Regisztráció  Belépés
A spanyol parlament elutasította a kormány által javasolt új költségvetési hiánycélokat
... hogy a 6 milliárd euróval több jusson oktatásra, egészségügyre, akkor a kongresszus ezt miért tagadja meg" - mondta María Jesús Montero pénzügyminiszter.
Az ellenzéki pártok vezérszónokai közül többen is kifogásolták, hogy a kormány nem egyeztetett velük előzetesen a számokról.
A törvényi előírások szerint a kabinetnek egy hónapja van, hogyúj javaslatot terjesszen a par...
2018-07-27 17:03:38
A jövő héten kezdődik a 2019-es költségvetés és az adóváltoztatások tárgyalása
... polgárőrnap alkalmából tartandó emlékezés után - 40 percben hangozhat el, ezt az Állami Számvevőszék és a Költségvetési Tanács elnökének felszólalása követi 30-30 percben. A frakciók vezérszónokai ezután szintén fél-fél órában fejthetik ki álláspontjukat a költségvetési javaslatról.
A büdzséről szóló általános vita pénteken a kormány képviselőjének félórás zárszavával ér vég...
2018-06-24 12:01:24
Elkezdődik a 2019-es költségvetés és az adóváltoztatások tárgyalása
... kezdődik. Az előterjesztői nyitóbeszéd reggel 8 órától hangozhat el 40 percben, amit az Állami Számvevőszék és a Költségvetési Tanács elnökének felszólalása követ 30-30 percben. A frakciók vezérszónokai ezután szintén fél-fél órában fejthetik ki álláspontjukat a költségvetési javaslatról.
A büdzséről szóló általános vita pénteken a kormány képviselőjének fél órás zárszavával...
2018-06-21 14:24:34
Bizalmatlansági indítványt terjesztett be a román szociálliberális kormány ellen a jobbközép ellenzék
... meggyőződésére utalva, hogy a kormánypártok saját korrupt politikusaik megmentése érdekében akarják korlátozni az ügyészek mozgásterét és enyhíteni a büntetőjog szigorát.
A PNL vezérszónoka szerint Dancila alkalmatlan a kormányfői tisztségre, és kizárólag Liviu Dragnea, s Szociáldemokrata Párt (PSD) elnökének utasításait hajtja végre, akinek az akaratával nem mer szembeszálln...
2018-06-20 17:22:11
Krónika 4. rész (nemzetközi szerződések)
... országnak számít Európában és a világon. Az államtitkár szerint a jegyzőkönyv kihirdetése időszerű és megfelel Magyarország nemzeti érdekeinek.

Bartos Mónika, a Fidesz vezérszónoka az elmúlt három év 330 halottat követelő európai terrortámadásit felidézve azt hangsúlyozta: a Közel-Keletről és Afrikából Európába irányuló érkező illegális migráció példátlan módon növelte...
2018-06-20 13:31:51
Krónika 3. rész (nemzetközi szerződések)
... általános vitájában Menczer Tamás megemlítette: a Mol hosszú távon számol jelenlétével Ománban, az országból évente 150 diák vehet részt a Stipendium Hungaricum programban.
A Fidesz vezérszónoka, Hörcsik Richárd arról szólt: a visszafogott mértékű ománi gazdasági fejlődés dacára nagy lehetőségek rejlenek a két állam együttműködésében, a vízummentesség pedig fontos lehet a kap...
2018-06-20 12:42:09
Krónika 3. rész (államközi egyezmények)
... ingatlanok helyzetét. A tárgyalások eredményeként a felek egyaránt hozzájárulnak az érintett ingatlanok adó- és illetékmentes megvásárlásához - tette hozzá.
Hörcsik Richárd, a Fidesz vezérszónoka a magyar-kínai kapcsolatok fontosságát hangsúlyozta és a Fidesz nevében a támogatta a javaslatot.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik vezérszónoka logikusnak, indokoltnak és támogathatónak...
2018-06-12 13:31:34
Krónika 4. rész (államközi egyezmények)
... bővítését.
Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára bejelentette, hogy a szerződést a horvát uniós csatlakozás miatt kell módosítani.
Balla Mihály, a Fidesz vezérszónoka hangsúlyozta, Magyarország érdeke a keleti partnerségi program erősítése, ezért támogatást nyújtunk a moldovai európai integrációs törekvésekhez. Magyarország támogatta a M...
2018-06-12 13:11:26
Krónika 7. rész (minősített adatok cseréje, napirend után)
... egymásnak történő megfeleltethetőségéről. A tárgyalt megállapodások megfelelnek Magyarország nemzeti érdekeinek - rögzítette.

Vezérszónokok
Gyopáros Alpár, a Fidesz vezérszónoka rámutatott: a szükséges és egységes jogi keret biztosításával hozzájárulnak a szerződések az államközi kapcsolatok fejlesztéséhez az érintett országokkal.
Mindig is kiemelt fontosságú...
2018-06-11 19:03:21
Krónika 9. rész (GDPR)
... terjesztett be, amely sarkalatos törvényként a kihirdetés napján lép hatályba? - hangoztatta kifogását.
Párbeszéd: a kormány jogbizonytalanságot teremtett
Tordai Bence, a Párbeszéd vezérszónoka szerint a kormánynak két éve volt, hogy összhangba hozza a hazai jogi szabályozást az uniós általános adatvédelmi szabályokkal. Ezt nem sikerült megoldani, és azóta bizonytalanság...
2018-06-05 18:25:05
1 2 3 .............45 46 ......67 68 .......89 90 91 
Címkék: María Jesús Montero, Állami Számvevőszék, Költségvetési Tanács, Liviu Dragnea, Szociáldemokrata Párt, Bartos Mónika, Afrikából Európába, Menczer Tamás, Stipendium Hungaricum, Hörcsik Richárd, Mirkóczki Ádám, Mosóczi László, Technológiai Minisztérium, Balla Mihály, Gyopáros Alpár, Tordai Bence, spanyol parlament, kormány által, jövő héten, 2019-es költségvetés, adóváltoztatások tárgyalása, román szociálliberális, jobbközép ellenzék, ellenzéki pártok, törvényi előírások, frakciók vezérszónokai, költségvetési javaslatról, büdzséről szóló, kormány képviselőjének, előterjesztői nyitóbeszéd, kormánypártok saját, ügyészek mozgásterét, büntetőjog szigorát, kormányfői tisztségre, államtitkár szerint, jegyzőkönyv kihirdetése, elmúlt három, országból évente, visszafogott mértékű, vízummentesség pedig, tárgyalások eredményeként, felek egyaránt, érintett ingatlanok, magyar-kínai kapcsolatok, horvát uniós, keleti partnerségi, moldovai európai, tárgyalt megállapodások, államközi kapcsolatok, érintett országokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.