Regisztráció  Belépés
Magyarország vegyespáros curling-világbajnokságot rendezne
... megmutassák Magyarországot a sportág külföldi képviselőinek. Hozzátette: hosszú távon szeretnének vegyespáros világ- vagy Európa-bajnokságot rendezni, mert ebben a szakágban már több világbajnoki érmet, köztük aranyat is nyertek a magyar versenyzők.
A sportvezető az MTI kérdésére kifejtette: világeseménynek eddig elsősorban létesítménybeli hiányosságok miatt nem adhatott otth...
2018-09-07 08:57:07
Kilenc év alatt megháromszorozódott a fehérvári jégkorong akadémia játékosainak száma
... jövőben Magyarország nemcsak feljutni, hanem stabilizálni is tudja a helyét a legjobbak között.
Kovács Csaba a válogatott keret tagjai közötti barátságot és összetartást nevezte a világbajnoki győzelem kulcsának. Emlékeztetett arra, hogy évekkel később Krakkóban is sikerült a feljutás, de 2008-ban senki sem várta tőlük ezt a bravúrt.
Artyom Vaszjunyin szerint mindegyikük...
2018-08-26 15:25:37
Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott új szakvezetője
... végkielégítésre.
Leekens négy barátságos mérkőzésen irányította a nemzeti együttest, amely vezetésével nyeretlen maradt: márciusban K...
2018-06-19 20:13:08
Nyíltvízi úszó vk - Világbajnoki erősségű mezőny Balatonfüreden
...
"Balatonfüred neve és a minőségi nyíltvízi úszás összeforrt az elmúlt öt évben, hiszen minden esztendőben vendégül láttunk egy kiemelkedő eseményt. A tavalyi év volt a csúcs, a világbajnokság óriási siker volt, és a város is rendkívül sokat profitált a rendezésből" - fogalmazott a verseny előtti sajtótájékoztatón Bóka István polgármester.
A városvezető hozzátette, bár sz...
2018-06-15 18:32:04
Pénz jutalmak a foci v.b.-én
... olyan történet íródik, amelyre rendkívüli módon kíváncsi a közönség és a média. Tűkön ülve várja a fél világ, hogy Cristiano Ronaldo teljessé teszi-e kollekcióját, és bezsebeli-e a világbajnoki trófeát is, vagy hogy Lionel Messinek végre kijön-e a lépés az argentin válogatottal. Nagy kérdés, hogy a folyton nagy reményekkel induló, mégis mindig elbukó Anglia vajon előrébb jut-e vég...
2018-06-14 16:02:12
Két távon is magyar győzelem a solti távlovas versenyen
... kilométeres távot Tóth József nyerte az osztrák Kunz Stephanie és a szlovák Boulbol Feras előtt. A 120 kilométeres távon a bolgár Lyutova Katina bizonyult a legjobbnak, második a junior világbajnoki csapatbronzérmes Fekete Patricia lett, a harmadik helyen pedig Szösz Letícia zárt. Nyolcvan kilométeren a felnőtteknél a török Yazici Hakki nyert, mögötte Gábor László és a cseh Bustov...
2018-06-10 16:31:52
Magyar labdarúgó-válogatott - A fehérvári Tóth Bencét behívták a keretbe
... Videoton egyszeres válogatott, 20 éves labdarúgóját hívta be a kieső Nagy Dominik (Ferencváros) és Predrag Bosnjak (Haladás) pótlására.
A védő Tóth Bence tavaly júniusban az andorrai világbajnoki selejtezőmérkőzésen szerepelt a nemzeti együttesben, amely 1-0-ra kikapott a házigazdáktól. A szombaton zárult NB I-es idényben hatszor lépett pályára.
A szövetség honlapjának t...
2018-06-04 14:19:59
Magyar labdarúgó-válogatott - Bosnjak kiesebb autóbalesete miatt nem játszhat
... csapata szombati bajnoki mérkőzésén, ezért kórházba szállították, ahol megfigyelés alatt tartják.
A válogatott szerdán a fehéroroszok vendége lesz Bresz...
2018-06-04 08:33:16
Magyar labdarúgó-válogatott - Nagy Dominikot agyrázkódás miatt két napig megfigyelik
... szerdai, valamint szombati barátságos mérkőzésekre,...
2018-06-03 20:58:05
Horváth Laura kijutott a crossfit világbajnokságra
... kvalifikációs versenyét péntektől vasárnapig Berlinben rendezték, Horváth Laura végig az élmezőnyben szerepelt, az utolsó feladatsorban (wod) pedig futamgyőztesként tette még biztosabbá világbajnoki részvételét. A regionális küzdelmek másik magyar résztvevője, Szakolczai Fédra 29. helyen végzett a 40 fős mezőnyben.
"Nagyon akartam, tudtam, hogy meg tudom csinálni és véghez is...
2018-05-20 17:41:59
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Marco Rossi, Tóth Bencét, Nagy Dominikot, Horváth Laura, Kovács Csaba, Artyom Vaszjunyin, Bóka István, Cristiano Ronaldo, Lionel Messinek, Tóth József, Kunz Stephanie, Boulbol Feras, Lyutova Katina, Fekete Patricia, Szösz Letícia, Yazici Hakki, Gábor László, Nagy Dominik, Predrag Bosnjak, Tóth Bence, Szakolczai Fédra, fehérvári jégkorong, solti távlovas, fehérvári Tóth, crossfit világbajnokságra, sportág külföldi, magyar versenyzők, legjobbak között, válogatott keret, világbajnoki győzelem, nemzeti együttest, minőségi nyíltvízi, kiemelkedő eseményt, világbajnokság óriási, verseny előtti, városvezető hozzátette, világbajnoki trófeát, argentin válogatottal, folyton nagy, osztrák Kunz, szlovák Boulbol, bolgár Lyutova, junior világbajnoki, harmadik helyen, török Yazici, cseh Bustov, kieső Nagy, védő Tóth, andorrai világbajnoki, nemzeti együttesben, szombaton zárult, szövetség honlapjának, válogatott szerdán, fehéroroszok vendége, élmezőnyben szerepelt, utolsó feladatsorban, regionális küzdelmek, világbajnokságra,
© 2013 TVN.HU Kft.