Belépés
Gesztenyetorta
... csokoládékrémhez:
10 dkg étcsokoládé
5 dkg vaj összeolvasztani.

A gesztenyés töltelékhez:
25 dkg gesztenyepüré
2 evőkanál porcukor
1 - 1 evőkanál rum és zselatinpor
4 dl tejszín.

A díszítéshez:
3 dl tejszín
1 kiskanál zselatinpor
Kész gesztenyeszívek.

Elkészítés:Piskótatésztát készítünk. Tészta ...
2010-05-22 17:29:29
Túró Rudi torta
... finomliszt
* fél kk sütőpor
* 1 dkg cukrozatlan kakaópor
* 5 dkg cukor (a sziruphoz a kész piskóta tetejére)

A töltelékhez:

* 1 csapott ek zselatinpor
* 15-25 dkg porcukor (ízlés szerint)
* 50 dkg túró
* 1 dl tejföl
* 1 vaníliarúd
* 1 citrom reszelt héja
* 1 ek citromlé
...
2010-05-22 13:02:51
Finom Gyümölcstorta

Hozzávalók:

4 tojás
16 dkg porcukor
6 evőkanál forró víz
20 dkg liszt
1 csomag sütőpor
3 dl gyümölcslé
1 kanál zselatinpor
Gyümölcs, hogy betakarjuk a torta
tetejét. Lehet szeder, eper, mandarin, kiwi, barack.

...
2010-05-21 11:59:56
Fényes Csirke
... égjen, mert a mézt)l
hamar feketére sül!) Míg a csirke készül, a gyümölcsöket megtisztítjuk,
feldaraboljuk, kimagozzuk. A húsleveskockát másfél dl vízben feloldjuk és a
zselatinport belekeverjük. Állandó kavarás mellett forráspontig hevítjük, ezután
finom szűrőn átszűrjük és félretesszük. Egy szép tálat - amelyen elfér a két csirke és
a gyümölcs - salátale...
2010-05-19 10:25:40
Túró Rudi torta
... finomliszt
* fél kk sütőpor
* 1 dkg cukrozatlan kakaópor
* 5 dkg cukor (a sziruphoz a kész piskóta tetejére)

A töltelékhez:

* 1 csapott ek zselatinpor
* 15-25 dkg porcukor (ízlés szerint)
* 50 dkg túró
* 1 dl tejföl
* 1 vaníliarúd
* 1 citrom reszelt héja
* 1 ek citromlé
...
2010-05-12 21:05:07
Gyors almatorta

Hozzávalók:
15 dkg cukor, 5 dkg mazsola, csipetnyi őrölt fahéj, 1 citrom, 1 kg alma, 2,5 dl szűrt almalé, fél zacskó vanília ízű pudingpor, 1 evőkanál zselatinpor, 10 dkg piskótakorong, szőlőszemek
Elkészítés:
A cukrot, a mazsolát, a fahéjat...
2010-05-04 15:24:46
Eszterházy torta
... Eszterházy torta
Hozzávalók:

15 db tojásfehérje
45 dkg kristálycukor
50 dkg darált dió
3 dkg finomliszt

7,5 g zselatinpor
7,5 cl víz

3,75 dl 2,8 %-os tej
2 cs. vaníliás cukor
7,5 tojássárgája
18 dkg kristálycukor

45 dkg vaj /nem margarin, hanem teavaj!/
7,5 dkg darált dió
7...
2010-04-30 15:15:54
Túrótorta erdei gyümölccsel
... Porcukor
1 db Citrom reszelt héja
50 dkg tejszín
1 dkg zselatin por
1 dl Víz


Elkészítés

Túrótöltelék elkészítése: Összekeverjük a zselatinport a cukorral, majd felöntjük 1 dl vízzel. Betesszük mikróba kb. 1 percre és felmelegítjük annyira hogy feloldódjon a vízben a zselatin. Nem szabad forralni! Amíg a zselén hül, addíg áttörj...
2010-04-29 17:37:45
Aszpikos Vegyes Zöldség

HOZZÁVALÓK:

50 dkg sárgarépa
35 dkg fehérrépa
2 kis póréhagyma
12,5 dkg zöldbab
30 dkg zöldborsó
1 tasak zselatinpor
5 dl húsleves (leveskockából)
1 csokor tárkony


ELKÉSZÍTÉS:

A kétféle répát me...
2010-04-29 14:33:45
Eszterházy torta
... apránként, majd beleforgatunk 33 dkg darált diót és 2 dkg lisztet. 5 kerek lapot kenünk belőle, és 220 C'-os sütőben kisütjük.

Eszterházy torta krémje:

0,5 dkg zselatinport megduzzasztunk 0,5 dl hideg vízben. 2,5 dl tejet egy csomag vaníliás cukorral felforralunk. 5 db tojássárgáját 12 dkg cukorral hikeverünk, majd a forrásban lévő tejbe öntjük. Gyorsan kever...
2010-04-29 13:50:00
1 2 3 ............40 41 ......60 61 62 ......80 81 82 
Címkék: Túró Rudi, Finom Gyümölcstorta, Fényes Csirke, Aszpikos Vegyes Zöldség, gesztenyés töltelékhez, kész piskóta, csirke készül, gyümölcsöket megtisztítjuk, húsleveskockát másfél, szép tálat, kétféle répát, csomag vaníliás, forrásban lévő, csokoládékrémhez, összeolvasztani, gesztenyeszívek, gyorsalmatorta, gesztenyetorta, megduzzasztunk, piskótatésztát, húsleveskockát, gesztenyepüré, gyümölcstorta, kristálycukor, feldaraboljuk, összekeverjük, felmelegítjük, megtisztítjuk, tojássárgáját, piskótakorong, beleforgatunk, leveskockából, zselatinport, tojásfehérje, túrótöltelék, belekeverjük, félretesszük, tojássárgája, felforralunk, gyümölcsöket, forráspontig, díszítéshez, szőlőszemek, zselatinpor, aaaaaaaaapu, töltelékhez, gyümölccsel, cukrozatlan, étcsokoládé, feloldódjon, elkészítése, hozzávalók, yfttmculsc, finomliszt, gyümölcslé, betakarjuk, vaníliarúd, kimagozzuk, eszterházy, gesztenyés, elkészítés, póréhagyma, hikeverünk, zöldborsó, forrásban, apránként, átszűrjük, túrótorta, sziruphoz, pudingpor, felöntjük,
© 2013 TVN.HU Kft.