Regisztráció  Belépés
Kell a zsaroló EU? Ez egyenlő a szovjetunióval, vagy rosszabb?
Gyakorlatilag Orbán zsarolja az EU-t.
28 illetve 27 (az angolok nélkül) s 26
nélkülünk. Tehát 26 országnak mondja
meg, hogy mit kell(ene) tenni!

Viktor a zsaroló a többségel szemben! Remélem megvonják a
támogatásokat amik ugyebár ÖNKÉTESEK, s nem kötelezö adni!
Közben görögország belefullad a menekültek ellátásba!

(Viktor itthon is zs...
2018-05-28 06:57:57
Kell a zsaroló EU? Ez egyenlő a szovjetunióval, vagy rosszabb?
Visszakanyarodnék a kérdéshez, így a Cavintonom bevétele után.
Ugye a zsaroló eu-ról szól a kérdés. Akik önérzetesen nem hajlandók adakozni, azok számára, aki(k) nem lép(nek) egyszerre.... Mert többet ad, amit mi befizetünk. És mivel hat a Cavintonom, fogalmazódik a kérdés: Mihez képest?

Mert ugye voltak azok a fránya 90-es évek... Privatizáció, piacvesztés, multi...
2018-05-13 07:54:31
Kell a zsaroló EU? Ez egyenlő a szovjetunióval, vagy rosszabb?
Zsaroló Eu (EB) nem kell!
Valójában az eu mi is vagyunk. (Lennénk).
Mindig mosolyt csal az arcomra, amikor "uniós érdek" hivatkozást hallom, olvasom. Olyan nincs! Vagy valamelyik "húzó" tagállam érdeke van, vagy a Soros által képviselt háttérhatalomé.
De jövőre eu-s választások lesznek. Majd meglátjuk a változást. :)...
2018-05-05 07:13:58
Kell a zsaroló EU? Ez egyenlő a szovjetunióval, vagy rosszabb?
A valóság. Globális gondolkozás. Okulni a múltból, és építkezni.
Magyarország éves GDP-jének a 4 százaléka érkezik az EU-tól, ebből elég sok vissza is folyik az unióba. Ha úgy alakul, hogy elfogadják a tervezetet, ami nem valószínű, akkor sem kell megijedni, hiszen ha kevesebb pénzünk lesz, akkor majd nem német mentőautókat veszünk, és nem osztrák cégek fogják építeni a magyar...
2018-05-04 23:01:47
20 tanács azoknak, akik illiberális rendszerben élnek
...20 tanács azoknak, akik illiberális rendszerben élnek

plankog
POLITIKA
ma 9:41


Timothy Snyder történész még 2016-ban, Donald Trump elnökké választása után írta össze, a XX. század tapasztalatai alapján mit lehet tenni egy illiberális rendszerben, hogyan érdemes viselkedni. A listát akkor lefordítottuk magyarra, most felidézzük e...
2018-04-17 20:42:03
A néphagyomány tart meg bennünket magyarnak
A néphagyomány tart meg bennünket magyarnak, s a nemzetközi műveltség tesz bennünket európaivá.

...
2018-03-27 11:15:50
A diákok az utcán, a hadvezér Brüsszelben, az alattvalók a
Biztos helyről tudom:a tüntető diákok mindenike 1500 dollárt + 65 centet kapott Sorostól, hogy részt vegyenek a tüntetésen. Ezt a pénzt Soros személyesen osztotta ki a diákoknak.(ő is diáknak öltözött, hogy ne lehessen fölismerni). :)


------------------------------------ ------------------------------------ ---------

A diáko...
2018-02-24 13:08:20
Történet
Sajnos vannak olyan "honfitársaink", akiknek nem számít az, ha idős, beteg embereket kell kifosztani. Lelkiismeret-furdalás nélkül megteszik, és nem foglalkoznak azzal, hogy milyen visszafordíthatatlan károkat okoznak embertársaiknak.

A lényeg, hogy hozzájussanak a könnyen szerzett pénzhez, amiért mások keservesen megdolgoztak!

Az alábbi történet jól bemutatja...
2018-02-13 10:51:52
Lezsák SándorCsendes ima a Belvárosi Plébániatemplomban
Horthy Miklós történelmi, politikai karaktergyilkosság áldozata

Nehéz terhekkel járulok eléd, Uram! Engem arra kértek Szent Hajlékodban, hogy beszéljek a Horthy családról, a kormányzóról, hitveséről, fiairól és Ilona asszonyról.

Itt, a Belvárosi Plébániatemplomban Szent László királyunk, Szent Erzsébet és Szent Gellért vértanú püspökünk ereklyéje olyan ...
2018-01-30 20:18:35
Zsaroló kábítószer-kereskedő ellen emeltek vádat Zalaegerszegen
...
Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy egy fiatal férfi 60 ezer forinttal tartozott a vádlottnak, részben a tőle kapott marihuána ellenértékeként. A fiatal tavaly szeptemberben 20 ezer forintot törlesztett a tartozásából, de a vádlott a fennmaradó összeg helyett már egymillió forintot követelt.
A tartozás fejében a vádlott a f...
2017-12-08 13:13:18
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....54 55 56 
Címkék: Lezsák SándorCsendes, Belvárosi Plébániatemplomban, Gyakorlatilag Orbán, Zsaroló Eu, Timothy Snyder, Donald Trump, Horthy Miklós, Szent Hajlékodban, Belvárosi Plébániatemplomban Szent László, Szent Erzsébet, Szent Gellért, Pirger Csaba, Zala Megyei Főügyészség, néphagyomány tart, hadvezér Brüsszelben, angolok nélkül, többségel szemben, menekültek ellátásba, zsaroló eu-ról, fránya 90-es, illiberális rendszerben, listát akkor, nemzetközi műveltség, tüntető diákok, pénzt Soros, könnyen szerzett, alábbi történet, fiatal férfi, tőle kapott, fiatal tavaly, fennmaradó összeg, tartozás fejében, embertársaiknak, ellenértékeként, szovjetunióval, háttérhatalomé, zalaegerszegen, sándorcsendes, gyakorlatilag, tapasztalatai, támogatásokat, honfitársaink, hozzájussanak, szeptemberben, lefordítottuk, megdolgoztak, kormányzóról, tájékoztatta, tartozásából, lelkiismeret, néphagyomány, privatizáció, magyarország, fogalmazódik, foglalkoznak, mentőautókat, gondolkozás, illiberális, rendszerben, választások, hivatkozást, önérzetesen,
© 2013 TVN.HU Kft.