Belépés
Szeretnék
Szeretnék

Csak egy parányi méccsé lenni,
mely bevilágít egy szobát - -

csak egy szál deszka-híddá lenni,
mely szakadékot ível át - -

csak egy kanálka mézzé lenni,
legyen az élet édesebb - -

csak egy segítő kézzé lenni,
mely teszi azt, amit tehet - -

Szent-Gály Kata...
2018-11-22 11:52:36
Több milliárd forint kárt okozó csalássorozatot derített föl a NAV
...
Zámbó Péter közölte, hogy a NÚSZ Zrt. az adóhatóságnak részletesen elemzett és rendszerezett adatbázisokat küldött, ezekből pedig olyan eseményekre figyeltek föl, amelyeket egymástól függetlennek látszó cégek követtek el, ám valójában egy bűnszervezethez köthetők. Tehergépjárműveiket az adatok alapján sikerült telephelyekhez kötni, majd ezeken keresztül eljutni az elkövetőkhö...
2018-11-22 11:39:09
Dózsa György úti baleset - Indítványozták a egyik gyanúsított letartóztatását
...
Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a kerületi ügyészség kizárólag orvosi kezelésen részvételért, az oda- és visszautazás, valamint a kezelés időtartamára engedélyezte a gyanúsítottnak a tartózkodási hely elhagyását. Ennek ellenére ez idő alatt a gyanúsított egy belvárosi étteremben jelent meg, ezért a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették - tette hozzá.
Tudatta...
2018-11-22 11:38:58
Illegális bevándorlás - Németh Szilárd: az EU meg akarja szervezni a migrációt
...
Németh Szilárd szerint Brüsszel még a májusi választás előtt olyan jogi környezetet akar teremteni, amellyel a migránspárti politika folytatható. Ez lesz a jövő évi EP-választás tétje - értékelt.
Németh Szilárd elmondta: a kabinet ülésén meghívott szakértőikkel két fontos kérdést tárgyaltak. Az egyik a hetekkel ezelőtt nyilvánosságra került, de mostanáig tisztázatlan "m...
2018-11-22 11:38:43
Átadták a Magyar Futball Akadémia utánpótlásközpontját
...
"A magyar futball számára kiemelkedő esemény ez, mert amikor jól ment a Kispestnek, jól ment a magyar futballnak is" - jelentette ki a kormányfő, aki leszögezte, a kormány támogatja, hogy minden iskolás sportoljon, mert "minden nemzet olyan lesz, mint a fiataljai".
A kispesti csapat sálját viselő Orbán Viktor az akadémistákhoz fordulva arról beszélt, a legfontosabb, hogy...
2018-11-22 11:38:32
Női kézilabda EHF Kupa - Svéd, német és dán ellenfél a Siófoknak
...
A Bajnokok Ligája csoportköréből kiesett csapatok közül a svéd bajnok IK Sävehof, a harmadik kalapból Korsós Dorina és Hársfalvi Júlia együttese, a német TusSies Metzingen, a negyedikből pedig a dán Herning-Ikast HB került a B csoportba a Siófok mellé.
A hat fordulóból álló csoportkör január 5-től február 10-ig tart, minden csoportból az első és a második helyezett jut a...
2018-11-22 11:38:20
Kritikátlan tolerancia
...,,A kritikátlan tolerancia építménye nem áll meg a tények előtt!"

-Erwin W. Lutzer-...
2018-11-22 11:34:32
Krisztus hirdetése
...,,Egészen egyszerűen olyan üzenetet bíztak ránk, amely az embereket arra, készteti, hogy olyan Istennel nézzenek szembe, aki gondoskodott a megváltás útjáról, de nem hajlik meg a társadalmi nyomás alatt, és nem is puhul meg idővel. Egyedüli reményünk egy olyan Krisztus hirdetése, akinek megvan a felhatalmazása arra, hogy megváltson minket."

-Erwin W. Lutzer-...
2018-11-22 11:33:16
Amire a világnak szüksége van
...,,A világnak nem arra van szüksége, amit mi mondunk Istenről, hanem amit Isten mond Önmagáról és a hozzánk való viszonyáról."

-Erwin W. Lutzer-...
2018-11-22 11:28:49
Kovács Zoltán: az EU politikai okokból utasítja el az olasz kormány költségvetését
...
Kovács Zoltán úgy nyilatkozott, a magyar kormány ritkán kommentálja a más tagállamokra vonatkozó döntéseket, de "egyértelműnek tűnik, hogy az olasz költségvetéssel kapcsolatban az EU-nak technikai, eljárási értékelésre kellett volna szorítkoznia, ehelyett politika véleményt mondott".
A magyar kormányszóvivő hozzátette: nem az a benyomása, hogy Olaszország kihívja maga e...
2018-11-22 11:28:29
1 2 3 ............43 44 ......64 65 ......85 86 87 
Címkék: Dózsa György, Németh Szilárd, Magyar Futball Akadémia, Kovács Zoltán, Szent-Gály Kata, Zámbó Péter, NÚSZ Zrt, Ibolya Tibor, Orbán Viktor, Bajnokok Ligája, Korsós Dorina, Hársfalvi Júlia, TusSies Metzingen, Herning-Ikast HB, egyik gyanúsított, világnak szüksége, olasz kormány, parányi méccsé, szál deszka-híddá, kanálka mézzé, élet édesebb, segítő kézzé, adóhatóságnak részletesen, bűnszervezethez köthetők, adatok alapján, kerületi ügyészség, kezelés időtartamára, tartózkodási hely, belvárosi étteremben, rendőrök előállították, májusi választás, migránspárti politika, kabinet ülésén, hetekkel ezelőtt, magyar futball, magyar futballnak, kormány támogatja, kispesti csapat, akadémistákhoz fordulva, svéd bajnok, harmadik kalapból, német TusSies, negyedikből pedig, második helyezett, kritikátlan tolerancia, tények előtt, embereket arra, megváltás útjáról, társadalmi nyomás, olyan Krisztus, felhatalmazása arra, hozzánk való, magyar kormány, olasz költségvetéssel, magyar kormányszóvivő, csalássorozatot,
© 2013 TVN.HU Kft.