Belépés
Konyha tündéreknek Turpisságok
... gyalulás után keverj hozzá egy kis ecetet. A pirított hagymához add a kaprot, kevés vízben főzd, és tejfölösen habard be. Minden főzelék finomabb, ha nem rántással sűríted!

2. A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főz...
2018-03-10 00:29:45
Konyhai tanácsok
... petrezselyem és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.
2. A krumplifőzelék akkor lesz igazán finom, ha a rántásba reszelt vöröshagymát teszünk.

3. Ha a szárazbabhoz főzésközben fél zöldpap...
2016-04-02 08:08:30
Konyhai trükkök
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem
zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika,
töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel végezzük,
így biztos nem károsodik a forma.

A krumplifőze...
2016-01-27 14:15:31
Konyhai turpisságok otthonról
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem
zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika,
töltött csirke), valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel végezzük,
így biztos nem károsodik a forma.

A krumplifőzelék...
2015-06-30 19:56:35
Konyhai turpisságok - OTTHONRÓL
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom
(fasírozott, töltöttpaprika, töltött csirke),
valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel
végezzük, így biztos nem károsodik a forma.

A krumplifőzelék ...
2013-06-24 23:07:17
Konyhai turpisságok otthonról...
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltöttpaprika, töltött csirke),
valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.





Ha szilikonformában süt...
2012-10-14 17:59:51
Hasznos dolgok
A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.

A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után...
2012-02-29 12:03:41
Konyhai turpisságok otthonról...
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasírozott, töltött paprika, töltött csirke),
Valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.

Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel végezzük, így biztos nem károsodik a forma.

A krumplifőzelék akko...
2012-02-17 13:56:51
Jó, ha tudjuk...
A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.

o 2.
A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet ...
2012-01-31 08:13:34
Konyhai TURPISSÁGOK OTTHONRÓL...
... zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe.
Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom
(fasírozott, töltöttpaprika, töltött csirke),
valamint a zsemlyegombóc galuskájába is szórok.


Ha szilikonformában sütünk, a tűpróbát makarónival vagy spagettivel
végezzük, így biztos nem károsodik a forma.


A k...
2012-01-05 12:04:59
1 2 
Címkék: TURPISSÁGOK OTTHONRÓL, pirított hagymához, dupla alufóliát, forrásban lévő, keveréket minden, zsemlyegombóc galuskájába, rántásba reszelt, szárazbabhoz főzésközben, tűpróbát makarónival, fóliát lehámozom, olaj miatt, krumplifőzelék akko, szilikonformában, zsemlyegombócot, krumplifőzelék, töltöttpaprika, zsemlyegombóc, zellerlevelet, összekeverem, petrezselyem, megszurkálom, becsomagolom, vöröshagymát, szárazbabhoz, turpisságok, főzésközben, galuskájába, spagettivel, makarónival, krumplifőze, tündéreknek, fasírozott, szeletelem, tejfölösen, otthonról, alufóliát, károsodik, használom, lehámozom, forrásban, keveréket, rántással, hagymához, végezzük, megkenek, tanácsok, téglalap, töltelék, szárítás, valamint, bagettet, tűpróbát, hústűvel, finomabb, rántásba, pirított, formázom, gyalulás, zárható, töltött, olajjal, ráöntöm, masszát, hasznos, konyhai, alakúra, ajánlok, lestyán, könnyen, megfőtt, zöldpap,
© 2013 TVN.HU Kft.