Regisztráció  Belépés
A Ruben Brandt nyitja az idei CinEast Fesztivált Luxembourgban
... magyarországi mozipremier előtt legközelebb október 2-án, a 23. Őszi Kulturális Fesztiválon Szegeden lesz látható az animáció.
A James Bond filmek hangulatát idéző, jó nemzetközi visszhangot kapott film zenéjét Cári Tibor szerezte, a produceri munkát Miskolczi Péter, Roczkov Radmila, Roczkov Hermina és Kurdy-Fehér János végezte.
A film főhőse egy művészetterápiával gyógy...
2018-09-24 11:24:11
A házastársi erőszak áldozataiért emeltek szót francia közéleti személyiségek
...
A Mentsük meg azokat, akik még élnek című felhívásban a kezdeményező Muriel Robin színésznő arra emlékeztetett, hogy Franciaországban minden harmadik nap a házastársa vagy a volt párja ütései által meghal egy nő. Tavaly 123-an vesztették így az életüket, ötödük a gyerekei szeme láttára, és 225 ezren voltak házastársi erőszak áldozatai.
Az aláírók - színészek, énekesek, ...
2018-09-23 15:21:58
Ukrán politikus: nincs jogalap a magyar útlevél elvételére az ukrán állampolgároktól
... Beregszászon működő főkonzulátuson és konzulátuson már hét éve adnak magyar állampolgárságot ukrán állampolgárságú kárpátaljai lakosoknak. Ezért kissé furcsa, hogy miért most váltott ki ekkora visszhangot a videofelvétel - tette hozzá.
Úgy vélte, Ukrajnának el kell döntenie, engedélyezi-e a kettős állampolgárságot vagy megtiltja.
Az ország hét éve válaszúton áll, hiszen...
2018-09-21 17:33:32
Lövöldözés volt az Egyesült Államok legkülönbözőbb helyein egymástól függetlenül
... sajtókonferenciáján közölte: az elkövető 26 esztendős volt, a raktárban dolgozott, és folyik a nyomozás tette körülményeinek és okainak felderítésére.
Az aberdeeni lövöldözés különösen nagy visszhangot kapott az amerikai sajtóban, mert bár lövöldözések gyakran borítják gyászba az Egyesült Államokat, az ritkán fordul elő, hogy nők kezdenek el lövöldözni. A Baltimore Sun című ...
2018-09-21 07:08:25
Mondd kedvesem, hogy...
... látsz!
Kiáltsd százszor, mondd ezerszer,
vagy súgd fülembe, hogy rám vágysz...
súgd, legalább most az egyszer!

Mondd, hogy lelked szavamtól ébred,
verseim benned visszhangot vetnek,
s hogy, szerelmem hű vendéged
mélységes mélyén szívednek...

Mondd még, mert könny áztatja arcomat,
mondd Kedvesem, mondd, hogy szeretsz!
Mo...
2018-09-08 00:25:51
Magyar Idők - Polgári piknik: középpontban az EP-kampány
... Balog Zoltán által vezetett Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi a kötcsei Dobozy-kúrián. A találkozókon elhangzott kormányfői beszédek rendre széles körű hazai és nemzetközi visszhangot váltanak ki.
A Magyar Idők a beszédek közül felidézi a 2009 őszi, Megőrizni a létezés magyar minőségét című előadást, amelyben Orbán Viktor azt mondta: megvan a reális lehetősége ...
2018-08-29 10:21:16
Eljárás indul Boris Johnson burkaviselettel kapcsolatos kijelentései miatt sajtóértesülések szerint
... kell-e állnia. Amennyiben azon a fórumon elmarasztalják, a lehetséges büntetések között szerepel tagságának felfüggesztése vagy kizárása a pártból.
Boris Johnson kijelentései nagy visszhangot keltettek, a Konzervatív Párt vezető politikusai közül sokan bírálták, Theresa May kormányfő és a párt elnöke, Brandon Lewis bocsánatkérésre is szólította fel. A miniszterelnök egyértelm...
2018-08-09 15:02:26
Egy dél-romániai férfit gyanúsít a rendőrség Elie Wiesel szülőházának a meggyalázásával
... pedig egy Angela Merkel német kancellárnak, Donald Trump amerikai elnöknek és Vlagyimir Putyin orosz államfőnek címzett obszcén káromkodás.
Az emlékház meggyalázása nemzetközi visszhangot váltott ki, és a washingtoni holokauszt múzeum, valamint a Nemzetközi Auschwitz Bizottság illetékesei a román hatóságokat is felelőssé tették az antiszemitizmus megnyilvánulása miatt.
...
2018-08-08 15:29:45
Felfüggesztették az éhségsztrájkot a szibériai aranybányászok
... és júniusban 32 millió rubel (több, mint 141 millió forint) munkabér kifizetésével maradt el. A vállalat ellen a tartozás miatt eljárás folyik.
Daraszunban nem a mostani ...
2018-07-27 19:33:25
Beke István: Nem kérünk bűnbocsánatot, mert nem követtünk e
... készítésű bombát akartak robbantani Kézdivásárhely főterén még 2015-ben, a december elsejei román nemzeti ünnepen.

Az elnyomó román hatalom újabb magyarellenes túlkapásai komoly visszhangot váltottak ki valamennyi magyar nemzetrész körében. A nyílt levelet megfogalmazó felvidéki szervezetek képviselői is aggodalommal figyelik a székelyföldi eseményeket, ,,a két mag...
2018-07-14 17:48:43
1 2 3 ............................90 91 ..............135 136 ..............179 180 181 
Címkék: Ruben Brandt, CinEast Fesztivált Luxembourgban, Egyesült Államok, Magyar Idők, Boris Johnson, Elie Wiesel, Beke István, Őszi Kulturális Fesztiválon Szegeden, James Bond, Cári Tibor, Miskolczi Péter, Roczkov Radmila, Roczkov Hermina, Kurdy-Fehér János, Muriel Robin, Egyesült Államokat, Baltimore Sun, Balog Zoltán, Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, Orbán Viktor, Konzervatív Párt, Theresa May, Brandon Lewis, Angela Merkel, Donald Trump, Vlagyimir Putyin, Nemzetközi Auschwitz Bizottság, idei CinEast, házastársi erőszak, magyar útlevél, ukrán állampolgároktól, dél-romániai férfit, rendőrség Elie, szibériai aranybányászok, produceri munkát, film főhőse, kezdeményező Muriel, házastársa vagy, volt párja, gyerekei szeme, kettős állampolgárságot, raktárban dolgozott, nyomozás tette, aberdeeni lövöldözés, amerikai sajtóban, ritkán fordul, kötcsei Dobozy-kúrián, találkozókon elhangzott, beszédek közül, 2009 őszi, létezés magyar, reális lehetősége, fórumon elmarasztalják, lehetséges büntetések, párt elnöke,
© 2013 TVN.HU Kft.