|
|
|
Zöldbabpörkölt
Hozzávalók:
50 dkg tisztított zöld Bonduelle bab
1 nagyobb fej hagyma
kevés olaj
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
só
őrölt bors
pirospaprika
Elkészítés:
A megtisztított zöldbabot feldarabolom, vízbe áztatom, a hagymát apróra vágom, a paprikát és a paradic... |
2014-01-15 21:28:02 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
5 dkg vaj
1 csipet bors
1 db sárgarépa
1 csomag petrezselyem
10 dkg gomba
10 dkg zöldborsó
1.5 dl tej
10 dkg liszt
1 db tojás
1 csipet só
1 db fehérrépa
10 dkg zöldbab
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk és apró kockákra vágjuk,a petrezselymet felaprítjuk.... |
2012-02-12 20:56:13 |
|
|
|
|
|
|
... tojás
1 gerezd fokhagyma
só
bors
zsemlemorzsa
étolaj
Elkészítés:
A zöldségeket kislyukú reszelőn lereszeljük, majd fűszerezzük és összedolgozzuk. Ezután a masszából gombócokat formázunk, zsemlemorzsába forgatva forró ola... |
|
2011-09-13 13:48:38 |
|
|
|
|
|
|
Zöldségfasírt tepsiben sütve
Hozzávalók:
Bármilyen zöldség, bármlyen arányban
Az én kedvencem:
Brokkoli
Karfiol
Borsó
Sárgarépa
Kukorica
1 burgonya
Vöröshagyma
Fokhagyma
1 tojás
1 teljes kiörlésű zsemle
Tej
Só
Bors
Petrezselyem
Pirospaprika
olívaolaj
Zsemlemorzsa
... |
|
2011-07-24 11:19:41 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
60 dkg vegyes leveszöldség
3 dl tej
3 dkg margarin
3 ek finomliszt
1 tojás
1 kis fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
1 tk majoránna
1-1 mokkáskanál reszelt szerecsendió és sütőpor
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint fehér bors,só
bundázáshoz zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A nyers z... |
2011-03-14 12:16:25 |
|
|
|
|
|
|
... citromlé
* 1 kiskanál balzsamecet
* só
* bors
* kaporlevél
* cukor
Elkészítés:
A zöldségeket és a hagymákat lereszelem, egy tálban minden hozzávalót összekeverek, zsemlemorzsából egy keveset rakok bele, ami felszívja a ... |
2010-08-10 10:16:30 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
zöldség tetszés szerint (sárgarépa, karalábé, borsó, petrezselyem zöldje, 3-4 db krumpli, 1-2 káposzta- vagy kellevél (ez fontos), vegeta, hagyma, só, bors, majoránna, 2 tojás.
A zöldséget vegetás vízben puhára főzzük; mikor megfőtt, leszűrjük, majd villával összenyomkodjuk. Olajon megpároljuk a hagymát, hozzáadjuk a petrezselyemzölde... |
2008-11-24 00:49:49 |
|
|
|
|