Belépés
Virágkonyha
Virágkonyha Halmos Monikával: Levendula a gesztenyében, vagy fordítva?



A Márton-nap bűvölete a hétvégén még tart, és a libás menü megkoronázásaként a legjobb egy gesztenyés desszert. Csoki- és levendulaimádóknak ezt kötelező kipróbálni! A moel...
2015-11-19 23:23:11
Virágkonyha
Virágkonyha Halmos Monikával: Forró combok, mézes mellek



Október utója a rózsák hattyúdala is. Egy napsütötte napon szedjük le a kinyílt virágokat, és adjunk nekik egy esélyt a konyhában! Ne főzzünk belőlük lekvárt, szörpöt, eszünkbe se jusson...
2015-11-06 23:05:23
Virágkonyha
Virágkonyha Halmos Monikával: Levendulás almalekvár, step by step



Itt a másodvirágzás, alma is van bőven: házasítsuk őket össze, hogy télen is eszünkbe juthasson a nyári levendulamező!

Hozzávalók:

2 kg alma
60-80 dk...
2015-11-06 23:02:09
Virágkonyha
Virágkonyha Halmos Monikával: A büdöske és a hús egy nagyszerű páros



Ragyogó sárgán pompáznak a kertben a büdöskék - de a konyhában nevezzük inkább bársonyvirágnak őket. Az Afrika északkeleti részéről származó növény sárga virágszirmai f...
2015-11-06 22:58:33
Virágkonyha
Virágkonyha Halmos Monikával: isteni gyomsaláta tojással - a kertből



Lassan egész salátabárt kínál a kert: amiket undok gyomnak mondunk, azok akár a tányéron is végezhetik. Hogy mi ehető, és mi nem, mit érdemes leszednünk, azt bizony jó, ha me...
2015-09-21 22:32:04
Virágkonyha
Virágkonyha Halmos Monikával: Levendulás-mézes füge


Az ősz kedves üzenete levendulakedvelőknek. Zamatos, ragacsos füge, friss dió és illatos levendula a másodvirágzásból. Meleg harmónia, őszi estére való. Egy pohár olaszrizlinggel a legtökéletesebb ...
2015-09-21 22:27:34
Virágkonyha
Virágkonyha Halmos Monikával: Dáliával búcsúzik a nyár


Színes szirmok a salátában. Meglepő? Lehetséges, de megéri megkóstolni: ízletes és egészen extra ízkombináció zöldségekkel házasítva.

...
2015-09-21 22:24:20
Virágkonyha
Virágkonyha Halmos Monikával: Hideg paradicsomleves körömvirággal


A körömvirágot leginkább a bőrbajkra kent körömvirágkrémről ismerjük. Kevesen tudják, hogy ez izgalmas ízeket kínáló ehető virág! A körömvirág tartós, a sárga minden árnyalatában az e...
2015-09-02 22:58:53
Virágkonyha
Virágkonyha Halmos Monikával: rózsásított országtorta



Ezt a különleges tortát Kardos Ditke készítette, mégpedig egy receptpályázatra. Köszönet érte! A pályázat ötlete azért pattant ki a fejemből, hogy elővarázsoljam a még házi szakácskönyvekbe...
2015-08-27 22:44:07
Virágkonyha
Virágkonyha Halmos Monikával: pirított csirkecsíkok sásliliombimbóval


Gondoltál már arra, hogy a kerítés mellett pompázó sásliliomot is meg lehet enni? Ez a gyönyörűséges, a napsugár felé nyújtózkodó virág a nyár egyik legizgalmasabb ehető virága. ...
2015-08-10 22:16:08
1 2 
Címkék: Virágkonyha Halmos Monikával, Kardos Ditke, libás menü, gesztenyés desszert, rózsák hattyúdala, napsütötte napon, kinyílt virágokat, nyári levendulamező, nagyszerű páros, büdöskék &#8211, konyhában nevezzük, pohár olaszrizlinggel, körömvirágot leginkább, bőrbajkra kent, körömvirág tartós, sárga minden, különleges tortát, pályázat ötlete, kerítés mellett, napsugár felé, nyár egyik, receptpályázatra, másodvirágzásból, szakácskönyvekbe, paradicsomleves, olaszrizlinggel, bársonyvirágnak, legtökéletesebb, legizgalmasabb, elővarázsoljam, gyönyörűséges, körömvirággal, levendulamező, másodvirágzás, körömvirágot, csirkecsíkok, virágszirmai, zöldségekkel, gesztenyében, árnyalatában, ízkombináció, lifenetwork, viragkonyha, virágkonyha, országtorta, rózsásított, sásliliomot, északkeleti, megkóstolni, nyújtózkodó, levendulás, leszednünk, különleges, gyomsaláta, házasítsuk, körömvirág, almalekvár, salátabárt, napsütötte, készítette, végezhetik, lehetséges, hozzávalók, gesztenyés, kipróbálni, hattyúdala, monikával, leginkább, konyhában,
© 2013 TVN.HU Kft.