Belépés
Magas likopintartalmű görögdinnye
...
Az emberek nagy százaléka a kedvenc nyári gyümölcsének a görögdinnyét nevezné meg. Az egyik legjobb szomjoltóról van szó, amely még ráadásul finom is. De ne csak azért együk, mert ízletes, hiszen a gyümölcsnek magas a likopintartalma, ami még szerethetőbbé teszi ezt a táplálékot. Mutatjuk is a likopin 5 előnyét.

A görögdinnye tele van antioxidánsokkal. Lépten-nyomo...
2023-12-02 23:15:46
Hajhullásra
Sokan gondolják úgy, hogy a hajhullás inkább a férfiakat érintő probléma. Bár ez részben igaz, fontos megjegyezni, hogy a hajhullás nem válogat nemek között, és a nők is jelentős számban szenvednek tőle.

A világ népességének körülbelül 50%-a valamilyen formában tapasztal hajhullást élete során.

A férfiak esetében ez az arány különösen magas, a 40 év feletti f...
2023-12-02 23:12:13
Fogyás gyógynövényekkel
A karcsú alak nem álom többé - gyógynövények, amelyek segítenek a fogyásban

Rengeteg történet kering az interneten csodálatos fogyásokról és fogyókúrákról. De hihetünk ezeknek a beszámolóknak és reklámoknak? Nem egyszer fut bele az ember olyan sikertörténetekbe, amikor valaki több tíz kilótól szabadult meg könnyedén. Kérdezhetnénk, hogy milyen áron? Valószínűleg, sőt biz...
2023-12-02 22:59:16
Szép a fenyő

Weöres Sándor:
Szép a fenyő

Szép a fenyő télen-nyáron,
sose lepi dermedt álom:
míg az ágán jég szikrázik,
üde zöldje csak pompázik.
Nagykarácsony immár eljő,
érkezik az újesztendő.
Míg a mező dermed, fázik,
a zöld fenyves csak pompázik.
...
2023-12-02 22:53:56
Nem kombinálható táplálékok
Táplálékok, amelyeket semmiképp se kombináljunk egymással

Léteznek olyan táplálékok, amelyek egymással kombinálva nemcsak a megfelelő emésztést képesek meggátolni, de azt is megakadályozzák, hogy a szervezet elegendő tápanyaghoz jusson.

Sokan szeretnek sajtos, tejtermékes húsételeket készíteni. Azonban azt tudnunk kell, hogy mindkét táplálék, azaz mind a hús, ...
2023-12-02 22:42:17
A mandarinról


A gyümölcs finom, friss, citrusos ízű, valamint alacsony a kalória-, viszont magas a tápanyagtartalma. A mandarinban ezenkívül sok C-vitamin, folsav és béta-karotin található. A mandarinnak erősebb az íze, mint a narancsnak: kevésbé savanyú és sokkal édesebb.
For...
2023-12-02 22:38:12
Izületi fájdalomra
Az ízületi fájdalom sok testrészben előfordulhat, például a kezekben, a lábakban, a csípőben, a térdben és a gerincben is. Az ízületi fájdalomnak többféle oka is lehet, ilyen például az ízületi gyulladás, a reumatoid artritisz, a nyáktömlőgyulladás, a vírusfertőzések és a sérülések.

Az ízületi bántalomnak számtalan tünete lehet, például ilyen a duzzanat, az ízületi merev...
2023-12-02 22:31:06
A főváros ékszerdoboza

A főváros ékszerdoboza - Séta az adventi Várkert Bazárban (szombat, vasárnap)...
2023-12-02 22:29:19
Érvek a teljes kiőrlésű tészták mellett
Napjainkban egyre több az egészségtudatos ember. Nagyon sokan választják az egészséges táplálkozást és ezen belül is a teljes kiőrlésű gabonákat és az ezekből készült táplálékokat. Ilyenek például a teljes kiőrlésű tészták is, amelyek nemcsak nagyon ízletesek, de roppant egészségesek is.

Mint minden egészséges ételhez, így a teljes kiőrlésű gabonákból készült ételekhez i...
2023-12-02 22:28:22
Advent Óbudán
...
2023-12-02 22:26:47
1 2 3 ...12 ..18 ..23 24 
Címkék: Advent Óbudán, Weöres Sándor, Várkert Bazárban, főváros ékszerdoboza, teljes kiőrlésű, emberek nagy, kedvenc nyári, görögdinnyét nevezné, egyik legjobb, gyümölcsnek magas, görögdinnye tele, hajhullás inkább, férfiakat érintő, világ népességének, férfiak esetében, arány különösen, karcsú alak, interneten csodálatos, ember olyan, fenyő télen-nyáron, mező dermed, zöld fenyves, megfelelő emésztést, szervezet elegendő, gyümölcs finom, mandarinban ezenkívül, mandarinnak erősebb, ízületi fájdalom, ízületi fájdalomnak, ízületi gyulladás, reumatoid artritisz, ízületi bántalomnak, ízületi merev, adventi Várkert, egészségtudatos ember, egészséges táplálkozást, ezekből készült, gyógynövényekkel, tápanyagtartalma, antioxidánsokkal, likopintartalmű, likopintartalma, vírusfertőzések, megakadályozzák, egészségtudatos, kérdezhetnénk, beszámolóknak, fogyókúrákról, gyógynövények, nagykarácsony, szerethetőbbé, szomjoltóról, gyümölcsének, görögdinnyét, ékszerdoboza, egészségesek, táplálékokat, táplálkozást, népességének,
© 2013 TVN.HU Kft.