Belépés
Az ET parlamenti közgyűlése néppárti frakciója alelnökévé választották Németh Zsoltot
... megválasztásával az a megosztottság, amely az elmúlt időszakban nehezítette a frakció működését, az elkövetkezendőkben megszüntethető lesz.
"Az a keresztény értékek alapján nyugvó, a Fidesz vezetőinek elképzelése szerint működő Európai Néppárt minden bizonnyal meg fog tudni erősödni az Európa Tanács működése keretei között" - fogalmazott a politikus.
Kiemelte, az Európa...
2018-10-09 14:31:50
Az ember tragédiája 1. címmel tartanak bemutatót Székesfehérváron
... László, Tasnádi István, Térey János és Závada Pál "folytatja" a művet újabb színek megírásával. Az új darabot Az ember tragédiája 2. címmel a következő évadban szintén a társulat művészeti vezetőinek rendezésében láthatja a közönség.
Az ember tragédiáját négy részre osztották, egyes részeit más-más színészekkel állítja színpadra a négy rendező. Hargitai Iván elmondta: mindegy...
2018-10-08 15:52:57
Kreml: előkészületben van Kim Dzsong Un oroszországi látogatása
... Buenos Aires-i tanácskozásán a legmagasabb. Trump ugyanis a november közepén megtartandó kelet-ázsiai csúcson nem lesz ott, az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) vezetőinek Pápua-Új-Guineában ugyanezekben a napokban megtartandó tanácskozására sem az orosz, sem az amerikai elnök nem utazik el.
Putyin és Trump között teljes körű kétoldalú találkozó eddig cs...
2018-10-08 14:52:58
1-10 A rendszerváltozás forgatókönyve
... AZT A HÁBORÚT SEM, HANEM URALKODÓI...!!!!
Pontosan úgy, mint ahogy a RENDSZERVÁLTOZÁSRA sem a magyar népnek volt szüksége, hanem az un. szocializmust becsődöltető POLITIKAI VEZETŐINEK!
28-30 év távlatából nyilvánvaló, hogy inkább feláldozták az egész magyar ipart, a mezőgazdaságot és az ebből élő VÉTLEN MUNKÁS-PARASZTSÁGOT.
Azért volt szükség a PAKTUMRA is, m...
2018-09-27 18:47:11
A 2004-es népszavazás eredményeként EU-tagország lettünk
... AZT A HÁBORÚT SEM, HANEM URALKODÓI...!!!!
Pontosan úgy, mint ahogy a RENDSZERVÁLTOZÁSRA sem a magyar népnek volt szüksége, hanem az un. szocializmust becsődöltető POLITIKAI VEZETŐINEK!
28-30 év távlatából nyilvánvaló, hogy inkább feláldozták az egész magyar ipart, a mezőgazdaságot és az ebből élő VÉTLEN MUNKÁS-PARASZTSÁGOT.
Azért volt szükség a PAKTUMRA is, m...
2018-09-27 18:43:18
A német kormánypártok lezárták az alkotmányvédelmi hivatal vezetője körüli vitájukat
...
Horst Seehofer belügyminiszter, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke a koalíciós pártok vezetőinek egyeztetése után elmondta, hogy Hans-Georg Maassen európai és nemzetközi ügyekkel foglalkozik majd osztályvezetői beosztásban.
Hangsúlyozta, hogy a kormány cselekvőképes, és nem került szóba a koalíció felbontása.
Andrea Nahles, a Német Szociáldemokrata Párt (...
2018-09-23 21:44:37
Gyengítette a német koalíciós pártok vezetőinek hitelességét az alkotmányvédelmi hivatal vezetője körüli vita
...
A Bild am Sonntag című lap megbízásából végzett közvélemény-kutatás szerint a németek legnagyobb csoportja, 43 százaléka szerint Horst Seehofer belügyminiszter, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke hitelességét gyengítette leginkább a BfV elnöke, Hans-Georg Maassen körüli koalíciós konfliktus.
A németek 22 százaléka szerint leginkább Angela Merkel kancellár, a K...
2018-09-23 12:11:51
Németh Sándor: a migráció elhibázott kezelése mélyítette leginkább az uniós országok közötti ellentéteket
...
A vallási vezető az egyház vezetőinek írt levelében úgy fogalmazott, az EU jelenlegi formájában működésképtelen, és az európai elit fél attól, hogy véglegesen leszakad az Egyesült Államoktól, Kínától, sőt Oroszországtól is, s így marginális szerepet fog betölteni a világpolitika alakításában; ennek számos negatív következménye pedig a tagországok polgárainak életminőségében i...
2018-09-21 10:37:23
EU-csúcs - Tusk: októberben döntenek arról, hogy lesz-e rendkívüli Brexit-ügyi EU-csúcs
...
A találkozót lezáró sajtótájékoztatón Tusk közölte: a bennmaradó huszonhét tagállam vezetőinek ülésén teljes egyetértés volt abban, hogy ugyan a jelenlegi brit javaslatoknak vannak pozitív elemei, de a kereskedelmi kapcsolatrendszerre vonatkozó tervezet "nem fog működni".
Hozzátette, kissé derűlátóbb a kiválási megállapodás megkötésének esélyeit illetően, mint korábban.|...
2018-09-20 16:53:27
EU-csúcs - Donald Tusk rendkívüli Brexit-ügyi EU-csúcsot fog összehívni november közepére
... reménytelibb a helyzet, de ami biztos, hogy az idő egyre fogytán van" - közölte, hozzátéve, hogy még az ősszel le kell zárni a tárgyalásokat, ezért csütörtökön a bennmaradó tagállamok vezetőinek ülésén javaslatot fog tenni egy rendkívül EU-csúcs összehívására.
Michel Barnier uniós Brexit-ügyi főtárgyaló kedd este azt mondta, hogy az EU kész valamelyest "javítani" az egyik leg...
2018-09-19 17:02:56
1 2 3 .................211 212 .........316 317 ........421 422 423 
Címkék: Németh Zsoltot, Dzsong Un, Németh Sándor, Brexit-ügyi EU-csúcs, Donald Tusk, Brexit-ügyi EU-csúcsot, Európai Néppárt, Európa Tanács, Tasnádi István, Térey János, Závada Pál, Hargitai Iván, Buenos Aires-i, Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés, HÁBORÚT SEM, HANEM URALKODÓI&#8230, POLITIKAI VEZETŐINEK, VÉTLEN MUNKÁS-PARASZTSÁGOT, Horst Seehofer, Keresztényszociális Unió, Hans-Georg Maassen, Andrea Nahles, Német Szociáldemokrata Párt, Angela Merkel, Egyesült Államoktól, Michel Barnier, ember tragédiája, rendszerváltozás forgatókönyve, 2004-es népszavazás, német kormánypártok, alkotmányvédelmi hivatal, német koalíciós, migráció elhibázott, uniós országok, elmúlt időszakban, frakció működését, művet újabb, következő évadban, társulat művészeti, ember tragédiáját, négy rendező, november közepén, napokban megtartandó, amerikai elnök, magyar népnek, egész magyar, koalíciós pártok, kormány cselekvőképes, koalíció felbontása, németek legnagyobb, vallási vezető, egyház vezetőinek, európai elit,
© 2013 TVN.HU Kft.