Regisztráció  Belépés
Bizalmatlansági indítványt terjesztett be a román szociálliberális kormány ellen a jobbközép ellenzék
... meggyőződésére utalva, hogy a kormánypártok saját korrupt politikusaik megmentése érdekében akarják korlátozni az ügyészek mozgásterét és enyhíteni a büntetőjog szigorát.
A PNL vezérszónoka szerint Dancila alkalmatlan a kormányfői tisztségre, és kizárólag Liviu Dragnea, s Szociáldemokrata Párt (PSD) elnökének utasításait hajtja végre, akinek az akaratával nem mer szembeszálln...
2018-06-20 17:22:11
Krónika 4. rész (nemzetközi szerződések)
... országnak számít Európában és a világon. Az államtitkár szerint a jegyzőkönyv kihirdetése időszerű és megfelel Magyarország nemzeti érdekeinek.

Bartos Mónika, a Fidesz vezérszónoka az elmúlt három év 330 halottat követelő európai terrortámadásit felidézve azt hangsúlyozta: a Közel-Keletről és Afrikából Európába irányuló érkező illegális migráció példátlan módon növelte...
2018-06-20 13:31:51
Krónika 3. rész (nemzetközi szerződések)
... általános vitájában Menczer Tamás megemlítette: a Mol hosszú távon számol jelenlétével Ománban, az országból évente 150 diák vehet részt a Stipendium Hungaricum programban.
A Fidesz vezérszónoka, Hörcsik Richárd arról szólt: a visszafogott mértékű ománi gazdasági fejlődés dacára nagy lehetőségek rejlenek a két állam együttműködésében, a vízummentesség pedig fontos lehet a kap...
2018-06-20 12:42:09
Krónika 3. rész (államközi egyezmények)
... ingatlanok helyzetét. A tárgyalások eredményeként a felek egyaránt hozzájárulnak az érintett ingatlanok adó- és illetékmentes megvásárlásához - tette hozzá.
Hörcsik Richárd, a Fidesz vezérszónoka a magyar-kínai kapcsolatok fontosságát hangsúlyozta és a Fidesz nevében a támogatta a javaslatot.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik vezérszónoka logikusnak, indokoltnak és támogathatónak...
2018-06-12 13:31:34
Krónika 4. rész (államközi egyezmények)
... bővítését.
Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára bejelentette, hogy a szerződést a horvát uniós csatlakozás miatt kell módosítani.
Balla Mihály, a Fidesz vezérszónoka hangsúlyozta, Magyarország érdeke a keleti partnerségi program erősítése, ezért támogatást nyújtunk a moldovai európai integrációs törekvésekhez. Magyarország támogatta a M...
2018-06-12 13:11:26
Krónika 7. rész (minősített adatok cseréje, napirend után)
... egymásnak történő megfeleltethetőségéről. A tárgyalt megállapodások megfelelnek Magyarország nemzeti érdekeinek - rögzítette.

Vezérszónokok
Gyopáros Alpár, a Fidesz vezérszónoka rámutatott: a szükséges és egységes jogi keret biztosításával hozzájárulnak a szerződések az államközi kapcsolatok fejlesztéséhez az érintett országokkal.
Mindig is kiemelt fontosságú...
2018-06-11 19:03:21
Krónika 9. rész (GDPR)
... terjesztett be, amely sarkalatos törvényként a kihirdetés napján lép hatályba? - hangoztatta kifogását.
Párbeszéd: a kormány jogbizonytalanságot teremtett
Tordai Bence, a Párbeszéd vezérszónoka szerint a kormánynak két éve volt, hogy összhangba hozza a hazai jogi szabályozást az uniós általános adatvédelmi szabályokkal. Ezt nem sikerült megoldani, és azóta bizonytalanság...
2018-06-05 18:25:05
Krónika 7. rész (Stop Soros)
...
MSZP: ez egy Btk.-módosítás
Molnár Zsolt, az MSZP vezérszónoka azt mondta, hogy a törvénycsomag jelen formájában nem más, mint egy Btk.-módosítás. A rendőrségnek most is feladata a közrendvédelem és a határ biztosítása, a biztonságos harmadik országból érkezők elől pedig most is meg lehet tagadni menekültügyi eljárást - emelte ki.
A jogellenes bevándorlás elősegítés...
2018-06-05 16:11:49
Krónika 5. rész (alkotmánymódosítás)
...
LMP: az alkotmánymódosítási javaslat nem a megoldást célozza
Keresztes László Lóránt, az LMP vezérszónoka arról beszélt, az alaptörvény-módosítási javaslattal a kormány a kommunikációs hadjáratát akarja folytatni, az előterjesztés nem a megoldást célozza, a kabinet csak gyűlöletpropagandát folytat.
Pedig a migrációs krízisről és annak okairól szólni kell - folytatta...
2018-06-05 13:42:10
Krónika 4. rész (alkotmánymódosítás)
... fogja az önazonosságot, biztosítani fogja a helyi népesség és a magyar államrendszer, államstruktúra védelmét is. Ezért a KDNP támogatja a javaslat elfogadását - jelezte.
A KDNP vezérszónoka elmondta: az alaptörvény módosítása a magánélet és a családi élet biztonságát is szolgálja. Hozzátette: ismer olyan politikust, akinek családja hónapokon keresztül képtelen volt normális ...
2018-06-05 13:21:46
1 2 3 .............45 46 ......67 68 .......89 90 91 
Címkék: Stop Soros, Liviu Dragnea, Szociáldemokrata Párt, Bartos Mónika, Afrikából Európába, Menczer Tamás, Stipendium Hungaricum, Hörcsik Richárd, Mirkóczki Ádám, Mosóczi László, Technológiai Minisztérium, Balla Mihály, Gyopáros Alpár, Tordai Bence, Molnár Zsolt, Keresztes László Lóránt, román szociálliberális, jobbközép ellenzék, kormánypártok saját, ügyészek mozgásterét, büntetőjog szigorát, kormányfői tisztségre, államtitkár szerint, jegyzőkönyv kihirdetése, elmúlt három, országból évente, visszafogott mértékű, vízummentesség pedig, tárgyalások eredményeként, felek egyaránt, érintett ingatlanok, magyar-kínai kapcsolatok, horvát uniós, keleti partnerségi, moldovai európai, tárgyalt megállapodások, államközi kapcsolatok, érintett országokkal, kihirdetés napján, hazai jogi, uniós általános, törvénycsomag jelen, rendőrségnek most, határ biztosítása, biztonságos harmadik, jogellenes bevándorlás, megoldást célozza, kommunikációs hadjáratát, kabinet csak, migrációs krízisről, helyi népesség, magyar államrendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.