Belépés
Trump riasztotta a határőrség és a hadsereg erőit Soros migr
... mostanra.

Donald Trump ugyanakkor a migránskaraván folyamatos növekedése miatt most már nem csak a határvédelmi erőket mozgósította, de szankciókat is bevezetett a kibocsájtó országok ellen, mivel ezeket az államokat kiemelten felelősnek tartja a kivándorlóik Amerika felé való útra indításában.


...
2018-10-23 11:31:44
Az Európai Bizottság kedden dönt az olasz költségvetési tervezettel kapcsolatos további lépésekről
... a javaslatot, amire még soha nem volt példa.
Giuseppe Conte olasz miniszterelnök azonban "gyönyörűnek" nevezte a tervezetet, és úgy vélekedett, hogy ebben nincs semmi különös, más országok is szoktak kapni ilyen leveleket hasonló helyzetben, szerinte ráadásul Brüsszel kettős mércét alkalmaz.
Jean-Claude Juncker, a bizottság elnöke a vádat visszautasította, aláhúzva, hogy...
2018-10-22 16:33:06
Tuzson: nem lehet különbség életminőség szempontjából a falvak és a városok közt
... és egyben a háromszázötödik kormányablak. Megfogalmazása szerint azt szeretnék elérni, hogy az ország különböző pontjain élő emberek ne legyenek hátrányban sem egymáshoz, sem a környező országok lakóihoz képest.
Az államtitkár az ügyintézési terhek csökkentéséről szólva elmondta, a kormányablakokban jelenleg intézhető több mint kétezer ügytípusból hétszázat át lehet alakítani...
2018-10-11 16:29:53
EU-tisztújítás - Frans Timmermans elindul az európai szociáldemokraták csúcsjelölti tisztségéért
... lesz szükség, ez pedig komoly alkupozícióba hozhat más pártokat.
Az előző, 2014-es választáson Jean-Claude Juncker volt a legtöbb szavazatot megszerző EPP csúcsjelöltje. Az uniós országok állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács ezért őt jelölte az Európai Bizottság elnökének, az EP pedig megválasztotta a tisztségre.
A csúcsjelölti rendszer már a legutóbb is...
2018-10-10 18:23:42
Art Market Budapest - Középpontban a visegrádi országok
...
A régió vezető képzőművészeti vásáraként az Art Market kiemelt figyelmet fordít a környező országok művészetére, idén pedig a V4-es díszvendégség kapcsán a cseh, lengyel és szlovák kiállítók két külön galériaszigeten is bemutatkozhatnak - mondta el a vásár szerdai sajtóbejárásán Ledényi Attila alapító-igazgató.
Mint hozzátette, újdonságként az Art Market négy kiemelt műv...
2018-10-10 15:01:37
Maros Sefcovic javítaná a párbeszédet a keleti uniós tagállamokkal
... feltételek szigorodására figyelmeztetett, hangsúlyozva, arra kell készülni, hogy a jövőben az uniós értékek betartásához kötik majd a közösségi támogatásokat.
Mint mondta, a nettó befizető országok világossá tették, hogy szorosabb ellenőrzést kell bevezetni.
"100 százalékos garanciára van szükség, hogy megfelelően felügyelik az európai adófizetők pénzének elköltését, és ...
2018-10-08 21:41:22
Palkovics: a Corvinuson indult folyamatot az egész felsőoktatásra szükséges kiterjeszteni
... környezet révén megteremtsék a versenyképesség alapjait a felsőoktatásban.
Hozzátette: azt szeretnék, ha a magyar egyetemek ugyanolyan feltételek mellett tudnának működni, mint más országok egyetemei vagy egy magyarországi magánegyetem, és nem terhelnék az intézményeket feleslegesen olyan ügyek, ami ebbe a struktúrába nem fér bele. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető m...
2018-10-06 15:40:57
Két palesztin életét vesztette a szokásos pénteki zavargásokban a gázai határnál
... Hamász és az övezetet vezető többi terrorszervezet úgy keres kiutat a zsá...
2018-10-05 20:02:43
Szijjártó: a V4-ek közös politikai akarata a Budapest-Varsó gyorsvasúti összeköttetés megteremtése
... óránkénti 250 kilométeres sebességet lehetővé tevő, kétvágányú vasúti pálya megépítése szükséges. A tervek szerint a megépítendő új vonalon közlekedő gyorsvasúti szerelvények csak az érintett országok fővárosaiban, illetve Csehország esetében Brünnben állnak majd meg.
Szijjártó Péter a projekt finanszírozására vonatkozó újságírói kérdésre elmondta: a hétfői találkozón részt v...
2018-10-01 12:42:09
Iráni külügyminiszter: Mike Pompeo csakis rossz lépéseket tett eddig Irán ügyében
... segítsenek Iránnak az atomalku "gazdasági jutalékának" megtartásában.
Dzsávád Zárif "példátlannak" mondta, hogy Donald Trump amerikai elnök szankciókkal fenyegette meg azokat az európai országokat, amelyek továbbra is gazdasági kapcsolatokat ápolnak Iránnal. Mint fogalmazott: "az Egyesült Államok azt kéri országoktól, hogy sértsék meg a nemzetközi jogot és azt mondja országo...
2018-09-30 21:02:19
1 2 3 .............325 326 .......487 488 ......649 650 651 
Címkék: Európai Bizottság, Frans Timmermans, Market Budapest, Maros Sefcovic, Mike Pompeo, Donald Trump, Giuseppe Conte, Jean-Claude Juncker, Európai Tanács, Ledényi Attila, Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, Dzsávád Zárif, Egyesült Államok, hadsereg erőit, olasz költségvetési, városok közt, európai szociáldemokraták, visegrádi országok, keleti uniós, egész felsőoktatásra, szokásos pénteki, gázai határnál, migránskaraván folyamatos, határvédelmi erőket, kibocsájtó országok, államokat kiemelten, kivándorlóik Amerika, bizottság elnöke, vádat visszautasította, háromszázötödik kormányablak, ország különböző, környező országok, ügyintézési terhek, kormányablakokban jelenleg, legtöbb szavazatot, uniós országok, csúcsjelölti rendszer, régió vezető, vásár szerdai, uniós értékek, közösségi támogatásokat, nettó befizető, európai adófizetők, versenyképesség alapjait, magyar egyetemek, magyarországi magánegyetem, intézményeket feleslegesen, övezetet vezető, tervek szerint, érintett országok, projekt finanszírozására,
© 2013 TVN.HU Kft.