Regisztráció  Belépés
Magyar Recepttár
... vöröshagyma, 2 dkg pirospaprika, 2 dkg törött bors, 1 dkg majoránna, 1 dkg őrölt szegfűszeg, só.
Elkészítése: A zsemlét apró kockára vágjuk, és a tokaszalonna felét kisütjük, majd ebben a zsemlekockákat megpirítjuk. A tokaszalonnát annyi sós vízben megfőzzük, amennyi ellepi. Ha puhára főtt, leszűrjük a levét. A levet ráöntjük a zsemlekockákra, majd az egészet együtt megdarálj...
2009-07-10 17:49:01
1 
Címkék: Magyar Recepttár, zsemlét apró, tokaszalonna felét, zsemlekockákat megpirítjuk, tokaszalonnát annyi, levet ráöntjük, egészet együtt, zsemlekockákra, zsemlekockákat, tokaszalonnát, tokaszalonna, pirospaprika, elkészítése, megpirítjuk, vöröshagyma, szegfűszeg, recepttár, leszűrjük, megfőzzük, megdarálj, majoránna, kisütjük, ráöntjük, kockára, amennyi, zsemlét, egészet, ellepi, magyar, törött, együtt, puhára, vízben, vágjuk, annyi, ebben, levet, őrölt, felét, levét,
© 2013 TVN.HU Kft.