Belépés
Szerintetek a trollkodás az magánügy vagy politikai kérdés?
... indulok ki, Deco, elmagyaràznàd, hogyan tudnàd a pedagogusokat ( illetve a volt pedagogosukat ) a teljesitmények alapjàn értékelni ???. Ki döntené ezt el ? A tanitvànyok ? Az irigy kollégàk ? A szülök seggeit nyalo igazgato ?

A mi munkànk eredménye csak évek vagy hosszu évek utàn értékelhetö. amikoris megtudod. hogy tanitvàny...
2017-08-21 20:32:03
In-Kal helyett ugyanaz?
... szabadok."
*************************
Azt hiszem, hogy Machiavellinek ezekhez a kijelentéseihez nem kell sok kommentàrt hozzàfûznöm. Inkàbb most kifordulok a WC-re és hànyok egyet a szégyentôl, és az aggòdàstòl, ha a Magyarok védelmi képességére, és az àllìtòlagos Magyar hadseregre gondolok.
Van valahol a KRET...
2011-01-02 20:39:31
1 
Címkék: magánügy vagy, volt pedagogosukat, teljesitmények alapj&#224, irigy kollég&#224, szülök seggeit, kijelentéseihez, teljesitmények, machiavellinek, pedagogosukat, pedagogusokat, szerintetek, képességére, értékelhetö, trollkodás, hadseregre, kifordulok, politikai, értékelni, eredménye, szégyent, magyarok, elmagyar, magánügy, megtudod, szabadok, amikoris, gondolok, igazgato, ezekhez, ugyanaz, helyett, komment, döntené, seggeit, illetve, védelmi, indulok, valahol, tanitv, hosszu, kérdés, szülök, hiszem, magyar, hogyan, kollég, nyalo, lagos, irigy, alapj, egyet,
© 2013 TVN.HU Kft.