Belépés
Melyiket használod inkább a főzés - sütés alkalmával?
Csakis ezt: http://jomagyar.hu/webaruhaz/j%C3%B3 magyar-hidegen-sajtolt-olajok/j%C3%B 3magyar-hidegen-sajtolt-%C3%A9tolaj- 1-l-%C3%A1r-550-ft.html

"A hidegen sajtolt étolaj természetes, energiatakarékos előállítású, vegyszermentes előállítású és sokkal finomabb, mint a finomított bolti savazott, lúgozott, hexánozott (ez egy oldószer az olaj kinyeréséhez) ét-olaj.."...
2013-04-13 23:44:53
chilis bab hús nélkül
... bors, ízlés (és tűrőképesség) szerinti mennyiségű apróra vágott vagy szárított chilipaprika, 1 kiskanál morzsolt oregano, 1 kiskanál őrölt római kömény, csipetnyi őrölt fahéj, cukor, só, étolaj.
Elkészítés:

A paradicsomok héját lehúzzuk, a magokat eltávolítjuk, és a paradicsom húsát kockákra vágjuk. A paprikát is kimagozzuk és kockákra vágjuk.

Az apró ko...
2012-04-01 12:15:09
1 
Címkék: hidegen sajtolt, finomított bolti, olaj kinyeréséhez, paradicsomok héját, magokat eltávolítjuk, paradicsom húsát, energiatakarékos, vegyszermentes, eltávolítjuk, tűrőképesség, paradicsomok, kinyeréséhez, chilipaprika, előállítású, természetes, mennyiségű, hexánozott, finomított, alkalmával, kimagozzuk, elkészítés, paradicsom, használod, webaruhaz, szárított, csipetnyi, finomabb, paprikát, kockákra, morzsolt, kiskanál, lehúzzuk, szerinti, oldószer, lúgozott, melyiket, savazott, jomagyar, hidegen, sajtolt, oregano, magokat, nélkül, magyar, inkább, csakis, chilis, vágott, apróra, étolaj, olajok, vágjuk, kömény, sokkal, főzés, ízlés, fahéj, sütés, tolaj, húsát, bolti, római, őrölt, héját, cukor,
© 2013 TVN.HU Kft.