Regisztráció  Belépés
Új elnök és alelnök a Sinn Féin élén
... éves Adams, aki 1983 óta állt az észak-írországi brit fennhatóság ellen küzdő radikális mozgalom élén, novemberben jelentette be, hogy az idén távozni kíván posztjáról.
Az alelnöki posztra a párt észak-írországi tagozatának vezetőjét, Michelle O'Neillt választották az ír fővárosban tartott szombati Sinn Féin-kongresszuson.
Ő a Sinn Féin tavaly márciusban elhunyt alelnöké...
2018-02-10 17:46:27
Emmi: egy pályázat érkezett a Nemzeti Színház vezetésére
... Teátrumi Társaság elnöke már korábban bejelentette, hogy újra pályázik az intézmény vezetésére, csütörtökön pedig az MTI-nek a színház megerősítette, hogy beadta pályázatát a vezérigazgatói posztra.
Az államtitkárság csütörtökön az MTI érdeklődésére azt írta, hogy a pályázatot elbíráló bizottság várhatóan február 8-án fog összeülni.
A szakmai bizottság tagja Tardy Anna, ...
2018-02-01 14:52:41
Michele Nicolettit választotta elnökének az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése
... Nicoletti, a PACE korábbi szociáldemokrata frakcióvezetője a strasbourgi székhelyű, 47 tagállamot tömörítő szervezet közgyűlésének 31. elnöke lesz.
Nicoletti az egyetlen jelölt volt a posztra. A parlamenti közgyűlés eljárási szabályzata szerint megbíztatása egy évre szól, amely egyszer meghosszabbítható.
Az új elnök beszédében az Európa Tanács egysége mellett szólalt fel...
2018-01-22 16:04:23
Román kormányalakítás - Az RMDSZ-nek nincsenek előítéletei a szociáldemokraták kormányfő-jelöltjével szemben
... Dancila kinevezését támogató aláírási íveket.
A pártelnök szerint Dancilat konfliktuskerülő természete, párbeszédre való nyitottsága, brüsszeli kapcsolatrendszere teszi alkalmassá a posztra. A PSD elnöke azt mondta: nincs meggyőződve róla, de reméli, hogy Iohannis elfogadja a javaslatot, hiszen az államfő is azt mondta, "stabilitást" akar.
Az államfőhöz közel álló jobbkö...
2018-01-17 15:24:06
Katalán választás - A hiányzó többség ellenére nem mond le a kormányzás lehetőségéről a győztes liberális párt
... törvényhozás kulcsa lesz az új parlamenti elnökség, ahogy az előző ciklusban is az volt, csakhogy akkor az a szeparatizmus szolgálatában állt. Győztes pártként igényt tartanak a házelnöki posztra - mondta Inés Arrimadas.
Katalóniában december 21-én tartottak előrehozott választásokat, amelyek eredményeképpen az egységpárti Állampolgárok (Ciudadanos) párt 37 mandátummal az új ...
2018-01-08 14:42:23
Miért tűri Isten?
... tenni, adjunk fiú diákjainknak annyi óvszert, amennyit akarnak, és nem kell, hogy erről szüleiknek beszámoljanak. És azt mondtuk, rendben.

Aztán valaki, az általunk jelentős posztra megválasztottak közül azt mondta, hogy nem számít, hogy mit teszünk a magánéletben, ha elvégezzük a munkánkat. Újból egyetértve velük, azt mondtuk, nem számít, mit tesz valaki (beleértve az ...
2018-01-05 19:43:17
Putyin: Oroszországnak egy új gazdaság megteremtésével kell válaszolnia a történelmi kihívásokra
... szükségünk semmilyen külső segítségre" - hangoztatta az elnök.
Putyin december 6-án, a Nyizsnyij Novgorod-i GAZ autógyárban jelentette be, hogy negyedszerre is jelölteti magát az elnöki posztra. A múlt csütörtöki, az országos televíziók által sugárzott sajtóértekezletén közölte, hogy győzelme esetén az infrastruktúra, az egészségügy és az oktatás fejlesztésére, valamint az or...
2017-12-19 19:03:54
A horvát államfő népszerűsége nőtt, a főbb pártoké csökkent
... 50 százalék volt.
A lap szerint a kormány bírálatával Kolinda Grabar-Kitarovic nem veszítette el a HDZ szimpatizánsait - ez a párt jelölte három éve Grabar-Kitarovicsot az államfői posztra - sőt, újabb támogatókat nyert vele.
Az államfő nemrég felrótta a kormánynak, hogy nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy Horvátország ne maradjon le a többi uniós országtól. ...
2017-11-26 10:51:33
A kormányszóvivő lett az elnöki párt vezetője Franciaországban
... település polgármestere volt, de országos ismertségre csak 2016-ban az LREM alapítójaként tett szert. A tavaszi elnökválasztási kampányban Emmanuel Macron legbelsőbb köréhez tartozott, s a posztra az államfő választotta ki.
A 2016 tavaszán Emmanuel Macron által alapított mozgalomnak már közel 400 ezer tagja van, s mostanig háromtagú testület vezetette.
Az LREM azt remé...
2017-11-18 18:02:51
Újszerű együttműködés a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Vívó Szövetség között
... úttörő az MPB szempontjából, s meggyőződése, hogy a többi sportági szakszövetség is követni fogja.
Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke emlékeztetett arra: 2012-ben, amikor pályázott a vezető posztra, megfogadta, hogy szeretné a vívócsaládot egyben látni, a most aláírt stratégiai megállapodásról pedig elárulta, a tavalyi, riói olimpia előtt kezdődött az egyeztetés.
Ez az első al...
2017-11-14 16:23:14
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 .....68 69 70 
Címkék: Sinn Féin, Nemzeti Színház, Michele Nicolettit, Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése, Magyar Paralimpiai Bizottság, Magyar Vívó Szövetség, Michelle, Sinn Féin-kongresszuson, Teátrumi Társaság, Tardy Anna, Európa Tanács, Inés Arrimadas, Nyizsnyij Novgorod-i GAZ, Kolinda Grabar-Kitarovic, Emmanuel Macron, Csampa Zsolt, pályázat érkezett, hiányzó többség, kormányzás lehetőségéről, győztes liberális, történelmi kihívásokra, horvát államfő, főbb pártoké, kormányszóvivő lett, elnöki párt, észak-írországi brit, idén távozni, alelnöki posztra, párt észak-írországi, intézmény vezetésére, színház megerősítette, vezérigazgatói posztra, államtitkárság csütörtökön, pályázatot elbíráló, szakmai bizottság, strasbourgi székhelyű, egyetlen jelölt, parlamenti közgyűlés, évre szól, pártelnök szerint, államfőhöz közel, előző ciklusban, házelnöki posztra, egységpárti Állampolgárok, általunk jelentős, elnöki posztra, múlt csütörtöki, országos televíziók, oktatás fejlesztésére, kormány bírálatával, párt jelölte,
© 2013 TVN.HU Kft.