Belépés
Videón a globális felmelegedés 20 másodpercben
Reagálva Donald Trump amerikai elnök szavaira, melyekből az derült ki hogy még mindig nem hisz a globális felmelegedésben, a NASA látványos összehasonlító fotóval bizonyította a klímaváltozást. Az amerikai űrkutatási hivatal megjelentetett egy videót is, amely 20 másodperc alatt foglalja össze, hogy 1880-tól kezdve miként jutottunk el 2016-ig, a valaha volt legmelegebb esztendőig, ...
2017-01-28 20:38:52
Illegális bevándorlás - A cseh államfő üdvözölte Donald Trump döntését
...
"Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke védelmezi országát, az állampolgárok biztonságát tartja szem előtt. Pontosan azt teszi, amit az Európai Unió elitje nem tesz" - tolmácsolta a cseh köztársasági elnök véleményét Jirí Ovcácek szóvivő a Twitteren közölt bejegyzésében.
A szóvivő szerint Milos Zeman, aki már hosszú ideje ellenzi a muszlim migránsok befogadásátCsehors...
2017-01-28 18:13:16
Külföldi sajtó Magyarországról - Berlin
... haszonélvezője, az pedig teljesen nyitott kérdés, hogy mennyi szövetségest találhat az EU-ról alkotott nézetei érvényesítéséhez, mert számos tagállam készen áll arra, hogy az új amerikai elnök, Donald Trump jelentette kihívásra szorosabb együttműködéssel válaszoljon.
Azonban "az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Orbánnak az EU jelenlegi helyzetéről adott elemzésében vanna...
2017-01-28 12:42:10
Donald Trump elnöki rendeletben felfüggesztette szíriai menekültek befogadását és megszigorított minden beutazá
...
A 120 nap letelte után elsőbbséget élvez majd a vallásuk miatt üldözött kisebbségek befogadása ezekből az országokból. Trump pénteken a CBN News keresztény televíziónak adott interjúban kifejtette, hogy a Közel-Keletről menekülő keresztények élveznek majd előnyt.
Az elnöki rendelet értelmében általában is megszigorítják a beutazásokat: az Egyesült Államokba belépő valame...
2017-01-28 07:05:56
Trump szombaton telefonon beszél majd Putyinnal, Abéval, Merkellel, Hollande-al és Turnbullal
... Vlagyimir Putyint, hogy beavatkozott a tavaly novemberi elnökválasztásba, hogy ne Hillary Clinton demokrata pá...
2017-01-28 07:05:20
Több százezren tüntettek Washingtonban az abortusz ellen
... sajtójelentések 250-350 ezer közöttire becsülik a résztvevők lélekszámát.
Első ízben fordult elő, hogy amerikai alelnök is csatlakozott a demonstrálókhoz. Részt vett a menetben Kellyanne Conway, Donald Trump elnök tanácsadója is, Trump pedig Twitter-üzenetben biztosította támogatásáról a rendezvényt. "Minden menetelőnek üzenem: teljes támogatásomat élvezitek" - írta az elnök...
2017-01-28 07:03:51
Az amerikai elnök és a brit kormányfő megerősítette a NATO melletti elkötelezettségét
... együttműködésre törekszik az Egyesült Királysággal.
Theresa May bejelentette: II. Erzsébet királynő hivatalos látogatásra hívta meg az amerikai elnököt és a first ladyt, és a meghívást Donald Trump el is fogadta. Hangsúlyozta, hogy országa és az Egyesült Államok egységes a NATO iránti elkötelezettségében, s ezt az elkötelezettséget Donald Trump a találkozón meg is erősítette...
2017-01-27 21:34:57
John McCain: nem szabad feloldania az Oroszország elleni szankciókat
...
A közleménytkevesebb mint egy nappal azelőtt jelentette meg a republikánus szenátor, hogy Donald Trumpa tervek szerint telefonbeszélgetést folytattVlagyimir Putyin orosz elnökkel. Trump és Putyin várhatóan szombaton beszél egymással. McCain arra sürgette az elnököt, hogy ne tegyen "meggondolatlan" lépést és ne oldja fel az Oroszország ellen érvényben lévő szankciókat.
"A...
2017-01-27 20:14:57
Fitch: gazdasági kockázattá vált Ázsiában az amerikai protekcionizmus veszélye
...
A nemzetközi hitelminősítő felidézi, hogy Donald Trump amerikai elnök kilátásba helyezte Kína devizamanipuláns országgá minősítését, és azt, hogy jelentős vámokkal sújtja a kínai importot. Trump emellett bírálta az Egyesült Államok és Dél-Korea szabadkereskedelmi egyezményét is.
A Fitch Ratings közölte: tudomása szerint egyes republikánus tisztségviselők olyan adóreformo...
2017-01-27 18:14:47
Amerikai ENSZ-nagykövet: "megjegyezzük a nevét" annak, aki nem támogatja Washingtont
... Guteressel tartott találkozója előtt mondottakmegfigyelők szerinthűentükrözik azokat az elveket, amelyekről szerdán a The New York Times írt. Az újság a többiközött nyilvánosságra hozta, hogy Donald Trump elnöki rendeletet készít elő az Egyesült Államok ENSZ-ben betöltött szerepéről és egyes ENSZ-szervezeteknek nyújtott támogatása esetleges csökkentéséről.
A lap információi ...
2017-01-27 18:04:23
1 2 3 ....................246 247 ..........369 370 371 372 ..........491 492 493 
Címkék: Donald Trump, John McCain, Amerikai ENSZ-nagykövet, Reagálva Donald Trump, Egyesült Államok, Európai Unió, Jirí Ovcácek, Milos Zeman, Egyesült Államokba, Vlagyimir Putyint, Hillary Clinton, Kellyanne Conway, Egyesült Királysággal, Theresa May, Donald Trumpa, Fitch Ratings, York Times, Egyesült Államok ENSZ-ben, globális felmelegedés, cseh államfő, abortusz ellen, amerikai elnök, brit kormányfő, amerikai protekcionizmus, globális felmelegedésben, amerikai űrkutatási, valaha volt, állampolgárok biztonságát, cseh köztársasági, szóvivő szerint, muszlim migránsok, pedig teljesen, vallásuk miatt, elnöki rendelet, tavaly novemberi, résztvevők lélekszámát, menetben Kellyanne, amerikai elnököt, first ladyt, meghívást Donald, elkötelezettséget Donald, nappal azelőtt, republikánus szenátor, nemzetközi hitelminősítő, kínai importot, többiközött nyilvánosságra, érvényesítéséhez, együttműködéssel, elnökválasztásba, devizamanipuláns, demonstrálókhoz, felfüggesztette, felmelegedésben, sajtójelentések, protekcionizmus,
© 2013 TVN.HU Kft.