Belépés
Hideg idő - OKF: négyen haltak meg és huszonegyen sérültek meg az elmúlt 24 órában
...
Petróczi Tímea keddi tájékoztatása szerint hétfőn összesen mintegy 1500 járművel, a tűzoltóknak 198 alkalommal kellett beavatkozniuk a havazás és a rendkívüli hideg miatt, 8500 ember segített. Nyolc út vált ideiglenesen járhatatlanná, 43 elakadt járművet kellett a hó fogságából kimenteniük - tette hozzá.
Az őrnagy közlése szerint hétfőn négyen vesztették életüket a fagy ...
2012-02-07 11:32:05
Hideg idő - Elkezdett havazni, szombatra harmadfokú riasztást adtak ki
... vasúttársaság.
A havazás miatt Barcsnál csak téli gumival és hólánccal léphetik át a kamionok a határt.
Hétfőre és keddre tanítási szünetet rendelt el a Csongrád megyei kormányhivatal vezetője, de az oktatási-nevelési intézményekben a tanítás nélküli munkanapon is gondoskodni kell a gyermekek felügyeletéről. Az ország több pontján, így Zalakomárban, Nyírbogdányban, Takta...
2012-02-03 19:05:53
Járások - Bács-Kiskun megyében több változtatást javasolnak a koncepcióban
... körjegyzőséghez tartozó települések listáját, valamint a különböző társulásokat - fogalmazott Kerényi János.
A változást kérelmező települések képviselő-testületeinek döntése mellett a kormányhivatalban nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy a helyi polgárok véleményét is megismerjük javaslatunk elkészítéséhez - fűzte hozzá a kormánymegbízott.
Kerényi János tájékoztatása ala...
2012-01-24 19:13:14
Jól van a kaposvári kórház lépcsőjén hagyott újszülött
... valaki egy kosárban az újszülöttet, akit a kórház dolgozói megvizsgáltak, elláttak és felvettek az újszülöttosztályra. A Somogy Televízió információi szerint a kórház a Somogy Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatalához fordult a gyermek további elhelyezése érdekében.
Az MTI információi szerint a lépcsőn hagyott újszülött megfelelően el volt látva, így az intézménynek ...
2012-01-20 22:08:50
Huszonhatmilliárd forint földalapú támogatást kapnak a Bács-Kiskun megyei termelők
...
A támogatási összeg felét 2011. november végéig átutalták a termelőknek, míg a támogatási összeg másik felét 2012. január 19-én kezdik utalni - áll a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kedden, az MTI-hez eljuttatott közleményében.
A 22.490 termelő 472.829 hektárra igényelt területalapú támogatást. A támogatás mértéke hektáronként 55.900 forint volt.
A területalapú tá...
2012-01-17 18:33:38
Országosan 168 járás, Budapesten 7 körzet létrehozását tervezi a KIM
...
A kormányhivatalok járási hivatalainak legfontosabb feladata a megyei szintnél alacsonyabb szinten intézendő államigazgatási feladatok ellátása lesz, minden magyarországi állampolgár számára elérhető közelségben és magas minőségben - írták.
A KIM közlése szerint a járások és járási (körzeti) kormányhivatalok a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti egységeiként k...
2012-01-10 09:54:55
Intézményátvétel - Működik az új Békés megyei intézményfenntartó
... Megyei Levéltár. Az eddig önálló költségvetéssel működő intézményeket a MIK pénzügyi főosztálya könyveléstechnikailag áprilisban kezdi átvenni.
Erdős Norbert kiemelte: a megyei kormányhivatal és az intézményfenntartó központ két önálló pénzügyi főosztállyal működik a jövőben, a hatóság, illetve a kötelező feladatellátás finanszírozása elkülönített pénzeszközökből történik....
2012-01-06 19:15:05
Farkas Flórián, Kubatov Gábor és Meggyes Tamás sem beszélt tavaly a parlamentben
... véleményt a fideszes B. Nagy László Csongrád megyei kormánymegbízott, az első parlamenti ciklusát töltő Bíró Márk, Cserna Gábor dunaújvárosi polgármester és Erdős Norbert, a Békés megyei kormányhivatal vezetője sem, aki egyébként az Országgyűlés egyik jegyzője. Szótlan maradt Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat vezetője, György István főpolgármester-helyettes, Horváth Is...
2012-01-06 07:04:46
Pénzért, mások helyett tettek KRESZ-vizsgát egy kecskeméti autósiskolában
... helyettesített tanuló nevét írta a vizsgalapra, míg egy másik esetben az aláírás vált gyanússá - hangzott el az m1 csütörtök esti Híradójában.
Karsai Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség igazgatója a hírműsornak azt mondta, a valódi vizsgázó mobiltelefonszámát felhívva kiderült, hogy más vizsgázik helyette, ő pedig az épület előtt várta a vizsg...
2011-12-15 20:25:17
Kecskemét átveszi a megyei önkormányzat kulturális intézményeit
... valamint az általa bérelt, illetve használt ingatlan- és ingó vagyon térítésmentesen kerül át a városhoz.
Ha a két önkormányzat között megszületik a megállapodás, amelyhez a megyei kormányhivatal előzetesen hozzájárulását adta, a város a nemzetközi hírű kulturális intézmények mellett a havonta megjelenő, Forrás című kulturális folyóiratot is átveszi.
Kecskemét közgyűlése...
2011-12-15 15:48:50
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Farkas Flórián, Kubatov Gábor, Meggyes Tamás, Petróczi Tímea, Kerényi János, Somogy Televízió, Somogy Megyei Kormányhivatal Szociális, Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, Megyei Levéltár, Erdős Norbert, Nagy László Csongrád, Bíró Márk, Cserna Gábor, Országos Roma Önkormányzat, György István, Horváth Is, Karsai Attila, Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség, kaposvári kórház, kecskeméti autósiskolában, megyei önkormányzat, rendkívüli hideg, őrnagy közlése, havazás miatt, oktatási-nevelési intézményekben, tanítás nélküli, gyermekek felügyeletéről, ország több, különböző társulásokat, változást kérelmező, kormányhivatalban nagyon, helyi polgárok, kórház dolgozói, gyermek további, lépcsőn hagyott, támogatási összeg, támogatás mértéke, kormányhivatalok járási, megyei szintnél, eddig önálló, megyei kormányhivatal, kötelező feladatellátás, első parlamenti, másik esetben, aláírás vált, valódi vizsgázó, épület előtt, általa bérelt, nemzetközi hírű, havonta megjelenő, kormánymegbízott,
© 2013 TVN.HU Kft.