Belépés
Példátlan döntést hozott a kormány - eltűnt 50 milliárd fori
... egyelőre nem nyúlhatnak hozzá. A most elkölthető maradványokból 6,5 milliárd forintot megtartott magának a nemzetgazdasági tárca, de kapott ötmilliárd forintot az emberi erőforrások minisztériuma is. Ezeket az összegek az eredeti célokra használhatják fel, azokat a beruházásaikat, projektjeiket fejezhetik be, amelyekre tavaly nem jutott idő.
Nagy összeg közbeszerzésekre
...
2015-07-30 07:48:05
A tavalyi költségvetési maradványok felhasználásáról döntött a kormány
... Biztosának Hivatala 212 millió, a Miniszterelnökség 4,1 milliárd, a Földművelésügyi Minisztérium 3,3 milliárd, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 758 millió, míg az Emberi Erőforrások Minisztériuma 39,9 milliárd forint - változatlan célú - további felhasználását engedélyezte a kormány.
A kötelezettségvállalással nem terhelt maradvány összege 56,7 milliárd forint. Ebből a Nemz...
2015-07-28 14:07:13
Szentgyörgyvölgyi Lászlót nevezték ki a Zeneakadémia új kancellárjává
... pozícióját, és mivel Gyöngyösön jó munkát végez és sok felsőoktatási tapasztalattal rendelkezik, a tárca támogatja kinevezését.
A posztra szóló pályázati kiírást az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) május 11-én tette közzé.
A pályázat kiírására azért volt szükség, mert Orbán Viktor miniszterelnök április 30-ával visszavonta Kupper Andrásnak, a Liszt Ferenc Zeneművé...
2015-07-21 21:02:46
Simicskó: kiszámítható pályára állítottuk a magyar sportot
... alkalmából elmondta, hogy 224-en vették át oklevelüket, s az intézmény önállóvá válásával, a szakedző-képzés beindulásával egyre magasabb lesz a színvonal.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára a sport jellemformáló hatását, egészségmegőrző szerepét hangoztatva kijelentette: a mindenkori kormány feladata, hogy áldozzon rá, biztosítsa a feltételeket. Kifejtette, hog...
2015-07-19 15:52:21
Womex - Bejelentették a világzenei expón bemutatkozó fellépők második körét
... esti koncertek helyszíne. A Bálna biztosít teret a szakmai vásár és a konferenciák számára, az A38 hajó pedig az éjszakai dj-programnak ad helyet. Az eseményt az Emberi Erőforrások Minisztériuma 327,2 millió forint összegű támogatásával sikerült Magyarországra hozni. A Womex fő médiatámogatója az MTVA.
A program további részleteit a nyár folyamán fokozatosan jelentik be a sze...
2015-07-15 19:13:02
Illegális bevándorlás - A vámosszabadi tábort támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet
... Állampolgársági Hivatallal a szükségletekről, illetve részt vesz a Karitatív Tanács által biztosított koordinációban a többi karitatív szervezettel - írták.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkársága pénteken kérte a Karitatív Tanács tagjainak együttműködését a Magyarországra érkező bevándor...
2015-07-15 11:32:37
Szovjetunióba hurcoltak emlékéve - Menczer Erzsébet: a fiataloknak is meg kell ismerniük a Gulág történetét
... hozzá.
Az emlékmű és a Szovjetunióba hurcoltak emlékéve is azt szolgálja, hogy az elhurcoltak sorsa a mostani fiatalságban is tudatosuljon - mondta.
Az Emberi Erőforrások...
2015-07-15 10:42:08
Illegális bevándorlás - Écsy Gábor: az állam számíthat a segélyszervezetekre
...
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkársága pénteken közleményében kérte a Karitatív Tanács tagjainak együttműködését a Magyarországra érkező bevándorlók humanitárius megsegítése érdekében.
Écsy Gábor a műsorban elmondta: hétfőn az minisztériummal történt egyeztetés során a hat nagy karitatív ...
2015-07-14 13:36:12
Sütő Gábor : Az egyenlőbbek (Zsidó parainézis)
... dicsekednek. Gondoskodunk róla, hogy ez szerepeljen az iskolai tankönyvekben, s a tudományos intézetek is csak ezzel foglalkozzanak. Túl ezen, befolyásunk eredményeként az Emberi Erőforrások Minisztériuma körlevélben utasította a tankönyvírókat, hogy a magyar történelmet a múltbeli, mai és jövőbeni terjeszkedésünket igazoló zsidó szempontok alapján kell bemutatni. Igen, irt...
2015-07-11 21:40:19
Csak jogszerűen
... veszélyeztessenek - mondta ki a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság elsőfokú végzésében. Magyarán elfogadhatatlan a kormány - konkrétan, de nem nevesítve az Emberi Erőforrások Minisztériuma azon követelése, hogy a sztrájk csak egyes adminisztratív feladatok elmaradását jelenthesse.
Az utóbbi hónapokban a hazai szakszervezeti szövetségek egyre hangosabban s...
2015-07-05 07:51:16
1 2 3 ..................112 113 114 .118 119 ..........177 178 .........235 236 237 
Címkék: Szentgyörgyvölgyi Lászlót, Ökumenikus Segélyszervezet, Menczer Erzsébet, Écsy Gábor, Sütő Gábor, Biztosának Hivatala, Földművelésügyi Minisztérium, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Orbán Viktor, Kupper Andrásnak, Liszt Ferenc Zeneművé, Állampolgársági Hivatallal, Karitatív Tanács, Emberi Erőforrások, Fővárosi Közigazgatási, Munkaügyi Bíróság, tavalyi költségvetési, magyar sportot, világzenei expón, vámosszabadi tábort, állam számíthat, most elkölthető, nemzetgazdasági tárca, emberi erőforrások, eredeti célokra, tárca támogatja, posztra szóló, pályázat kiírására, intézmény önállóvá, szakedző-képzés beindulásával, sport jellemformáló, mindenkori kormány, szakmai vásár, konferenciák számára, éjszakai dj-programnak, program további, nyár folyamán, többi karitatív, elhurcoltak sorsa, mostani fiatalságban, műsorban elmondta, minisztériummal történt, iskolai tankönyvekben, tudományos intézetek, magyar történelmet, kormány &#8211, sztrájk csak, utóbbi hónapokban,
© 2013 TVN.HU Kft.