Regisztráció  Belépés
Hazafiak felvonulása Badacsonyban
... szombati nap folyamán hazafiak tartottak felvonulást Badacsonyban a cigányok által meggyilkolt fiatal borász emlékére. A menet élére Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke és Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője állt.A szervezők sok kérdést kaptak a hétvégi badacsonyi felvonulásukk...
2018-09-25 21:00:18
Schönberg, Mozart és Schubert műveit tűzi műsorra szombaton a Pannon Filharmonikusok zenekar
... témája mindig az adott esthez igazodik - ismertette a zenekar.
Az eseményen mások Benjamin Schmid, a Bécsben élő Bogányi Tibor karmester és az osztrák fővárosban egyetemet végzett Horváth Zsolt, a PFZ igazgatója osztja meg gondolatait a zene fővárosáról. Az est moderátora Méhes Károly lesz - részletezték.
A PFZ jelezte azt is, hogy a Pannonicum-klubtagoknak a Trüffel Cuk...
2018-09-25 07:04:38
Krónika 7. rész (azonnali kérdések: droghelyzet, Czeglédy-ügy, ajkai kórház, sportfejlesztések, szegénység)
...
Párbeszéd: tragikus a Hős utcai drogprobléma

Évek óta meglévő, tragikus helyzetként beszélt a kőbányai Hős utca környékének drogproblémájáról Burány Sándor (Párbeszéd), aki szerint "a rendőrség csak kullog a dílerek után", miközben nincsen prevenció, nem működik a szociális ellátórendszer.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium politikai államtitkára azt hangsúl...
2018-09-24 16:34:09
Krónika 6. rész (kérdések, azonnali kérdések)
... magyarnak szolgasorsot szánnak - fogalmazott.
Fel kell szabadítani az országot - mondta a jobbikos politikus, azt kérdezve: "hajlandóak önök visszaadni a magyarok szabadságát"?
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes úgy reagált: a Jobbik elárulta az országot. Ha pedig bűncselekményről van tudomása, tegyen feljelentést, egyebekben ne hazudozzon - mondta Jakab Péternek....
2018-09-24 16:13:32
A V4-országokban turnézik a Magyar Állami Operaház
... közölte a dalszínház hétfőn az MTI-vel.
A második estén Kodály Székely fonóját a lengyel Michal Znaniecki 2016-os operaházi rendezésében tekintheti meg a közönség, a főbb szerepeket Haja Zsolt, Sáfár Orsolya, Schöck Atala, Wiedemann Bernadett és Ujvári Gergely énekli a cseh Petr Popelka vezényletével.
A visegrádi országok történelmi együttműködésének felelevenítését Anta...
2018-09-24 15:33:29
Körforgalomban állítottak emléket a tavalyi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak Győrben
... nemzetek lobogói Magyarországhoz képest elfoglalt földrajzi helyzetüknek megfelelően égtájanként a kocka négy oldalán láthatóak. A kockát kerítés veszi körbe.
A közlemény idézi Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármestert, aki hangoztatta, hogy az EYOF Győr történetének egyik legsikeresebb sporteseménye volt: tíz sportágban, 130 versenyszámban vetélkedtek a 14 és 18 év közötti f...
2018-09-24 15:03:44
Polgármestert választanak vasárnap Mánfán
... LMP farkciójában, ezért összeférhetetlenség miatt lemondott polgármesteri tisztségéről.
Vaskó Ernő közölte: a posztért öt független jelölt, köztük a jelenlegi alpolgármester, ...
2018-09-24 12:13:28
Kerekesszékes vívó Eb - Zárásként bronzérmes a női kardcsapat is
...
Nemcsik Zsolt szövetségi kapitány tájékoztatása alapján a negyeddöntőben az oroszokat verték a magyarok - Hajmási Éva, Mező Boglárka és Veres Amarilla -, majd a négy között kikaptak az ukránoktól. A harmadik helyért aztán Georgia következett, s magabiztos sikerrel a csapat megszerezte a küldöttség hetedik bronzérmét.
A magyarok a hét harmadik hely mellett egy aranyat és ...
2018-09-23 17:53:00
Fonyó Sándor és Kálovics Anikó nyert a rövidtávú duatlon ob-n
...
A magyar szövetség tájékoztatása szerint a férfiaknál Somogyi Miklós és Zsódér Zsolt, míg a nőknél Dósai-Molnár Szilvia és Borosnyay Virág végzett még dobogós helyen.
A duatlonosok ezen a távon nyitányként 10, zárásként 5 kilométert futnak, a két szám között pedig 40 kilométert kerékpároznak.
Eredmények:
férfiak:
-------1. Fonyó Sándor (Veszprémi TE) 1:58:...
2018-09-23 17:43:15
Kerekesszékes vívó Eb - Újabb magyar harmadik hely
...
Nemcsik Zsolt szövetségi kapitány értékelése szerint a paralimpiai ezüstérmes Dani Gyöngyi nélkül fantasztikusan teljesítve szerezte meg a csapat a magyar válogatott hatodik bronzát. A sérült Danit az élete első tőrversenyén szereplő Mező Boglárka próbálta meg helyettesíteni. Ő az elődöntőben négy találatot tudott adni az ellenfeleknek, ami a kapitány szerint "maximumközeli t...
2018-09-22 20:32:31
1 2 3 ................1630 1631 ........2446 2447 ........3260 3261 3262 
Címkék: Pannon Filharmonikusok, Magyar Állami Operaház, Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak Győrben, Fonyó Sándor, Kálovics Anikó, Toroczkai László, Hazánk Mozgalom, Tyirityán Zsolt, Benjamin Schmid, Bogányi Tibor, Horváth Zsolt, Méhes Károly, Trüffel Cuk, Burány Sándor, Kontrát Károly, Semjén Zsolt, Jakab Péternek, Kodály Székely, Michal Znaniecki, Haja Zsolt, Sáfár Orsolya, Schöck Atala, Wiedemann Bernadett, Ujvári Gergely, Petr Popelka, Borkai Zsolt, EYOF Győr, Vaskó Ernő, Nemcsik Zsolt, Hajmási Éva, Mező Boglárka, Veres Amarilla, Somogyi Miklós, Zsódér Zsolt, Dósai-Molnár Szilvia, Borosnyay Virág, Veszprémi TE, Dani Gyöngyi, tavalyi Európai, rövidtávú duatlon, cigányok által, menet élére, hétvégi badacsonyi, adott esthez, eseményen mások, osztrák fővárosban, zene fővárosáról, rendőrség csak, dílerek után, szociális ellátórendszer, jobbikos politikus, magyarok szabadságát, dalszínház hétfőn, második estén, lengyel Michal, főbb szerepeket, cseh Petr, visegrádi országok, kocka négy, kockát kerítés, közlemény idézi,
© 2013 TVN.HU Kft.