Belépés
Kihirdették a Stipendium Peregrinum-ösztöndíj tizennyolc nyertesét
...
Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a nyertesek kihirdetésén azt mondta, hogy tizenketten középiskolából, hatan felsőoktatási intézményből nyerték el az ösztöndíjat, a nyertesek hetven százaléka természettudományi vagy műszaki területre megy majd.
Tizenöten az Egyesült Királyságba nyertek felvételt, egy-egy ...
2020-07-20 10:51:36
Emmi: hamarosan kihirdetik a Stipendium Peregrinum ösztöndíj nyerteseit
...
Rácz Zsófia azt mondta: 144-en jelentkeztek a kiírásra, a kiválasztótáborban 49-en vettek részt, a szakmai zsűri közülük választja ki a nyerteseket. A diákok között asztrofizikus, filmrendező, elméleti matematikus is van - tette hozzá.
Emlékeztetett, hogy a jelentkezés feltétele a kitűnő tanulmányi eredmény, de fontos, hogy emellett milyen plusz munkát - például sport, ö...
2020-07-10 08:30:58
Novák: a legjobb diákoknak ad esélyt a Stipendium Peregrinum ösztöndíj
...
Novák Katalin a pályázati program kiválasztótáborában emlékeztetett arra, hogy korábban nem volt olyan állami ösztöndíj, amely a külföldi tanulmányok teljes költségét fedezte volna. A Stipendium Peregrinum húsz kiváló magyar diáknak ad esélyt a legjobb külföldi egyetemeken való tanulásra, akik nem juthatnának ki Londonba vagy az MIT-re - tette hozzá.
Azt mondta: azoknak ...
2020-07-05 22:22:59
Novák: meghirdetik a Stipendium Peregrinum Ösztöndíjprogram újabb részét
...
Novák Katalin újságíróknak elmondta, az ösztöndíjprogram most maximum 20 tehetséges fiatal számára teszi lehetővé azt, hogy a 2020-2021-es tanévben a külföldi tanulmányaikra - akár annak teljes egészére - támogatást kapjanak. Az ösztöndíjpályázat keretösszege 225 millió forint.
Olyan fiatalok pályázhatnak az ösztöndíjra, akik már felvételt nyertek a világ legrangosabb eg...
2020-06-02 15:55:49
Még egy hétig lehet jelentkezni a külföldi egyetemi felvételit támogató programra
... felvételi vizsga teljes költségét. Az elnyert támogatást sikertelen felvételi esetén sem kell visszafizetni, viszont fontos, hogy eredményesen záruljon a személyes elbeszélgetés.|...
2019-12-16 10:01:07
Novák: mától indul a Stipendium Peregrinum ösztöndíjprogram
...
Novák Katalin elmondta: a Stipendium Peregrinum ösztöndíjprogramot a Nemzeti Tehetség Központ koordinálja, és első körben ahhoz nyújtanak támogatást, hogy azok a fiatalok, akik a legjobb külföldi egyetemeken akarnak tanulni, ki tudjanak utazni a felvételi eljárásra.
Mint mondta, bíznak abban, hogy a fiatalok a legrangosabb egyetemeken szerzett tudásuk birtokában Magyaro...
2019-11-22 19:11:14
1 
Címkék: Stipendium Peregrinum-ösztöndíj, Stipendium Peregrinum, Stipendium Peregrinum Ösztöndíjprogram, Novák Katalin, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Egyesült Királyságba, Rácz Zsófia, Nemzeti Tehetség Központ, legjobb diákoknak, hétig lehet, külföldi egyetemi, nyertesek kihirdetésén, nyertesek hetven, szakmai zsűri, diákok között, jelentkezés feltétele, kitűnő tanulmányi, pályázati program, külföldi tanulmányok, legjobb külföldi, ösztöndíjprogram most, 2020-2021-es tanévben, külföldi tanulmányaikra, ösztöndíjpályázat keretösszege, világ legrangosabb, elnyert támogatást, személyes elbeszélgetés, felvételi eljárásra, legrangosabb egyetemeken, ösztöndíjprogram, minisztériumának, középiskolából, tanulmányaikra, ifjúságügyért, visszafizetni, felsőoktatási, elbeszélgetés, emlékeztetett, asztrofizikus, keretösszege, intézményből, pályázhatnak, kihirdetésén, eredményesen, államtitkára, legrangosabb, újságíróknak, jelentkeztek, királyságba, meghirdetik, erőforrások, egyetemeken, kihirdették, tizenketten,
© 2013 TVN.HU Kft.