Belépés
Gesztenyével töltött pulyka
... kakukkfű, szegfűszeg, fahéj, szegfűbors
Elkészítés:
A megtisztított és előkészített pulyka melléből egy vékony hegyes kés segítségével eltávolítjuk a mellcsontot, majd a villacsontot. A nyak bőrét elkötjük. Töltelék készítése: A fenti fűszereket egyenlő arányban összekeverjük, majd egy mozsárban összezúzzuk. A sertéshúst apró kockára vágjuk, és megfűszerezzük az imént el...
2009-05-19 17:12:27
Gesztenyével töltött pulyka...
... kakukkfű, szegfűszeg, fahéj, szegfűbors
Elkészítés:
A megtisztított és előkészített pulyka melléből egy vékony hegyes kés segítségével eltávolítjuk a mellcsontot, majd a villacsontot. A nyak bőrét elkötjük. Töltelék készítése: A fenti fűszereket egyenlő arányban összekeverjük, majd egy mozsárban összezúzzuk. A sertéshúst apró kockára vágjuk, és megfűszerezzük az imént e...
2008-12-22 12:11:15
Gesztenyével töltött pulyka
... kakukkfű, szegfűszeg, fahéj, szegfűbors
Elkészítés:
A megtisztított és előkészített pulyka melléből egy vékony hegyes kés segítségével eltávolítjuk a mellcsontot, majd a villacsontot. A nyak bőrét elkötjük. Töltelék készítése: A fenti fűszereket egyenlő arányban összekeverjük, majd egy mozsárban összezúzzuk. A sertéshúst apró kockára vágjuk, és megfűszerezzük az imént el...
2008-12-11 16:57:27
Gesztenyével töltött pulyka
... babérlevél, kakukkfű, szegfűszeg, fahéj, szegfűbors

Elkészítése:

A megtisztított és előkészített pulyka melléből kés segítségével eltávolítjuk a mell-, majd a villacsontot. A nyak bőrét elkötjük.
Töltelékhez: A fűszereket egyenlő arányban összekeverjük, majd egy mozsárban összezúzzuk. A sertéshúst apró kockákra vágjuk, és megfűszerezzük az elkészített...
2006-12-16 00:44:59
1 
Címkék: vékony hegyes, nyak bőrét, fenti fűszereket, mozsárban összezúzzuk, sertéshúst apró, fűszereket egyenlő, megfűszerezzük, összekeverjük, megtisztított, gesztenyével, eltávolítjuk, segítségével, előkészített, villacsontot, mellcsontot, összezúzzuk, elkészített, töltelékhez, elkészítése, sertéshúst, elkészítés, szegfűbors, szegfűszeg, fűszereket, babérlevél, mozsárban, készítése, töltelék, arányban, elkötjük, melléből, kockákra, kakukkfű, töltött, kockára, egyenlő, pulyka, hegyes, vágjuk, vékony, fahéj, fenti, bőrét, imént,
© 2013 TVN.HU Kft.