|
|
|
... ízesítője. A fiatal levelek sószegény diétás ételek ízesítésére alkalmas.
Télire, megsózva, üvegekbe rakva, ecettel vagy borral felöntve tartósítható. Szárítva elveszti értékes íz- és zamatanyagait, de kitűnően bírja a fagyasztást.
Hogyan használd belsőleg?
A friss növényt gőzön párold meg, majd hidegen vagy melegen fogyaszd!
Hogyan használd külsől... |
2024-01-21 23:45:55 |
|
|
|
|
|
|
... ízesítésére alkalmas. A megkent kenyér tetejére tehetünk felaprított porcsint.Télire, megsózva, üvegekbe rakva, ecettel vagy borral felöntve tartósítható. Szárítva elveszti értékes íz- és zamatanyagait, de fagyasztani lehet. Régi angol receptek szerint leveleit a kapribogyóhoz hasonlóan tehetjük el. Meleg ételekbe az utolsó pillanatban tegyük, így kevésbé veszti el zamatanyagait é... |
|
2019-03-01 01:06:18 |
|
|
|
|
|
|
... ízesítésére alkalmas. A megkent kenyér tetejére tehetünk felaprított porcsint.Télire, megsózva, üvegekbe rakva, ecettel vagy borral felöntve tartósítható. Szárítva elveszti értékes íz- és zamatanyagait, de fagyasztani lehet. Régi angol receptek szerint leveleit a kapribogyóhoz hasonlóan tehetjük el. Meleg ételekbe az utolsó pillanatban tegyük, így kevésbé veszti el zamatanyagait é... |
2016-02-10 11:55:26 |
|
|
|
|
|
|
... ízesítésére alkalmas. A megkent kenyér tetejére tehetünk felaprított porcsint.Télire, megsózva, üvegekbe rakva, ecettel vagy borral felöntve tartósítható. Szárítva elveszti értékes íz- és zamatanyagait, de fagyasztani lehet. Régi angol receptek szerint leveleit a kapribogyóhoz hasonlóan tehetjük el. Meleg ételekbe az utolsó pillanatban tegyük, így kevésbé veszti el zamatanyagait é... |
|
2015-10-20 18:19:41 |
|
|
|
|
|
|
... ízesítésére alkalmas. A megkent kenyér tetejére tehetünk felaprított porcsint.Télire, megsózva, üvegekbe rakva, ecettel vagy borral felöntve tartósítható. Szárítva elveszti értékes íz- és zamatanyagait, de fagyasztani lehet. Régi angol receptek szerint leveleit a kapribogyóhoz hasonlóan tehetjük el. Meleg ételekbe az utolsó pillanatban tegyük, így kevésbé veszti el zamatanyagait é... |
|
2014-08-20 19:27:04 |
|
|
|
|
|
|
Lehet , hogy Nálad is meg terem, de eddig eldobtad !
Szokták mondani, hogy előbb mindenki a saját kertjében nézzen szét, mert lehet, hogy gyémántbányára bukkan.... ez valami olyasmi....
Kövér porcsin (Portulaca oleracea)
A legtöbben csak úgy ismer... |
2014-08-03 20:43:11 |
|
|
|
|
|
|
... ízesítésére alkalmas. A megkent kenyér tetejére tehetünk felaprított porcsint.Télire, megsózva, üvegekbe rakva, ecettel vagy borral felöntve tartósítható. Szárítva elveszti értékes íz- és zamatanyagait, de fagyasztani lehet. Régi angol receptek szerint leveleit a kapribogyóhoz hasonlóan tehetjük el. Meleg ételekbe az utolsó pillanatban tegyük, így kevésbé veszti el zamatanyagait é... |
2014-07-29 16:41:44 |
|
|
|
|
|
|
... ízesítésére alkalmas. A megkent kenyér tetejére tehetünk felaprított porcsint.Télire, megsózva, üvegekbe rakva, ecettel vagy borral felöntve tartósítható. Szárítva elveszti értékes íz- és zamatanyagait, de fagyasztani lehet. Régi angol receptek szerint leveleit a kapribogyóhoz hasonlóan tehetjük el. Meleg ételekbe az utolsó pillanatban tegyük, így kevésbé veszti el zamatanyagait é... |
2014-07-28 12:25:18 |
|
|
|
|
|
|
... tetejére tehetünk
felaprított porcsint.Télire, megsózva, üvegekbe rakva, ecettel
vagy borral felöntve tartósítható. Szárítva elveszti értékes íz-
és zamatanyagait, de fagyasztani lehet. Régi angol receptek
szerint leveleit a kapribogyóhoz hasonlóan tehetjük el. Meleg
ételekbe az utolsó pillanatban tegyük, így kevésbé veszti el... |
2014-07-22 17:46:28 |
|
|
|
|
|
|
... ízesítésére alkalmas. A megkent kenyér tetejére tehetünk felaprított porcsint.Télire, megsózva, üvegekbe rakva, ecettel vagy borral felöntve tartósítható. Szárítva elveszti értékes íz- és zamatanyagait, de fagyasztani lehet. Régi angol receptek szerint leveleit a kapribogyóhoz hasonlóan tehetjük el. Meleg ételekbe az utolsó pillanatban tegyük, így kevésbé veszti el zamatanyagait é... |
2014-03-08 08:53:11 |
|
|
|
|