Belépés
Az Európai Bizottság elfogadta a drónokra vonatkozó új szabályok végrehajtási rendeletét
...
A tájékoztatás szerint az elfogadott jogszabályt elsődleges célja, hogy egységes uniós biztonsági előírásokat hozzanak létre drónok hivatásos és szabadidő jellegű használatára vonatkozóan. Leszögezi, hogy a repülő eszközök tervezése és gyártása során be kell tartani az unió alapvető biztonsági és személyes adatok védelmére vonatkozó követelményeit.
Az elfogadott kiegészí...
2019-05-24 15:09:18
Csökkent a tartós javak megrendelése áprilisban az Egyesült Államokban
...
Áprilisban 2,1 százalékkal csökkent az előző havihoz képest a tartós feldolgozóipari termékek új megrendelése, ellentételezve így az előző havi, márciusi 1,7 százalékos havi növekedést. A piac 2,0 százalékos havi csökkenést várt áprilisra.
A közlekedési eszközöket leszámítva az új megrendelések értéke gyakorlatilag nem változott az előző havihoz képest áprilisban.
...
2019-05-24 15:09:08
Önkormányzati tulajdonba került Debrecenben a BMW-gyárnak is helyet adó terület
...
Közleményük szerint a fejlesztési övezet kialakításának első üteme 150 tulajdonost érintett. Az esetek 93 százalékában közös megegyezéssel - adásvétellel vagy csereterület biztosításával - zárult a folyamat, a terület 7 százalékát pedig kisajátították.
A vételár kifizetések folyamatosak, a megállapodásoknak, vagy a határozatoknak megfelelően. Az önkormányzat 300 hektár c...
2019-05-24 14:59:21
EP-választás - Csehországban is megkezdődött a voksolás
...
A csehországi voksolások hagyományosan kétnaposak. A választási helyiségek pénteken délután kettőtől este tízig, szombaton pedig reggel nyolctól délután kettőig tartanak nyitva.
A csehek 21 képviselőt választanak. A mandátumokért 39 párt és koalíció versenyez.
A választásra jogosult állampolgárok száma meghaladja a nyolcmilliót. Legutóbb, 2014-ben a választók 18,2 s...
2019-05-24 14:59:06
Brexit - May lemondása után a spanyol kormány megegyezés nélküli kiválásra számít
...
"Theresa May végül bedobta a törölközőt" - fogalmazott a szocialista párti szóvivő, és hangsúlyozta, hogy ez azért történt, mert nem valószínű, hogy a brit parlament elfogadja az Európai Unióval létrejött kilépési megállapodást.
Isabel Celaá szerint a brit kormányfő távozása rossz hír azok számára, akik a rendezett uniós kiválás mellett vannak. Ezután egy "kemény konzerv...
2019-05-24 14:49:44
Patakmedret alakítottak ki Tatán források vizének elvezetésére
...
Az önkormányzat két lépcsőben 477 millió forintos kormányzati támogatást kapott a karsztvízszint-emelkedés okozta sürgős feladatok végrehajtásához - mondta az átadón köszöntőjében a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára.
Dukai Miklós hozzátette, az újra fekadó források miatt "akut haváriahelyzet" alakult ki Tatán. A korábbi bányaművelés olyan mértékű ví...
2019-05-24 14:49:26
Pécsen tűzik műsorra Bozsik Yvette Csipkerózsikáját
...
Mint írták, Bozsik Yvette A hattyúk tava sikere után ezúttal gyerekeknek készített táncelőadást a Pécsi Balett felkérésére. A Csipkerózsika történetében a hercegkisasszony egy gonosz tündér átka miatt megszúrja az ujját, százéves álomba szenderül, és vele az egész királyi udvar. Csajkovszkij zenéjére, Bozsik Yvette koreográfiájával, a mese fordulatos, humoros cselekményével, ...
2019-05-24 14:49:17
Aki odaadja
Aki odaadja...

Egy gyermeknek volt az írás szerint
öt árpakenyere és két hala,
amennyiből - ötezren ehettek,
még mielőtt leszállt az éjszaka.
...a tanítást hallgathatta ő is
a többiekkel a tenger mellett,
rá függesztette csillogó szemét
a Mesterre, és - adnia kellett,
hogy azután ámuló lélekkel
számlálni se tudja: ...
2019-05-24 14:46:14
EP-választás - Fidesz: álságos az MSZP vitameghívása
...
A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Tóth Bertalan, az MSZP elnöke azt mondta, vitára hívta Trócsányi Lászlót, a Fidesz listavezetőjét, ám az igazságügyi miniszter "gyáván megfutamodott" attól, hogy beszéljenek az Európa jövőjéről.
A Fidesz reagálásában azt írta, felesleges a szocialistákkal vitázni, mert kibékíthetetlen az ellentét...
2019-05-24 14:39:20
Brexit - Kreml: May nem tett semmit az orosz-brit kapcsolatok javításáért
...
Peszkov úgy fogalmazott, hogy "sajnos most hirtelenjében nem jut eszébe" olyan fontos esemény, amely hozzájárult volna a kétoldalú kapcsolatok javításához és összefüggésbe hozható lenne a távozó brit miniszterelnökkel.
"Inkább fordítva: May asszony miniszterelnöksége kétoldalú kapcsolataink nagyon nem egyszerű szakaszára esett" - mondta Peszkov.
A szóvivő nem kívánt...
2019-05-24 14:39:12
1 2 3 ............40 41 .46 47 48 ....60 61 .....79 80 81 
Címkék: Európai Bizottság, Egyesült Államokban, Bozsik Yvette Csipkerózsikáját, Theresa May, Európai Unióval, Isabel Celaá, Dukai Miklós, Bozsik Yvette, Pécsi Balett, Tóth Bertalan, Trócsányi Lászlót, drónokra vonatkozó, tartós javak, spanyol kormány, orosz-brit kapcsolatok, tájékoztatás szerint, elfogadott jogszabályt, repülő eszközök, unió alapvető, elfogadott kiegészí, előző havihoz, tartós feldolgozóipari, előző havi, közlekedési eszközöket, fejlesztési övezet, vételár kifizetések, határozatoknak megfelelően, csehországi voksolások, választási helyiségek, választásra jogosult, szocialista párti, brit parlament, brit kormányfő, rendezett uniós, átadón köszöntőjében, újra fekadó, korábbi bányaművelés, hattyúk tava, gonosz tündér, egész királyi, mese fordulatos, gyermeknek volt, írás szerint, tanítást hallgathatta, tenger mellett, nagyobbik kormánypárt, igazságügyi miniszter, szocialistákkal vitázni, kétoldalú kapcsolatok, távozó brit, csipkerózsikáját, koreográfiájával, hercegkisasszony, kibékíthetetlen,
© 2013 TVN.HU Kft.