Regisztráció  Belépés
Érdekességek a szamócáról
... keményebb, kövér, mély vörös színű, zöld sapkája van és enyhe az illata. Szedés után a szamóca nem érik tovább, ezért ne vegyél olyat, ami zöld vagy sárga színű. A kis szemek édesebbek és zamatosabbak. Fogyaszd el a lehető leghamarabb a vásárlás után.

Ha dobozolva vásárolsz szamócát, ellenőrizd a csomagot, hogy biztos nem penészes-e. Ha csak egy rohadt szem van benne, n...
2018-05-17 17:48:02
Mohácsi vészröl senki nem szól?
... nemhogy emelkedett, de zuhant is egy jókorát, senki nem károgott, hogy fúj LiBajnai...
Az már csak a bónusz, hogy LiBajnai a zsidaj nagytőke embere...nem is tudom, lehet az ő seggük zamatosabb ízű mint a szovjeteké, jobban esik nyalni.

Valóban be kellene hozni a külföldi pénzeket, de sajnos a kampós bipsiknek ez nem érdeke. A multikat a profitmaximalizálás jegyében...
2018-03-02 20:15:10
Heinrich Heine: Téli rege (1844)
... liba jó,
de meg kell adni egyet:
a franciák jobban tömik,
s szószaik ízesebbek."

S hogy búcsut vett a liba is,
jött szalutálva sorba
a szép narancs, zamatosabb,
mint bárki várta volna.

S rákezdte újfent jó anyám,
boldog volt, hogy beszélt, és
kifaggatott - olykor bizony
kényes is volt a kérdés.

"Politizá...
2018-02-25 15:02:15
4 dolog, ami elengedhetetlen egy jó halászléhez!
... vagy a Balatontól távol is. Csak szerezd be a megfelelő alapanyagokat, és rögtön nekiláthatsz.

Hal: három a magyar igazság

Minél többféle hal kerül a lébe, annál zamatosabb lesz a végeredmény. A halfőző mesterek szerint a magyaros halászléhez legalább háromféle hal kell: a ponty és a harcsa mellé a Dunánál süllő, a Tiszánál kecsege, a Balatonon fogas társulh...
2017-12-23 23:55:26
Recept
... önts bele a serpenyő tartalmát az összes zöldséggel együtt, majd jól kavard át, hogy a zsiradék és a tojásos keverék mindent átjárhasson. Ennek a lépésnek köszönhetően egyenletesebb és zamatosabb rakott egytálételt kapsz.
5. Ezután mindent önts át egy tűzálló edénybe, és fűszerezd a zöldségtálat. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készül el. Tálalás előtt sz...
2017-10-29 18:52:13
Rakott zöldségtál
... önts bele a serpenyő tartalmát az összes zöldséggel együtt, majd jól kavard át, hogy a zsiradék és a tojásos keverék mindent átjárhasson. Ennek a lépésnek köszönhetően egyenletesebb és zamatosabb rakott egytálételt kapsz.

5. Ezután mindent önts át egy tűzálló edénybe, és fűszerezd a zöldségtálat. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készül el. Tálalás el...
2017-10-26 19:50:44
FŰSZERPAPRIKA- most aktuális
... zöldpaprika szezonnak, mostanra pirosodni kezdenek a paprika csövek.
Vásároljunk belőle néhány kilót. Mossuk meg, vágjuk ki belőle a hibás részeket. Az ereket benne hagyhatjuk, ettől még zamatosabb lesz. Jól csöpögtessük le, szeleteljük fel, ezután terítsük ki egy sütőlemezre , először hagyjuk a levegőn megszikkadni.
Ezután a tűzhely legalacsonyabb fokozatán bekapcsolt...
2017-09-28 10:49:47
Így készíts házi szörpöt pofonegyszerűen
... felé.



Érett gyümölcs - kevesebb cukor

Lédús, tökéletesen érett, de még nem erjedő vagy túlpuhult gyümölcsöket vásárolj. A szezon végén zamatosabb, több vitamint tartalmazó és édesebb alapanyagokkal dolgozhatsz, amelyeket kevésbé szükséges ízesíteni.
Finomított krist...
2017-07-04 14:03:23
Zöldbab mediterrán módra
Hozzávalók:
4 dundi újhagyma, 4 evőkanál sütéshez való olívaolaj, 80 dkg roppanósra gőzölt zöldbab, só, frissen őrölt fekete bors, 1-1 mokkáskanál szárított (a friss még zamatosabb) majoránna, bazsalikom, kakukkfű és rozmaring, 2 evőkanál sűrített paradicsom (paradicsompüré), 10-10 szem magozott zöld és fekete olajbogyó, 5-6 közepes nagyságú paradicsom

1. Az újhagym...
2017-01-17 08:29:24
Csipkelekvár (Hecsedli) készítése házilag
... kisebb fagyok után induljunk csipkebogyót szedni.
Tipp: A túlságosan puha szemek már nem felelnek meg lekvár főzésre, ezért azokat ne is szedjük le.
A házi csipkelekvár jóval zamatosabb, mint a bolti változata.
Csipke lekvár
500 gr csipkebogyó (tisztítás előtt)
100 gr cukor
1/2 tasak 3:1 zselésítő
1 tk fahéj
pár csepp citromlé
A bogyók...
2016-11-20 10:44:40
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Heinrich Heine, lehető leghamarabb, vásárlás után, rohadt szem, zsidaj nagytőke, külföldi pénzeket, kampós bipsiknek, franciák jobban, szép narancs, megfelelő alapanyagokat, magyar igazság, halfőző mesterek, magyaros halászléhez, harcsa mellé, serpenyő tartalmát, összes zöldséggel, tojásos keverék, lépésnek köszönhetően, tűzálló edénybe, paprika csövek, hibás részeket, ereket benne, levegőn megszikkadni, tűzhely legalacsonyabb, szezon végén, túlságosan puha, házi csipkelekvár, bolti változata, pofonegyszerűen, elengedhetetlen, legalacsonyabb, paradicsompüré, alapanyagokkal, egyenletesebb, fűszerpaprika, előmelegített, alapanyagokat, zöldségtálat, csöpögtessük, érdekességek, csipkebogyót, köszönhetően, gyümölcsöket, megszikkadni, csipkelekvár, zamatosabbak, nekiláthatsz, leghamarabb, egytálételt, szeleteljük, sütőlemezre, végeredmény, kifaggatott, mindmegette, halászléhez, vásároljunk, átjárhasson, mokkáskanál, dolgozhatsz, csipkebogyó, zöldpaprika, tökéletesen, szederszorp, zamatosabb, emelkedett, hozzávalók, mediterrán,
© 2013 TVN.HU Kft.