Belépés
Megállíthatatlan mélyrepülés, így tették tönkre magukat az e
... éjszakáján meglett a következménye, mivel az MSZP teljes elnöksége lemondott. De tartotta a szavát, és visszalépett a politikától Vona Gábor, a Jobbik elnöke is, aki azóta videobloggerként zaklatja a jobboldali újságírókat.


Vona Gábor, választás 2018Fotó: Szabó Gábor - Origo
...
2018-10-07 13:45:08
Letette a hivatali esküt Brett Kavanaugh főbíró
... mondta: azért is döntött Kavanaugh jelölése mellett, mert a bíró tiszta múltú ember.
Kavanaugh kinevezését heves vita előzte meg, mert egy nő azzal ...
2018-10-07 07:04:21
Jóváhagyta a washingtoni szenátus Brett Kavanaugh legfelsőbb bírósági kinevezését
... párti szenátorok is elismerték, meghallgatásának lezárulta után jelentkezett egy kaliforniai pszichológusnő, és azzal vádolta meg a jelöltet, hogy 36 évvel korábban, diákként, szexuálisan zaklatta őt. A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) pótlólagos vizsgálatával nem nyertek a vádak bizonyítást.
Brett Kavanaugh kinevezésével - amelyet Donald Trump elnöknek még alá kell írnia - a ...
2018-10-06 23:31:48
Szombaton megtartják a szenátusi végszavazást Brett Kavanaugh főbírójelöltségéről
... bizonyíthatónak Christine Blasey Ford kaliforniai pszichológus Kavanaugh ellen felhozott vádaskodásait. Ford azzal vádolta meg a főbírójelöltet, hogy 1982-ben egy kollégiumi összejövetelenszexuálisan zaklatta őt. Ford után két másik nő is hasonló vádakkal állt elő, de őket - vádjaik képtelenségei miatt - a szenátus meg sem hallgatta. Egyikükkel az FBI felvette a kapcsolatot.
...
2018-10-05 18:52:31
Fegyházbüntetésre ítélték az élettársa lányával erőszakoskodó zombai férfit
... kísérlete miatt mondta ki bűnösnek a 64 éves férfit, és elrendelte a korábban rablás miatt kirótt, kétéves felfüggesztett börtönbüntetésének végrehajtását is.
A férfi több hónapon át zaklatta a vele egy házban élő 35 éves nőt, majd 2017. február 18-án úgy akarta szexuális kapcsolatra kényszeríteni, hogy egy gurtnival fojtogatta, láncot tekert a nyakára, és egy baltával többsz...
2018-10-04 23:34:50
Ittasan veszélyeztette csecsemőjét egy nagykanizsai nő
... büntetett 34 éves nagykanizsai nő tavaly szeptemberben súlyosan ittasan az alig három hónapos fiúgyermekével bement egy élelmiszerboltba. Nem vásárolt semmit, de az egyik vevőt pénzkéréssel zaklatta, miközben a síró gyermekével nem foglalkozott, ezért kiküldték a boltból. Nem sokkal később előállították a rendőrkapitányságra.
Miután elengedték, az asszony a csecsemővel leült ...
2018-10-02 09:11:17
Trump szóvivője: a Fehér Ház nem szól bele a főbírójelöltet érintő FBI-vizsgálatba
... módon tiszteletben tartja" az FBI függetlenségét.
Conway egyetértett Donald Trump közleményével, amelyben az elnök hihetőnek nevezte a Brett Kavanaugh-t - 1982-ben elkövetett szexuális zaklatással - megvádoló Christine Blasey Ford szenátus előtt tett vallomását. Hozzátette, hogy szerinte mind Blasey Fordnak, mind az önmagát megvédő és a zaklatás vádját visszautasító Kavanaugh...
2018-09-30 20:12:55
Bocskor Andrea: meg kell állítani a kárpátaljai magyarok elleni támadásokat!
... kárpátaljai politikus felháborítónak nevezte, hogy az ukrán államhatáron egyre gyakoribbá vált a kárpátaljai magyar értelmiségiek, újságírók, képviselők és közalkalmazottak elleni önkényes zaklatás. Az átvizsgálások hivatali felhatalmazás és jegyzőkönyvek nélkül történnek, s a magyar közösség megfélemlítésére irányulnak - húzta alá.
Arra hívta fel a figyelmet, hogy egy ukrán ...
2018-09-26 17:38:18
Egyetemistákat segítő intézkedéscsomagot dolgozott ki a Párbeszéd
... hangsúlyozta a szóvivő.
A politikust kérdezték a Migration Aid párttá alakulásáról. Azt mondta, ezzel kapcsolatban a pártnak nincs állásfoglalása. Személyes véleménye az, ha a kormány nem zaklatná feleslegesen a civil szervezeteket, akkor mindegyik tudná a munkáját végezni, és nem kellene párttá alakulnia.
Kiemelte továbbá, hogy a Párbeszéd korábban elítélte a kormányt, ...
2018-09-23 14:52:00
A Brett Kavanaugh főbírójelöltet szexuális zaklatással megvádoló nő feltételeket szab a szenátusi meghallgatásá
... megfenyegették, és garanciákat akar a személyi biztonságára.
A Politico című lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta: Ford ügyvédje azt akarja, hogy Kavanaugh nyilatkozzon elsőként a zaklatási ügyben.
Donald Trump elnök júliusban jelölte a tekintélyes szakmai pályafutással rendelkező Brett Kavanaugh-t, a washingtoni fellebbviteli bíróság bíráját az Egyesült...
2018-09-21 08:06:02
1 2 3 .....................135 136 ...........203 204 ...........270 271 272 
Címkék: Brett Kavanaugh, Fehér Ház, Bocskor Andrea, Vona Gábor, Szabó Gábor, Szövetségi Nyomozó Iroda, Donald Trump, Christine Blasey Ford, Brett Kavanaugh-t, Blasey Fordnak, Migration Aid, hivatali esküt, washingtoni szenátus, szenátusi végszavazást, élettársa lányával, főbírójelöltet érintő, kárpátaljai magyarok, szenátusi meghallgatásá, politikától Vona, jobboldali újságírókat, bíró tiszta, kaliforniai pszichológusnő, vádak bizonyítást, korábban rablás, férfi több, gurtnival fojtogatta, baltával többsz, alig három, egyik vevőt, síró gyermekével, csecsemővel leült, elnök hihetőnek, önmagát megvédő, zaklatás vádját, ukrán államhatáron, kárpátaljai magyar, átvizsgálások hivatali, magyar közösség, politikust kérdezték, pártnak nincs, civil szervezeteket, munkáját végezni, személyi biztonságára, zaklatási ügyben, tekintélyes szakmai, washingtoni fellebbviteli, megállíthatatlan, videobloggerként, élelmiszerboltba, közalkalmazottak, megfélemlítésére, meghallgatásának, bizonyíthatónak, főbírójelöltet,
© 2013 TVN.HU Kft.