Belépés
Tőzsde - Vegyes kezdés várható az európai tőzsdéken
...
A határidős indexjegyzések alapján a frankfurti tőzsdeindex 0,1 százalék csökkenéssel, a londoni 0,1 százalék emelkedéssel, a párizsi árfolyamindex pedig néhány pont csökkenéssel kezdheti a keddi kereskedést.
Hétfőn vegyesen zártak az európai tőzsdék. Az FTSE EuroFirst 300 és Stoxx Europe 600 indexek 0,06 és 0,09 százalék csökkenéssel fejezték be a napot, az euróövezeti ...
2019-06-18 08:00:58
Nőként viszont sok mindent látok. Leginkább azt
..."Nőként viszont sok mindent látok. Leginkább azt, hogy nagyon elcsesztük és már ott tartunk, hogy dacból, csak azért is harcolunk, küzdünk és közben azon nyünyögünk, hogy miért vagyunk egyedül? Miért trutyi a házasságunk? Miért nincsenek igazi nők, meg igazi férfiak? Nyilván ez is ok és okozat. Mint ahogy az is, miért csalnak meg, hagynak el, stb.

Tudom, hogy most nő tár...
2019-06-18 07:42:32
Múzeumok éjszakája - Rendhagyó történelemórák a Terror Háza Múzeumban
...
A rendhagyó történelemórákon az intézmény történészei tartanak előadásokat, elsősorban a rendszerváltás időszakáról - közölte az MTI-vel a Terror Háza Múzeum.
Békés Márton Balatoni srácok címmel az 1950-es évek antikommunista ellenállásáról beszél, majd Farkas Sebestyén Lőrinc a "gonosz birodalmának" végóráit idézi fel.
László Bernadett rendhagyó történelemórájának ...
2019-06-18 07:05:31
Trump: az amerikai hatóságok a jövő héten megkezdik az illegális migránsok kitoloncolását
...
Az elnök közlése szerint a feladatot az amerikai Bevándorlási és Vámügyi Hivatal (ICE) végzi majd. Mint fogalmazott, az illegális bevándorlókat "olyan gyorsan teszik ki majd, amilyen gyorsan bejöttek". Trump részletekkel nem szolgált.
Az Egyesült Államokban a becslések szerint jelenleg mintegy 12 millió illegális bevándorló tartózkodik. Többségük Mexikóból vagy más közé...
2019-06-18 07:05:22
Az amerikai elnök elrendelte további ezer katona Közel-Keletre telepítését
...
Bejelentésében a Pentagon vezetője "légi, haditengerészeti és szárazföldi fenyegetésekkel" indokolta a döntést. Részletekbe ugyan nem bocsátkozott, de elemzők szerint Trump az Irán körül kialakult feszültség miatt hozta meg a döntést.
Patrick Shanahan hangsúlyozta, hogy az amerikai katonák Közel-Keletre küldése kizárazföldi fenyegetésekkel" indokolta a döntést. Részletek...
2019-06-18 07:05:06
Délnyugat-Kínában 6-os erősségű földrengés történt
...
A Richter-skála szerinti 6-os erősségű földrengés helyi idő szerint hétfőn késő este történt a Szecsuanban található Csangning járásban, ahol a mentési és kárelhárítási munkálatok jelenleg is folynak.
A katasztrófa súlyos károkat okozott: egy szálloda leomlott, és több közút is megrongálódott a környéken - derül ki a Hszinhua jelentéséből.
A környéken élők megsegít...
2019-06-18 07:04:53
Tovább nő a családbarát élmények internetes eladásának piaca
...
A Bónusz Brigád és a GKI Digital kutatása szerint idén a legnépszerűbb családos program a több ezer vásárolt bónusszal a 3D minigolfozás volt, a második pedig egy fővárosi fürdő gastro-wellness élményfürdőzése lett. Több ezer bónusz fogyott idén a különböző moziélményekből is: a 8D mozi és az exkluzív kialakítású mozik is az élen végeztek a családbarát programok között.
...
2019-06-18 07:04:38
A jövő évi adóváltozásokról tárgyalnak a képviselők
...
A Ház aktuális ülésének második napja reggel 9 órakor napirend előtti felszólalásokkal, majd határozathozatalokkal kezdődik. A képviselők ekkor dönthetnek egyebek mellett 2020 nemzeti összetartozás évének nyilvánításáról.
A szavazások után a kabinet adócsomagját tárgyalja a parlament. A Pénzügyminisztérium az előterjesztésről korábban azt közölte, a családvédelmi és a g...
2019-06-18 07:04:19
Állomási gondnokokat alkalmaz a MÁV
...
Az MTI-hez eljutatott közleményében a MÁV Zrt. azt írta, hogy a rendezett és kulturált környezet biztosítása érdekében vezették be a gondnoki rendszert tavasszal.
A vasúttársaság jelenleg 696 állomást és 698 megállóhelyet üzemeltet, ezek közül első ütemben 277 helyszínen 78 ember foglalkoztatásával indult el az állomási gondnoki szolgálat - írták.
A zrt. reményei sz...
2019-06-18 07:04:12
Png nő
...
2019-06-18 06:37:50
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....63 64 65 
Címkék: Terror Háza Múzeumban, FTSE EuroFirst, Stoxx Europe, Terror Háza Múzeum, Békés Márton Balatoni, Farkas Sebestyén Lőrinc, László Bernadett, Vámügyi Hivatal, Egyesült Államokban, Többségük Mexikóból, Patrick Shanahan, Bónusz Brigád, európai tőzsdéken, amerikai hatóságok, jövő héten, illegális migránsok, amerikai elnök, családbarát élmények, határidős indexjegyzések, frankfurti tőzsdeindex, párizsi árfolyamindex, keddi kereskedést, európai tőzsdék, rendhagyó történelemórákon, intézmény történészei, rendszerváltás időszakáról, 1950-es évek, elnök közlése, amerikai Bevándorlási, illegális bevándorlókat, becslések szerint, amerikai katonák, katasztrófa súlyos, szálloda leomlott, környéken élők, legnépszerűbb családos, több ezer, második pedig, fővárosi fürdő, különböző moziélményekből, exkluzív kialakítású, élen végeztek, családbarát programok, képviselők ekkor, szavazások után, kabinet adócsomagját, előterjesztésről korábban, gondnoki rendszert, vasúttársaság jelenleg, állomási gondnoki,
© 2013 TVN.HU Kft.