Regisztráció  Belépés
Brexit - Theresa May: maradtak nézeteltérések London és az EU között az észak-írországi határellenőrzés ügyében
... képviselőinek a múlt heti EU-csúcsértekezletről, kijelentette ugyanakkor: a brit kormány "abszolút elkötelezetten" törekszik olyan megoldásra, amellyel elkerülhető a fizikai ellenőrzés visszaállítása ezen a határszakaszon a brit EU-tagság megszűnése után.
Hozzátette: London ugyanilyen elkötelezettséggel vetne el minden olyan megoldást, amely Észak-Írország és az Egyesült Kirá...
2018-07-02 21:22:49
Hét amerikai volt ENSZ-nagykövet arra kéri Mike Pompeót, állítsa vissza a palesztinokat segítő szervezet támoga
...
Az Egyesült Államok, amely hosszú időn keresztül az ENSZ Palesztin Menekülteket Segélyező és Munkaközvetítő Hivatalának (UNRWA) legnagyobb anyagi támogatója volt, tavaly jelentős mértékben csökkentette hozzájárulását, és az idén - a korábbi 365 millió dollár helyett - csupán mintegy 60 millió dollárt juttat a szervezetnek.
A nyílt levelet aláíró volt nagykövetek - akik ...
2018-07-02 21:09:11
Molnár Balázs: a belső határellenőrzések nem segítik a közbiztonság megerősítését
...
Molnár Balázs kiemelte: ezzel szemben a belső határellenőrzések visszaállítása feszültségeket szül, aláássa a belső határok nélküli Európa koncepcióját, továbbá korlátozza a szabad mozgáshoz való jogot.
Hangsúlyozta: a magyar álláspont szerint a belső határellenőrzések helyett a külső határvédelem megerősítésére van szükség.
Molnár Balázs a belső határellenőrzés ide...
2018-06-25 12:41:50
Visegrádi innovációs együttműködésről és a kétoldalú kapcsolatok szorosabbra fűzéséről tárgyalt Magyar Levente
...
Magyar Levente az MTI-nek hangsúlyozta, hogy a politikai kapcsolatok fejlődése nyomán megérett a helyzet arra, hogy ne csak konfliktusmentes és rendezett legyen a két ország viszonya, hanem előremutató, konkrét számokban mérhető, szorosabb gazdasági és más területeket felölelő partneri kapcsolatot is fejlesszenek.
"Pontosan egy évvel ezelőtt voltam utoljára Izraelben, am...
2018-06-18 17:32:42
Semmi nem lesz a Fidesz által beígért négysávos autópályából
... 2018. 06. 09. 15:41

Semmi nem lesz a Fidesz által beígért négysávos autópályából és szülészeti osztályból Körmenden

A kormány nem hajlandó visszaállítani Körmenden a szülész-nőgyógyászati osztályt, ahogy Orbán Viktor korábbi ígéretével szemben a 8-as út sem négy, csak 2X1 sávon épül meg a körmendi szakaszon.

Bana Tibor, a körmendi választókerület j...
2018-06-10 09:52:42
Brexit - London válasza Barnier-nak: "soha nem lesz határ Észak-Írország és Nagy-Britannia között"
...
A londoni miniszterelnöki hivatal feltűnően indulatos hangvételű nyilatkozatának előzményeként Michel Barnier, az Európai Bizottság Brexit-főtárgyalója brüsszeli sajtóértekezletén kijelentette: nem terjeszthető ki az Egyesült Királyság egészére az Európai Bizottság azon javaslata, amelynek értelmében az ír sziget egésze "közös szabályozási térséggé" alakulna át, ha nem szület...
2018-06-08 18:17:24
Brexit - Barnier kételyeit fogalmazta meg az Észak-Írországra vonatkozó brit javaslattal kapcsolatban
...
A brit kormány javaslata értelmében az Egyesült Királyság "korlátozott ideig" tartaná magát a vámunió szabályrendszeréhez, ha a brit EU-tagság megszűnése utáni átmeneti időszak végéig nem sikerülne végleges egyezségre jutni a kétoldalú kereskedelem vámszabályozásáról.
Barnier brüsszeli sajtóértekezletén leszögezte: nem terjeszthető ki a szigetország egészére az uniós meg...
2018-06-08 16:36:47
Brexit - London egy ideig tartaná magát az EU vámszabályaihoz, ha késik a vámmegállapodás
...
A brit EU-tagság várhatóan jövő márciusban szűnik meg, de a brit kormány és az Európai Unió elvi megállapodása alapján ezután átmeneti időszak következne, amely 2020 végéig tartana, és addig Nagy-Britannia és az uniós kereskedelmi partnerországok a jelenlegi szabályrendszer alapján férnének hozzá egymás piacaihoz.
Továbbra is megoldatlan kérdés azonban, hogy az átmeneti ...
2018-06-07 17:22:22
Nagyanyáink bölcsességei a konyhából!!!
...
Nagyanyáink bölcsességei a konyhából!!!


A bélflóra visszaállítása: Káposzta
Agyműködés: Banán
Agyvérzés: Páfrány fenyő
Alacsony és magas vérnyomásra: Spenót (csak nyersen)
Alacsony vércukor: Alma, Csicsóka,
Alacsony vérnyomás: Vizitorma, Gránátalma, Meggy
Alhasi fájdalom: 5 Birsalma
Alkohol okozta májbetegség: Káposzta
...
2018-06-07 13:46:07
Halálbüntetés - kontra
... össztársadalmi hatásait is rontja.
Összességében tehát a halálbüntetés nem elrettentő, nem hatékony, nem korszerű és mo...
2018-06-05 09:24:54
1 2 3 .....................129 130 ..........193 194 ..........257 258 259 
Címkék: Theresa May, Mike Pompeót, Molnár Balázs, Magyar Levente, Egyesült Kirá, Egyesült Államok, ENSZ Palesztin Menekülteket Segélyező, Munkaközvetítő Hivatalának, Orbán Viktor, Bana Tibor, Michel Barnier, Európai Bizottság Brexit-főtárgyalója, Egyesült Királyság, Európai Bizottság, Európai Unió, észak-írországi határellenőrzés, palesztinokat segítő, belső határellenőrzések, közbiztonság megerősítését, kétoldalú kapcsolatok, ideig tartaná, múlt heti, brit kormány, fizikai ellenőrzés, brit EU-tagság, nyílt levelet, belső határok, szabad mozgáshoz, magyar álláspont, külső határvédelem, belső határellenőrzés, politikai kapcsolatok, helyzet arra, évvel ezelőtt, körmendi szakaszon, körmendi választókerület, londoni miniszterelnöki, kétoldalú kereskedelem, szigetország egészére, uniós kereskedelmi, jelenlegi szabályrendszer, bélflóra visszaállítása, együttműködésről, konfliktusmentes, szabályrendszer, partnerországok, határellenőrzés, miniszterelnöki, nyilatkozatának, vámszabályaihoz, választókerület,
© 2013 TVN.HU Kft.