Belépés
Kormányátalakítás - Öt terület kerül át Navracsics Tibortól Balog Zoltánhoz
...
A kormány a miniszterek feladat- és hatásköréről szóló rendelet módosítását a Magyar Közlöny legfrissebb számában tette közzé.
Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter - aki Réthelyi Miklóst váltja a tárca élén, amelyet Nemzeti Erőforrás Minisztériumról kereszteltek át Emberi Erőforrások Minisztériumává - hétfőn tesz esküt a parlamentben.
A már említett területeken kí...
2012-05-12 10:38:45
Támogatta a kulturális bizottság Balog Zoltán miniszteri kinevezését
... hozzátette, most két további - a társadalmi felzárkózásért és az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős - államtitkárság is a május 14-től az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevet viselő tárcához kerül, így minden az emberrel közvetlenül foglalkozó terület oda tartozik majd.
Magyarország igazi értéke az emberi erőforrás, amelyből a munkaalapú társada...
2012-05-08 18:13:48
A Nemzeti Együttműködési Alap forrásai is átkerülnek az új erőforrás minisztériumhoz
... társadalmi felzárkózás, integráció ügyét miniszteri szinten kívánja irányítani a jövőben.
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) jogutódja május 14-től az Emberi Erőforrások Minisztériuma lesz. A Nefmi átnevezését, átalakítását Balog Zolán azzal indokolta, hogy két évvel ezelőtt belevágtak egy rendszer átalakításába, amely mindenki életét érinti, de mostanáig a finanszíroz...
2012-05-08 17:44:23
Az emberi jogi bizottság támogatja Balog Zoltán miniszterjelöltségét
... 1993-as nemzetiségi törvény alapján, ennek a rendszernek a lényegét pedig nem szabad megkérdőjelezni a jövőben sem.
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium új neve Emberi E...
2012-05-08 15:53:16
Az oktatási bizottság támogatja Balog Zoltán miniszterjelöltségét
... képviselője, 2010-től pedig a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára.
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium új neve Emberi Erőforrás...
2012-05-08 15:23:08
Krónika 2. rész (határozathozatalok, alaptörvény-módosítás)
... kerül, a tulajdonosi, részvényesi jogokat pedig a külgazdaságért is felelős nemzetgazdasági miniszter gyakorolhatja.
Átnevezték az erőforrás-minisztériumot
Emberi Erőforrások Minisztériuma lesz a Nemzeti Erőforrás Minisztériumból. A május 14-én életbe lépő névváltoztatást 225 igen szavazattal, 9 nem ellenében, 41 tartózkodás mellett hagyta jóvá a parlament.
A minisz...
2012-05-08 11:52:09
Nektek hogy tetszik ez az új elnevezés?
..."Emberi Erőforrások Minisztériuma lesz a Nemzeti Erőforrás Minisztériumból. A május 14-én életbe lépő névváltoztatást kedden hagyta jóvá a parlament."

Számomra kicsit ijesztő, mert azonnal olyan szavak jutnak róla eszembe, amiket ha behelyettesítek az "emberi" szóval, hát libabőrös lesz a hátam....
2012-05-08 10:46:53
Átnevezték az erőforrás-minisztériumot
... év után múlt szerdán lemondó Réthelyi Miklós azt közölte: utódja, Balog Zoltán dönti majd el, hogy átnevezzék-e a tárcát. Arról, hogy a humán csúcstárca új neve Emberi Erőforrások Minisztériuma lehet, a nol.hu írt először.
A minisztercserével együtt a társadalmi felzárkózásért és az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkárság is átkerül az e...
2012-05-08 10:01:56
Krónika 6. rész (határozathozatalok, Nefmi-átnevezés)
... határozathozatalokat követően a Nemzeti Erőforrás Minisztériumátnevezéséről szóló törvényjavaslat általános vitáját kezdték meg a képviselők. A javaslat értelmében a tárca neve Emberi Erőforrások Minisztériuma lenne.
Rétvári Bence államtitkár rövid expozéjában azt mondta, a cél annak kifejezése, hogy a tevékenység középpontjába az emberi erőforrás helyeződik, így az emberi kö...
2012-05-07 19:52:00
Támogatta Balog Zoltán miniszterré való kinevezését a szociális bizottság
... reagált, hogy joggal járhat azoknak az adókedvezmény, akik jelentős mennyiségű adót fizetnek be, és gyermeket nevelnek.
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium új nev...
2012-05-07 12:56:46
1 2 3 ...................118 119 ..........177 178 .........235 236 237 
Címkék: Navracsics Tibortól Balog Zoltánhoz, Balog Zoltán, Nemzeti Együttműködési Alap, Támogatta Balog Zoltán, Magyar Közlöny, Réthelyi Miklóst, Nemzeti Erőforrás Minisztériumról, Emberi Erőforrások Minisztériumává, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Erőforrás Minisztérium, Balog Zolán, Emberi, Igazságügyi Minisztérium, Emberi Erőforrás, Nemzeti Erőforrás Minisztériumból, Réthelyi Miklós, Nemzeti Erőforrás Minisztériumátnevezéséről, Rétvári Bence, kulturális bizottság, emberi jogi, oktatási bizottság, szociális bizottság, miniszterek feladat-, tárca élén, társadalmi felzárkózásért, május 14-től, emberrel közvetlenül, emberi erőforrás, munkaalapú társada, rendszer átalakításába, lényegét pedig, május 14-én, humán csúcstárca, minisztercserével együtt, javaslat értelmében, tárca neve, tevékenység középpontjába, minisztériumról, emberierőforrás, minisztériumhoz, névváltoztatást, minisztériumává, törvényjavaslat, minisztériumból, behelyettesítek, nemzetgazdasági, megkérdőjelezni,
© 2013 TVN.HU Kft.