Belépés
Koronavírus - Az EU újabb rendkívüli intézkedésekkel támogatja a borágazatot
...
Janusz Wojciechowski mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős biztos tájékoztatása szerint az új intézkedések révén növekszik a nemzeti támogatási programokhoz biztosított európai uniós hozzájárulás mértéke, valamint a krízislepárláshoz és a tároláshoz előleg is nyújtható.
Az európai uniós hozzájárulás mértéke a nemzeti támogatási programok összes intézkedése révén ...
2020-07-07 15:21:40
Secretar de stat ungar: peste 6,2 milioane de euro în sprijinul comunităţilor maghiare de peste hotare
...
János Árpád Potápi a semnalat că, din cauza epidemiei de coronavirus, nu s-a putut acorda sprijin pentru evenimentele din primăvară-vară. Politicianul şi-a exprimat speranţa că, în a doua jumătate a anului, impedimentele vor fi eliminate şi graniţele vor fi redeschise.
Acesta a prezentat rezultatele celor patru apeluri de proiecte anunţate în decembrie 2019 pentru cadrul...
2020-07-07 15:11:35
Koronavírus - NNK: továbbra is be kell tartani a járványügyi megelőző szabályokat
...
A közlemény szerint a néhány nappal ezelőtt megbetegedett pedagógus esetében a kontaktkutatás kiderítette, hogy nagy valószínűséggel egy korábbi, zártkörű értekezleten fertőződhetett meg. A kontaktok körében eddig elvégzett PCR laboratóriumi vizsgálatok 21 embernél pozitív eredménnyel zárultak.
A járványban Borsod megyeiek mellett egy Heves megyei lakos is érintett - te...
2020-07-07 15:01:42
Komárom-Esztergom megyében kilencezernél több embernek igényeltek bértámogatást
...
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára megjegyezte: 632 dolgozó számára munkahelyteremtő bértámogatásra, 8655 ember esetében pedig munkahelyvédelmi bértámogatásra nyújtottak be igényt a megyében. Az utóbbiak közé tartozik a Spori Print Vincze Kft. nyomdájának 37 munkatársa.
Az államtitkár tájékoztatása szerint eddig országosan 194 678 munkavállalónak kér...
2020-07-07 14:51:57
Kreml: Moszkva válaszolni fog a brit szankciókra
...
"Csak sajnálkozni tudunk az ilyen ellenséges lépésekkel kapcsolatban. Természetesen érvényesülni fog a kölcsönösség elve, és az ellenintézkedéseket olyan mértékben hozzuk meg, amely megfelel az Oroszországi Föderációi érdekeinek" - mondta.
Dominic Raab brit külügyminiszter hétfőn közölte, hogy a szankciókat vezet be 25 orosz, 20 szaúd-arábiai és két mianmari állampolgár,...
2020-07-07 14:51:49
Európai Bizottság: nőtt a veszélyes termékekre vonatkozó bejelenések és intézkedések száma
...
Elmondta, a játékokkal kapcsolatban érkezett a legtöbb kifogás, ami az összes bejelentés 29 százalékát tette ki, majd a gépjárművek (23 százalék), valamint az elektromos készülékek és berendezések (8 százalék) kategóriája következett.
Ugyancsak nagyszámú bejelentést tettek a kozmetikumok, a ruházati termékek, a textíliák és a divatcikkek, valamint a gyermekápolási cikkek...
2020-07-07 14:51:40
Orosz biztonsági illetékes: Moszkva nem játszott össze a tálibokkal
...
Patrusev kifogásolta, hogy az amerikai vezetés több alkalommal is vezetett már be szankciókat Oroszország ellen hamis hírek alapján.
"Tömegtájékoztatási eszközeik most Afganisztánt vették célkeresztjükbe, amellyel kapcsolatban országaink között mindeddig rendszeres volt a párbeszéd, és ez a jelek szerint nem felelt meg egyes politikai köröknek" - hangoztatta a tisztségvi...
2020-07-07 14:41:40
Átadták a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal felújított épületét Kecskeméten
...
György István területi közigazgatásért felelős államtitkár az átadási ünnepségen elmondta: 2010-ben a kiegyezés utáni legnagyobb közigazgatás-fejlesztési program indult el Magyarországon. A lassú, szisztematikus építkezés és a területi közigazgatás átalakítása azt mutatja, hogy az elképzelések sikeresek voltak - értékelt.
Hozzátette: a többszöri átszervezések és a létszá...
2020-07-07 14:31:52
Jelentős fejlesztések készültek el a Magyar falu program keretében Sajóbábonyban
...
A programban teljesen megújult egy csaknem 240 méteres útszakasz és kicserélték a polgármesteri hivatal teljes villamossági hálózatát. Jutott pénz járdarekonstrukcióra és a Szivárvány óvoda belső parkjának felújítására is, emellett az óvodát modern játszóeszközökkel is felszerelték.
Gyopáros Alpár elmondta: a Magyar falu programot 2018-ban hirdette meg a kormány, célja a...
2020-07-07 14:21:39
Mi Hazánk: védje rendőr a Horthy-szobrot!
...
Toroczkai László, a templom előtt tartott sajtótájékoztatóján úgy vélekedett: a rendőri védelem azért szükséges, mert a templomot, illetve az egykori kormányzót ábrázoló szobrot már számos támadás érte.
Ebben a helyzetben a kérésüket levélben juttatták el Pintér Sándor belügyminiszterhez - tette hozzá.
Úgy vélekedett: nem történhet meg az Magyarországon, ami napjain...
2020-07-07 14:21:29
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 59 60 61 ....75 76 77 
Címkék: Európai Bizottság, Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, Janusz Wojciechowski, János Árpád Potápi, Technológiai Minisztérium, Spori Print Vincze Kft, Oroszországi Föderációi, Dominic Raab, György István, Gyopáros Alpár, Toroczkai László, Pintér Sándor, járványügyi megelőző, brit szankciókra, veszélyes termékekre, nemzeti támogatási, tároláshoz előleg, európai uniós, doua jumătate, prezentat rezultatele, közlemény szerint, néhány nappal, kontaktkutatás kiderítette, kontaktok körében, járványban Borsod, utóbbiak közé, államtitkár tájékoztatása, ilyen ellenséges, kölcsönösség elve, szankciókat vezet, játékokkal kapcsolatban, legtöbb kifogás, összes bejelentés, elektromos készülékek, ruházati termékek, gyermekápolási cikkek, amerikai vezetés, jelek szerint, átadási ünnepségen, kiegyezés utáni, területi közigazgatás, elképzelések sikeresek, többszöri átszervezések, programban teljesen, polgármesteri hivatal, óvodát modern, templom előtt, rendőri védelem, egykori kormányzót, kérésüket levélben,
© 2013 TVN.HU Kft.