Belépés
Szabó Erika: a felénél tart a közigazgatás átalakítása
... területi államigazgatási szervezetrendszer-átalakítás" történt az elmúlt négy évben.
Emlékezettet arra, hogy a magyarországihoz hasonló, szervezeti integrációt is magába foglaló kormányhivatali rendszer nem működik az Európai Unió más államaiban.
Az integrációra azért volt szükség, mert szavai szerint 2010-ben a "kormányváltás után hatalmas káoszt" találtak, túlbürokrati...
2014-05-26 13:23:36
KIM: tíz képviselővé választott kormánymegbízottnak megszűnt a jogviszonya
... megbízatása megszűnt, így az új Országgyűlés megalak...
2014-05-05 17:34:15
Választás-2014 - NVB: megsértették a kampányszabályokat egy kecskeméti kormányhivatali sajtótájékoztatóval
...
A testület csütörtök esti ülésén eltiltotta a megyei kormányhivatalt a további jogszabálysértéstől, tehát attól, hogy képviselőjelöltek rendezvényeinek helyszínt biztosítson. A testület elnökének határozati javaslatát az NVB valamennyi tagja támogatta.
A testület másodfokú határozatával megváltoztatta az első fokon döntéshozó egyéni választókerületi bizottság elutasító h...
2014-03-13 21:02:08
Nyugdíjasok figyelem: csalóka telefonszolgáltatás
... telefonokra kínál előválasztást az a szolgáltató, aki többek között idős embereknek adott félrevezető tájékoztatást.

Több nyugdíjastól érkezett panasz a Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségéhez arról, hogy egy telefontársaság nem éppen fair módon járt el velük szemben.

Így trükköztek

A vállalkozás munkatársai az otthonukb...
2014-01-24 17:20:07
MNV: Bács-Kiskun megye átlagon felül kapott állami ingatlanvagyont
... érdekében. A Kecskeméti Református Pálmácska Óvoda épülete a Kecskeméti Református Egyházközség vagyonkezelésébe került.
A következőkben jut állami ingatlanhoz a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, és átadják a kiskunhalasi Szilády Áron utca 19. szám alatti ingatlan vagyonkezelői jogát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságnak.
Állami tulajdonú ingatlanok esetében az M...
2014-01-22 20:00:16
Kerényi János: Bács-Kiskunban jól vizsgázott az új államigazgatási rendszer
... ügyfélelégedettség-méréseket, amelyek azt mutatják, hogy az állampolgárok 95 százalékának pozitív tapasztalata van az új rendszerről - mondta a megyei kormánymegbízott, aki 2011. január 1-je óta vezeti a kormányhivatalt.
Mint fogalmazott, az állampolgárok akkor érzik, hogy az állam értük van, ha ügyeiket nem a szokásos határidők betartásával, hanem az előírtnál rövidebb időn ...
2014-01-03 07:04:03
Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok 2013
... norvég volt a megnyitón, mint kalocsai....

Még meglepőbb volt a megnyitón azt látni, hogy a korábbi évektől eltérően, ugyan a megyei állami szervezet a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal képviseletében Kerényi János kormánymegbízott a tiszteletét tette a város legjelentősebb ünnepén, viszont a környék településeiről alig-alig képviselték magukat a vezetők. Kivéve persze ...
2013-09-03 10:20:37
Másfél milliárdos fejlesztés a Lakiteleki Népfőiskolán!
... Kárpát-medencei nemzeti felemelkedés, a magyarok érdekében tevékenykedik - hangsúlyozta a népfőiskola alapítója.

Kerényi János kormánymegbízott, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal vezetője, akit a kormány a kiemelt beruházás koordinációjára kijelölt, kiemelte: a beruházás révén a Kárpát-medence közepén találkozóhely alakul ki. Emlékeztetett arra, hogy az elmúlt ...
2013-08-30 15:54:12
Másfél milliárdos fejlesztés a Lakiteleki Népfőiskolán
... továbbra is a Kárpát-medencei nemzeti felemelkedés, a magyarok érdekében tevékenykedik - hangsúlyozta a népfőiskola alapítója.
Kerényi János kormánymegbízott, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal vezetője, akit a kormány a kiemelt beruházás koordinációjára kijelölt, kiemelte: a beruházás révén a Kárpát-medence közepén találkozóhely alakul ki.
Emlékeztetett arra, hogy az e...
2013-08-30 14:23:24
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Szabó Erika, Kerényi János, Kiskőrösi Szüret, Szlovák Nemzetiségi Napok, Lakiteleki Népfőiskolán, Európai Unió, Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségéhez, Kecskeméti Református Pálmácska Óvoda, Kecskeméti Református Egyházközség, Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, Szilády Áron, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságnak, felénél tart, közigazgatás átalakítása, kecskeméti kormányhivatali, elmúlt négy, magyarországihoz hasonló, integrációra azért, testület csütörtök, megyei kormányhivatalt, testület elnökének, testület másodfokú, első fokon, vállalkozás munkatársai, kiskunhalasi Szilády, megyei kormánymegbízott, állampolgárok akkor, állam értük, szokásos határidők, előírtnál rövidebb, helyettesítő körjegyző, megyei kormányhivatal, problémák között, jogszabályban meghatározott, 2012-es költségvetési, korábbi évektől, megyei állami, tiszteletét tette, város legjelentősebb, környék településeiről, magyarok érdekében, népfőiskola alapítója, kiemelt beruházás, beruházás révén,
© 2013 TVN.HU Kft.