diákolimpián, Stefan Svitko, Mario Patrao, Magyar Úszó Szövetség, Gellért Gábor, Ferry Weertman, Olimpiai Stadionban, Orbán Éva, Axel Reymond-nal, Gidon Kremer, Vásáry Tamás, Fejérvári Zoltán, Mendelssohn Kamarazenekar, Auer Trió Kamaraestjén Haydn, Fülei Balázs, Kováts Péter, Varga, Sajgó Mátyás, Földes Ferenc Gimnázium, Botlik Bence, ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnáziumból, Arany Eszter, Lovassy László Gimnázium, Czakó Áron, Krúdy Gyula Gimnázium, Márfi Gyula, Szent Anna, Veszprémi Főegyházmegye, Szent Mihály-főszékesegyházban, Nagy Károly, autósoknál Joan, magyarok óvását, magyarok óvásáról, veszprémi Auer, fővárosi főpályaudvarokon, vizes pályán, veszprémi futam, idei utolsó, szlovák Stefan, portugál Mario, veszprémi versenyző, győztessel tizedre, helyszínen elmondta, fellebbezéseknek helyet, célfotó alapján, veszprémi úszó, budapesti világb, döntőhöz szükséges, vasárnapi fináléba, első csoportban,
© 2013 TVN.HU Kft.