Belépés
Vörösboros marhahús




* 1 kg marhalapocka (vagy tarja, vagy comb)
* 6 dl vörösbor
* 4 gerezd fokhagyma
* 2 szál zsenge sárgarépa
* 1 kisebb zellergumó
* 1 vöröshagyma
* 10 dkg vaj
* 20 dkg szalonna
* 20 dkg apró csip...
2010-09-23 14:04:03
Vörösboros sült oldalas
... 1 tubus paprikakrém
* 4-5 gerezd fokhagyma
* őrölt bors
* olaj
* 3 dl száraz vörösbor

elkészítés

1. A húst a csontok mellett szeletekre vágjuk.
2. A paprikakrémet porcelántálba nyomjuk.
3. A fokhagymát átnyomju...
2010-06-23 14:50:14
Vadnyúl vörösboros mártásban


* 2 db vadnyúl comb

Pácléhez:

* 1 db szegfűszeg
* 4 db borókabogyó , összezúzva
* ½ tk tört bors
* 1 babérlevél
* 1 csillagánizs
* 1 ág kakukkfű
* ½ hagyma szeletelve
* 1 sárgarépa...
2010-05-31 18:26:34
Vörösboros szűzpecsenye
* 1 db szűzpecsenye
* 30 dkg gomba
* 2 fej vöröshagyma
* 2 konzerv paradicsompüré
* 1 dl vörösbor
* oregánó
* só
* bors
elkészítés

1. A húst felszeleteljük és egy picit kiklopfoljuk. Sózzuk-borsozzuk é...
2010-05-17 10:06:57
1 
Címkék: csontok mellett, paprikakrémet porcelántálba, fokhagymát átnyomju, húst felszeleteljük, picit kiklopfoljuk, paradicsompüré, felszeleteljük, paprikakrémet, porcelántálba, szűzpecsenye, kiklopfoljuk, csillagánizs, marhalapocka, borókabogyó, paprikakrém, vöröshagyma, vörösboros, szeletelve, összezúzva, zellergumó, szeletekre, elkészítés, fokhagymát, szegfűszeg, babérlevél, sárgarépa, fokhagyma, mártásban, borsozzuk, zpecsenye, átnyomju, szalonna, marhahús, pácléhez, vörösbor, kakukkfű, nyomjuk, oldalas, vadnyúl, mellett, csontok, nosalty, konzerv, oregánó, recept, sboros, hagyma, sózzuk, vágjuk, marhah, száraz, gerezd, kisebb, zsenge, tubus, vadny, őrölt, gomba, files, kepek, picit, tarja,
© 2013 TVN.HU Kft.