Belépés
Vezetés
..."Mindig vezetnie kell valakinek."

- A. W. Tozer -...
2018-10-12 11:25:05
Tajani: Az EU központi szerepének hiányában Líbia jövője más országok kezébe kerül
... nagyobb erőfeszítéssel és egységes fellépéssel kell beavatkoznia a válságba" - fogalmazott.
Mint mondta, az EP Líbiával foglalkozó keddi vitájának közös uniós megközelítéshez kell vezetnie. Hatékonyabb koordinációra van szükség a tagállamok és az európai intézmények között. Továbbá hozzájárulásra azoktól a tagállamoktól, amelyek a közös álláspont létrejöttét hátráltatva csak...
2018-09-07 14:43:45
Mattis: Washington "aktívan kommunikál" Moszkvával a szíriai vegyi fegyverek ügyében
... tartja a térség bajaiért.
Szíriát illetően leszögezte: a szíriai népnek kell megválasztania új kormányát, amelyet azonban az amerikai álláspont szerint nem szabad Bassár el-Aszadnak vezetnie.
Törökország döntését, miszerint orosz légelhárító és rakétaelhárító rendszereket vásárol, aggodalomra okot adónak minősítette.
A Dél-Koreával közösen tartott nagyobb hadgyak...
2018-08-29 10:07:30
Ecker János: A genderizmus nem tudomány
... minősülnek-e?

A közgazdászok például már egyre gyakrabban folytatnak erről vitát, nem véletlenül. A tudományos tevékenységnek megismételhetőnek kell lennie, és végeredményben azonos eredményre kell vezetnie ahhoz, hogy az eredményt tudományos eredménynek nevezhessük.

Ez csak abban az esetben lehetséges, ha léteznek törvényszerűségek, amelyek minden esetben az...
2018-08-18 17:18:45
Tusványos - Jobbik: Orbán Viktornak az európai politikai ambíciói fontosabbak az ország sorsánál
... tett arra, hogy magát európai vezetőként is el tudná képzelni.
Megjegyezte, a kormányfőnek "nem másokat kellene legyőznie, hanem saját démonait".
Megfelelő alázattal kellene vezetnie az országot, és tudomásul venni, hogy a választók fele nem a Fidesz-KDNP politikájára szavazott - közölte.
Ehhez viszont arra lenne szükség, hogy Orbán Viktor ne keverje össze a szol...
2018-07-28 14:41:41
Elmélkedés
..."Az elmélkedésnek végső soron alkalmazáshoz kell vezetnie."

- Donald S. Whitney -...
2018-07-28 13:02:30
Szent Rita szerzetesnő ...05.22
... panaszkodott. Mindenben engedelmeskedett hitvesének, azzal a feltétellel, hogy a templomba eljárhat. Szelídségével és jóságával végül sikerült legyőznie férje rossz természetét, és lelkét Istenhez vezetnie.
- Rita, családjáért élve, ellenfeleinek és férje gyilkosainak megbocsátva, előmozdította a szembenálló családok megbékélését és egységét. Már mint özvegy és mint az Isten ...
2018-05-22 17:39:02
Elmélkedés
..."Az elmélkedésnek alkalmazáshoz kell vezetnie."

- Donald S. Whitney -...
2018-05-04 21:03:02
Verhofstadt egy szlovák lapnak: az EU fel kell hagyjon a szabálysértő kormányok finanszírozásával
... elitek, amelyek a legkissebb sajnálatot sem mutatják azoknak a demokratikus intézményeknek az aláásásakor, amelyek az uniót azzá teszik, ami." Hozzátette: éppen ezért az EU-nak be kellene vezetnie a szabályok betartásának monitorozását, és szükség esetén a pénzek befagyasztásával is élnie kellene.
A hetedik cikkely érvényesítése esetén a támogatások összegeit egy tartalékalap...
2018-05-03 16:03:45
Választás 2018 - Gyurcsány: nem elég a nemzetről beszélni, együtt is kell tartani
... az, hogy szítsa azt néhány plusz szavazat kedvéért - folytatta, megjegyezve: "tisztességtelenség az egyik választót szembe fordítani a másikkal, a kormányfőnek muszáj az egész országot vezetnie és tudomásul vennie, hogy abban élnek olyanok is, akik őt nem szeretik".
"Az egykor hitetlen Orbán újkeresztény lett és új szentháromságot alkotott: Brüsszel, menekültek, Soros" - mond...
2018-03-29 22:01:44
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....57 58 59 
Címkék: Ecker János, Orbán Viktornak, Szent Rita, Orbán Viktor, Donald, szíriai vegyi, európai politikai, ország sorsánál, szlovák lapnak, szabálysértő kormányok, nemzetről beszélni, európai intézmények, közös álláspont, térség bajaiért, szíriai népnek, amerikai álláspont, közgazdászok például, tudományos tevékenységnek, eredményt tudományos, esetben lehetséges, választók fele, elmélkedésnek végső, templomba eljárhat, szembenálló családok, elmélkedésnek alkalmazáshoz, legkissebb sajnálatot, demokratikus intézményeknek, uniót azzá, szabályok betartásának, pénzek befagyasztásával, hetedik cikkely, támogatások összegeit, egyik választót, kormányfőnek muszáj, egész országot, egykor hitetlen, befagyasztásával, engedelmeskedett, megközelítéshez, szentháromságot, erőfeszítéssel, megválasztania, rakétaelhárító, intézményeknek, hozzájárulásra, tevékenységnek, végeredményben, ellenfeleinek, koordinációra, elmélkedésnek, alkalmazáshoz, előmozdította, szelídségével, monitorozását, érvényesítése, tagállamoktól, közgazdászok,
© 2013 TVN.HU Kft.