Regisztráció  Belépés
Cukkinis-póréhagymás krémleves
... őket, és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Belemorzsoljuk a leveskockákat, majd lefedjük, felforraljuk, és a forrástól számítva további 5 percig főzzük. Hozzáadjuk a cukkinit, visszatesszük és újabb 5 percig főzzük. Végül hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát, és még 5 percig forraljuk.
Ezután levesszük a tűzről, hozzáadjuk a reszelt sajtot, elkeverjük, majd ...
2017-08-14 21:45:48
Rumos szilvakrémleves
... belőle a citromkarikákat. A joghurtot a liszttel és egy merőkanál levessel elkeverjük, majd beleöntjük a levesbe. Botmixerrel pépesítjük a levest. Én ekkor kiszedtem a szegfűszeg...
2017-08-09 13:37:29
Edam sajttal töltött héjában sült krumpli
... töltelékkel, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket, és kb. 15-20 percig sütjük, amíg jól át nem forrósodnak.
A maradék sajtot a krumplik tetejére szórjuk, visszatesszük a sütőbe 5 percre, hogy a sajt megolvadjon. Friss oregánó levelekkel és apróra vágott kaliforniai paprikával, valamint paradicsommal díszítve tálaljuk.

...
2017-08-05 23:12:00
Rozmaringos pulykaszárnyak
... locsoljuk a szárnyakat hogy jobban piruljanak.
Amikor elkészültek a szárnyak, a sült hagymakarikákat a tetejükre kanalazzuk, meglocsoljuk tejföllel, és néhány percre visszate...
2017-08-02 00:20:54
Zöldbabos csirkeleves
... megfőtt csirkemellet, és a levét lecsepegtetjük.Serpenyőben kevés olajon, mindkét oldalán szép pirosra sütjük a húst, közben megsózzuk, -borsozzuk. A megpirított húst felkockázzuk, és visszatesszük a kész levesbe.



Megjegyzés

Recept, styling: Filep Ka...
2017-07-25 23:44:08
Görögök citromos-rizses csirkelevese,
... szemes borsot és sót, és lefedve 35 percig főzzük.
Közben a sárgarépát és a pórét megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk.
A levesből kiemeljük a húst, a levet átszűrjük, majd visszatesszük a fazékba. Hozzáadjuk az előkészített zöldségeket és a rizst, visszatesszük a tűzre, és ha a hús kicsit hűlt, beletépkedjük a levesbe. Takarékon 15 percet főzzük, amíg a zöldségek és a...
2017-07-24 18:49:57
Fokhagymás-mézes csirke
... combokat, majd a vajról lekanalazzuk a felesleges zsírt.
Megpirítjuk benne a felaprított fokhagymát, és hozzáadjuk a barna cukrot, a mézet, a kakukkfüvet és az oregánót. Visszatesszük az edénybe a csirkecombokat, és megforgatjuk mindet a szószban. Mellétesszük a megtisztított zöldbabot, majd 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk 25 percre.
Az elkészült cs...
2017-07-23 01:07:48
Ribizlis máktorta cukor nélkül
... zselatint elkeverjük a vízzel, megvárjuk még megduzzad, ezután folyósra melegítjük, és összekeverjük a ribizliszósszal, majd a ribizliszemek közé öntjük. A tortát ezut...
2017-07-21 22:52:48
Grízes tészta fehér csokoládés meggymártással
... állandó kevergetés mellett, kis lángon aranybarnára pirítjuk.
Amikor már szép aranybarnára pirult, levesszük a tűzről, és óvatosan felöntjük a vízzel. Összekeverjük, visszatesszük a tűzre, és kisebb lángon, néha megkeverve, addig pirítjuk tovább, amíg a nedvesség elpárolog és finom morzsalékos lesz.
A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, é...
2017-07-11 22:44:40
Gouda sajtos crostini karamellizált hagymával
... sűrűsödik, majd levesszük a tűzről.
A bagettszeleteket megszórjuk a reszelt Gouda sajttal, mindegyikre teszünk a karamellizált hagymából, meghintjük a bazsalikomlevéllel, és visszatesszük a sütőbe, és 3-4 percig pirítjuk, amíg a sajt meg nem olvad.

...
2017-07-10 23:08:01
1 2 3 ......................136 137 ...........204 205 ..........271 272 273 
Címkék: Filep Ka, forrástól számítva, karikára vágott, reszelt sajtot, merőkanál levessel, sütőpapírral bélelt, maradék sajtot, krumplik tetejére, sajt megolvadjon, szárnyakat hogy, sült hagymakarikákat, tetejükre kanalazzuk, levét lecsepegtetjük, megpirított húst, kész levesbe, pórét megtisztítjuk, levesből kiemeljük, levet átszűrjük, előkészített zöldségeket, vajról lekanalazzuk, felesleges zsírt, felaprított fokhagymát, barna cukrot, megtisztított zöldbabot, ribizliszemek közé, tortát ezut, nedvesség elpárolog, tésztát enyhén, bagettszeleteket megszórjuk, reszelt Gouda, karamellizált hagymából, bagettszeleteket, hagymakarikákat, szilvakrémleves, ribizliszósszal, citromkarikákat, meggymártással, csirkecombokat, belemorzsoljuk, lecsepegtetjük, pulykaszárnyak, karamellizált, paradicsommal, visszatesszük, ribizliszemek, megtisztított, összekeverjük, előmelegített, leveskockákat, megtisztítjuk, beletépkedjük, sütőpapírral, csirkelevese, csirkemellet, felforraljuk, mellétesszük, megforgatjuk, felkockázzuk, aranybarnára,
© 2013 TVN.HU Kft.