Belépés
Vaníliakrémes meggyes-mákos rakott kifli
... kapjon kis színt.
Ezalatt felverjük a tojásfehérjéket, és a kemény habba belekeverjük az 1 ek meg...
2015-09-12 15:18:02
Máglyarakás
... teljesen összekeveredve, szebben mutat.
A máglyarakás tetejét vékonyan megkenj...
2015-04-27 08:04:16
Miért a Reg-Enor?
... a gombát, befűszerezzük. Kevés vizet aláöntve puhára főzzük. Ezután kivesszük a húst és félretesszük. A visszamaradt gombás mártást megszórjuk pirospaprikával és behabarjuk. Ezután visszatesszük a húst és átforraljuk. Petrezselyemmel megszórjuk.

Sertéspörkölt
Hozzávalók: 60 dkg sertéslapocka, 30 dkg hagyma, zsír, 1-1 db paprika és paradicsom, pirospaprika, só....
2015-04-24 07:57:24
fokhagymás sajtos csiga
... A liszt közepébe mélyedést készítünk, ide öntjük a folyadékot és ide ütjük a tojást. Dagasztani kezdjük. Amikor összeállt egy gombóccá kitesszük a deszkára és alaposan összegyúrjuk. Visszatesszük a tálba, letakarjuk és kb. 45 percre hidegre tesszük. Ezután enyhén lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk. Elővesszük a vajat és a nagy lyukú sajtreszelőn a kétharmadát a tésztára reszeljü...
2015-03-12 20:34:02
Panka szelet
... tesszük dermedni (3-4 óra).

csokimáz

A tortabevonót felmelegítjük, egy kevés olajjal elkev...
2015-03-12 09:58:56
Orosz húsgombócok mustár mártással
... gombócokat formázunk belőle, majd forró olajban átsütjük.

Kivesszük a serpenyőből, majd a visszamaradt zsiradékot megpirítjuk a lisztet, hozzáadjuk az alaplét és a bort, majd visszatesszük a gombócokat és 25 percig, lassú tűzön, időnként megrázogatva puhára pároljuk.

A mustárt a főzőtejszínnel simára dolgozzuk, majd a gombócok levét besűrítjük vele. A végén n...
2015-02-12 18:16:19
Fáj a torka? Készítsen házi szopogatós cukorkát!
... és úgy hevítjük tovább, majd nagyjából 15-20 percet pihentetjük a tűzről levéve. Közben előkészítünk egy lapos sütőtepsit: sütőpapírt fektetünk rá. Amikor eltelt a 15-20 perc, ismét visszatesszük a sűrűsödő masszát a láng fölé, és addig melegítjük nagyon lassan, míg sűrű, sötétbarna masszát nem kapunk.

Ezután egy kanál segítségével a sütőpapírra csepegtetjük, nagyjából ...
2015-02-08 15:36:32
Sült krumplikása
... feltesszük főzni annyi vízben, ami ellepi. Megsózzuk és 20 perc alatt puhára főzzük.

A tűzről levéve pépesítjük (krumplitörővel vagy botmixerrel) és hozzáadjuk a liszt...
2015-02-02 19:55:46
Egyszerűen nagyszerű: a krumpli
... Felforraljuk a levest, és annyit öntünk a burgonyák köré, hogy kb. a közepükig érjen. Betesszük a sütőbe, és kb. 20 percig sütjük. Ekkor megszórjuk a reszelt sajttal, és még kb. 35 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a belseje puha, a külseje ropogós legyen. Ízlés szerinti salátával, savanyúsággal tálaljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
Ne...
2015-01-23 23:25:28
Ínyenc tarja
... ízesítjük, majd ezt is e...
2015-01-04 15:58:24
1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: kemény habba, máglyarakás tetejét, visszamaradt gombás, liszt közepébe, gombóccá kitesszük, nagy lyukú, tésztára reszeljü, tortabevonót felmelegítjük, kevés olajjal, visszamaradt zsiradékot, főzőtejszínnel simára, gombócok levét, tűzről levéve, lapos sütőtepsit, 15-20 perc, sűrűsödő masszát, láng fölé, kanál segítségével, sütőpapírra csepegtetjük, burgonyák köré, közepükig érjen, reszelt sajttal, belseje puha, külseje ropogós, petrezselyemmel, pirospaprikával, tojásfehérjéket, összekeveredve, főzőtejszínnel, krumplitörővel, sertéspörkölt, visszatesszük, vaníliakrémes, befűszerezzük, felmelegítjük, savanyúsággal, sertéslapocka, visszamaradt, előkészítünk, belekeverjük, csepegtetjük, félretesszük, segítségével, megrázogatva, tortabevonót, sajtreszelőn, pirospaprika, felforraljuk, fogyasztható, összegyúrjuk, pihentetjük, kétharmadát, sütőpapírra, krumplikása, húsgombócok, máglyarakás, megpirítjuk, botmixerrel, átforraljuk, serpenyőből, szopogatós, megszórjuk, hozzávalók, gombócokat, behabarjuk, zsiradékot, hozzáadjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.