|
|
|
... gyalulás után keverj hozzá egy kis ecetet. A pirított hagymához add a kaprot, kevés vízben főzd, és tejfölösen habard be. Minden főzelék finomabb, ha nem rántással sűríted!
2. A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főz... |
2018-03-10 00:29:45 |
|
|
|
|
|
|
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.
3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpap... |
|
2016-04-02 08:08:30 |
|
|
|
|
|
|
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem
zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika,
töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel végezzük,
így biztos nem károsodik a forma.
A krumplifőze... |
2016-01-27 14:15:31 |
|
|
|
|
|
|
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem
zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika,
töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel végezzük,
így biztos nem károsodik a forma.
A krumplifőzelék... |
|
2015-06-30 19:56:35 |
|
|
|
|
|
|
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom
(fasírozott, töltöttpaprika, töltött csirke),
valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel
végezzük, így biztos nem károsodik a forma.
A krumplifőzelék ... |
|
2013-06-24 23:07:17 |
|
|
|
|
|
|
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltöttpaprika, töltött csirke),
valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
Ha szilikonformában süt... |
2012-10-14 17:59:51 |
|
|
|
|
|
|
A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.
A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után... |
2012-02-29 12:03:41 |
|
|
|
|
|
|
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke),
Valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel végezzük, így biztos nem károsodik a forma.
A krumplifőzelék akko... |
2012-02-17 13:56:51 |
|
|
|
|
|
|
A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.
o 2.
A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet ... |
2012-01-31 08:13:34 |
|
|
|
|
|
|
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom
(fasírozott, töltöttpaprika, töltött csirke),
valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel
végezzük, így biztos nem károsodik a forma.
A k... |
2012-01-05 12:04:59 |
|
|
|
|