Belépés
Kókuszos meggytorta
... a levét felfogom. A tejszínt a porcukorral, kemény habbá felverem. 2/3 részét hűtőbe teszem, a maradékot elkeverem 1 dl meggy lével, 1 porár joghurttal és a kókuszreszelékkel. A zselatinlapokat kevés hideg vízbe áztatom 5 percre, majd 4 evőkanál vízzel felmelegítem (de nem forralom fel!). Hagyom langyosra hűlni, majd apránként a meggylével kevert tejszínhabhoz adagolom. Hűtőbe tes...
2010-03-05 15:45:38
Kókuszos meggytorta
... a levét felfogom. A tejszínt a porcukorral, kemény habbá felverem. 2/3 részét hűtőbe teszem, a maradékot elkeverem 1 dl meggy lével, 1 porár joghurttal és a kókuszreszelékkel. A zselatinlapokat kevés hideg vízbe áztatom 5 percre, majd 4 evőkanál vízzel felmelegítem (de nem forralom fel!). Hagyom langyosra hűlni, majd apránként a meggylével kevert tejszínhabhoz adagolom. Hűtőbe tes...
2010-03-03 17:40:13
Kókuszos meggytorta
... a levét felfogom. A tejszínt a porcukorral, kemény habbá felverem. 2/3 részét hűtőbe teszem, a maradékot elkeverem 1 dl meggy lével, 1 porár joghurttal és a kókuszreszelékkel. A zselatinlapokat kevés hideg vízbe áztatom 5 percre, majd 4 evőkanál vízzel felmelegítem (de nem forralom fel!). Hagyom langyosra hűlni, majd apránként a meggylével kevert tejszínhabhoz adagolom. Hűtőbe tes...
2010-03-03 13:27:55
Muskotályos Joghurttorta
... müzli

Elkészítés:

15 dkg tejszínt, 10 dkg joghurtot és 5 dkg porcukrot elkeverünk.
A muskotályos bort felére beforraljuk, és hozzátesszük a joghurtos krémhez.
A zselatinlapokat 2-3 percre hideg vízbe áztatjuk.
A maradék 20 dkg tejszínt habbá verjük.
A joghurtos krémből 1 dl-t kiveszünk, és abban feloldjuk a zselatint.
A habbá vert tej...
2010-03-03 09:56:57
A szeder
... tort kétszersülteket vagy a kókuszos müzlit a megolvasztott vajjal összekeverjük,majd margarinnal kikent,tortaformába vagy alufólia keretbe nyomkodva a hűtőszekrénybe állítjuk. A zselatinlapokat a hideg vízbe áztatjuk. A túrót a joghurttal, a kókusztejjel,a kétféle cukorral és a citromlével kikeverjük. A feloldott zselatint 3 evőkanálnyi túrókrémmel elvegyítjük,és a többi túrókrém...
2010-01-15 20:18:55
Mézes-krémsajtos nugát
... vegyesen
2 dl méz
2 dl tejszín
30 dkg tejszínes krémsajt
2,5 dl málnapüré
A díszítéshez:
málna
mentalevél


Elkészítése:
A zselatinlapokat 10 percig hideg vízben áztatjuk, a magvakat durvára vágjuk. Teflonban megpirítjuk a cukrozott gyümölcsöket, konyhai papírtörlőre szedjük, majd apró darabokra vágjuk. A mézet folyékonyra la...
2009-12-29 20:43:37
Birsalagút
... félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük, és a nagyobiikkal az őzgerincformát óvatosan kibéleljük. Ezt követően a párolt birsalmával megtöltjük.


A zselatinlapokat egyesével a gyümölcs leszűrt főzőlevébe rakjuk, és addig melegítjük, amíg teljesen fölolvadnak. Ezután a birsalmára merjük. Mielőtt megdermedne, a félretett piskótát krémes oldalával...
2009-12-22 21:47:36
6 édesség - sütés nélkül
... kerek, mély tálat (kb. 2,5 l folyadék férjen bele) folpackkal kibélelünk. A tejszínt felverjük és a hűtőbe tesszük. A tojásfehérjéket a kristálycukorral krémes habbá keverjük, a zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk.
3 evőkanál pezsgőt megmelegítünk, és feloldjuk benne a víztől két kézzel kinyomkodott zselatinlapokat. A maradék pezsgőt a porcukorral kézi habverővel alaposan el...
2009-12-19 16:00:08
Túrós-barackos piskótatorta
... lyukas fakanál) a kanalanként adagolt lisztet. A piskótatésztát egy papírral bélelt 24 cm átmérőjű tortaformában sütjük (180 fokra előmelegített sütőben, kb. 35 perc - tűpróba
A zselatinlapokat áztassuk egy kevés vízbe, amíg megpuhul, majd nyomkodjuk ki és tegyük gyenge tűzre, ahol éppen addig melegítsük, amíg feloldódik. Várjuk meg, amíg egy kicsit kihűl, majd keverjük bele ...
2009-12-17 15:15:37
alma
... narancslekvar
Csokolades parizsi kremhez: 20 dkg etcsokolade 2, 5 dl tejszin
A kiengedett gesztenyepuret a porcukorral + vanilias cukorral simara keverjuk. (Kozben a zselatinlapokat pici vizben puhulni hagyjuk, majd kinyomkodjuk, es keves meleg vizben
feloldjuk). A tejszintbol kemeny habot verunk, es a zselatinnal egyutt a gesztenyemasszahoz adagoljuk ovatosan. ...
2009-12-04 01:46:49
1 2 3 .9 10 13 14 15 16 17 18 19 
Címkék: Muskotályos Joghurttorta, levét felfogom, maradékot elkeverem, zselatinlapokat kevés, meggylével kevert, muskotályos bort, joghurtos krémhez, joghurtos krémből, habbá vert, kókuszos müzlit, megolvasztott vajjal, hűtőszekrénybe állítjuk, hideg vízbe, kétféle cukorral, citromlével kikeverjük, feloldott zselatint, többi túrókrém, magvakat durvára, cukrozott gyümölcsöket, mézet folyékonyra, piskótalapokat vékonyan, őzgerincformát óvatosan, párolt birsalmával, zselatinlapokat egyesével, gyümölcs leszűrt, birsalmára merjük, félretett piskótát, tejszínt felverjük, hűtőbe tesszük, kristálycukorral krémes, zselatinlapokat hideg, maradék pezsgőt, porcukorral kézi, kanalanként adagolt, papírral bélelt, zselatinlapokat áztassuk, kevés vízbe, kicsit kihűl, kiengedett gesztenyepuret, zselatinlapokat pici, tejszintbol kemeny, zselatinnal egyutt, kristálycukorral, zselatinlapokat, tojásfehérjéket, kétszersülteket, őzgerincformát, hűtőszekrénybe, piskótatésztát, piskótalapokat, gesztenyepuret, megolvasztott,
© 2013 TVN.HU Kft.