Belépés
Zellerzöld gyógyhatásairól
... és beindítják a petefészek és gonádok működését.

Zellerzöldlé: Zellerlevet készíthetünk úgy friss levélből, mint szárított zellerlevélporból. Apróra vágunk 1 marék friss zellerlevelet, hozzáadunk 4 evőkanál vizet és a turmixgéppel összeturmixoljuk. 15 percet állni hagyjuk, majd 4 órán belül kicsi adagokban elfogyasztjuk. Ha kellemesebb italt akarunk belőle készíteni öss...
2019-04-02 14:26:10
Sajtgombócleves
... margarin
1 késhegynyi szódabikarbóna


Elkészítés

A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárgarépát és a fehérrépát megpucoljuk, a répákat feldaraboljuk, a zellerlevelet felaprítjuk.
A leveshez valókat - a vizet, a hagymát (egészben), a sót, a leveskockát, az ételízesítőt, a borsot, a fokhagymát (egészben), a sárgarépát, a fehérrépá...
2018-10-22 15:47:35
27 olyan konyhai tanács, hogy eldobod az agyad!
...

A petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldp...
2018-08-23 10:39:02
Konyhai turpisságok!
... vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön.
Szeletelem, mint a bagettet.

2.
A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába ...
2018-08-04 17:49:09
Sajtgombócleves
... margarin
1 késhegynyi szódabikarbóna


Elkészítés

A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárgarépát és a fehérrépát megpucoljuk, a répákat feldaraboljuk, a zellerlevelet felaprítjuk.
A leveshez valókat - a vizet, a hagymát (egészben), a sót, a leveskockát, a vegetát, a borsot, a fokhagymát (egészben), a sárgarépát, a fehérrépát és a...
2018-05-22 23:41:00
Csorba leves
... másfél liter vízzel.
Amíg felforr, elkészítjük a gombócokat. A darált húst megsózzuk, és fűszerezzük őrölt köménnyel. Hozzáadjuk a tojást, a rizst és az apróra vágott zellerlevelet.Ezután vizes kézzel kb. 2 cm átmérőjű gombócokat formázunk a masszából.
Ha felforrt a leves, közepes lángra tesszük, majd óvatosan beleeresztjük a gombócokat. Ekkor hozzáadjuk ...
2018-03-16 00:17:27
Konyha tündéreknek Turpisságok
... forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.

3. A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuská...
2018-03-10 00:29:45
Csorbaleves
... másfél liter vízzel.
Amíg felforr, elkészítjük a gombócokat. A darált húst megsózzuk, és fűszerezzük őrölt köménnyel. Hozzáadjuk a tojást, a rizst és az apróra vágott zellerlevelet.Ezután vizes kézzel kb. 2 cm átmérőjű gombócokat formázunk a masszából.
Ha felforrt a leves, közepes lángra tesszük, majd óvatosan beleeresztjük a gombócokat. Ekkor hozzáadjuk ...
2018-02-13 23:43:31
27 Konyhai tanács
...27 konyhai tanács


1. A petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

3...
2017-12-27 17:02:56
27 konyhai tanács
...
1. A petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

3. Ha a szárazbabhoz főzésközb...
2017-12-05 07:26:38
1 2 3 ...15 16 .22 23 ..29 30 31 
Címkék: turmixgéppel összeturmixoljuk, fehérrépát megpucoljuk, répákat feldaraboljuk, zellerlevelet felaprítjuk, leveshez valókat, keveréket minden, zsemlyegombóc galuskájába, krumplifőzelék akkor, rántásba reszelt, szárazbabhoz főzésközben, fóliát lehámozom, olaj miatt, darált húst, apróra vágott, zsemlyegombóc galuská, szárazbabhoz főzésközb, összeturmixoljuk, sajtgombócleves, gyógyhatásairól, krumplifőzelék, szódabikarbóna, zellerlevelet, zsemlyegombóc, elfogyasztjuk, feldaraboljuk, beleeresztjük, petrezselyem, vöröshagymát, szárazbabhoz, turmixgéppel, zellerzöldlé, ételízesítőt, összekeverem, készíthetünk, galuskájába, turpisságok, tündéreknek, megpucoljuk, főzésközben, leveskockát, felaprítjuk, csorbaleves, elkészítjük, fűszerezzük, zellerlevet, kellemesebb, szeletelem, fasírozott, hozzáadjuk, gombócokat, sárgarépát, elkészítés, fehérrépát, fokhagymát, zellerzöld, késhegynyi, beindítják, petefészek, hozzáadunk, keveréket, adagokban, lehámozom, használom, megsózzuk, köménnyel, szárított, működését, forrásban, masszából, formázunk,
© 2013 TVN.HU Kft.