Belépés
Koronavírus - Hollik: az ellenzék hagyja abba a rémhírterjesztést!
... háromszorosa az elvárásnak - ismertette.
Hollik István úgy folytatta: a második ellenzéki állítást - amely szerint Magyarországon a legmagasabb a halálozási ráta a világon - a párbeszédes Szabó Tímea fogalmazta meg ezen a héten a Parlamentben, miután a határon túli magyaroknak nyújtott kormányzati segítségnyújtást támadta meg.
A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentet...
2020-04-24 14:43:00
Coronavirus - Hunor Kelemen: pe Guvernul Ungariei ne putem baza - ŞTIRE CORECTATĂ
...
În cadrul emisiunii s-a vorbit despre faptul că Tímea Szabó, copreşedintele partidului maghiar Párbeszéd Dialog), a spus, ca reacţie la declaraţiile pe care ministrul ungar de externe, Péter Szijjártó, le-a făcut, luni, înainte de ordinea de zi a Parlamentului, că nu se poate şti unde au ajuns măştile cumpărate de Ungaria.
"Atunci când premierul face paradă prin spitale,...
2020-04-22 11:27:28
Coronavirus - Hunor Kelemen: pe Guvernul Ungariei ne putem baza
...
În cadrul emisiunii s-a vorbit despre faptul că Tímea Szabó, copreşedintele partidului maghiar Párbeszéd Dialog), a spus, ca reacţie la declaraţiile pe care ministrul ungar de externe, Péter Szijjártó, le-a făcut, luni, înainte de ordinea de zi a Parlamentului, că nu se poate şti unde au ajuns măştile cumpărate de Ungaria.
"Atunci când premierul face paradă prin spitale,...
2020-04-22 10:46:46
Koronavírus - Kelemen Hunor: a magyar kormányra lehet számítani
...
A műsorban arról beszéltek, hogy Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke hétfőn a parlamentben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter napirend előtti felszólalására reagálva arról beszélt, nem lehet tudni, hová mennek a Magyarország által beszerzett maszkok.
"Ahányszor a miniszterelnök parádézik a sajtó előtt a kórházakban, a fele esetben nincsen a fogadó orvosokon...
2020-04-22 09:46:35
Krónika 4. rész (schengeni információs rendszer, klímaváltozás)
... neki, ha ez megvalósulna, de eddig ezt több nyugat-európai ország megakadályozta.
A klímavészhelyzet kihirdetése
Párbeszéd: ez az elmúlt évek egyik legfontosabb kezdeményezése
Szabó Tímea (Párbeszéd) kijelentette: a klímavészhelyzet kihirdetéséről benyújtott javaslat a jövő szempontjából az egyik legfontosabb, amelyet az elmúlt években tárgyaltak, mert ez valóban a ...
2020-04-21 13:12:14
Coronavirus - Reprezentanţii guvernului ungar interpelaţi în parlament despre echipamentele de protecţie oferit
...
Csaba Dömötör a răspuns la interpelarea deputatei Tímea Szabó, liderul grupului parlamentar Dialog pentru Ungaria (Párbeszéd Magyarországért), şi a explicat că dincolo de graniţele Ungariei trăiesc milioane de maghiari în afara voinţei lor, care au supravieţuit zeci de ani comunismului şi cărora li s-au ignorat drepturile lor fundamentale.
"Acum avem şansa să le dăm o mâ...
2020-04-20 16:42:29
Krónika 2. rész (napirend előtt: koronavírus, kulturális dolgozók)
...
Párbeszéd: arányaiban Magyarországon halnak meg a legtöbben a világon
Szabó Tímea (Párbeszéd) azt mondta, amíg a koronavírus-járvány globális halálozási rátája 6,7 százalékos, addig Magyarországon ez az arány 10 százalék. "Az egész kerek nagy világon Magyarországon halnak meg a legtöbben a koronavírus-járványban", még Olaszországban és Spanyolországban sem vesztették il...
2020-04-20 16:01:39
Koronavírus - Dömötör: vannak pártok, akik megtagadnák a határon túli magyarok segítését
...
Dömötör Csaba a párbeszédes Szabó Tímea napirend előtt elhangzott egyik felszólalására válaszolva kifejtette, Magyarország határain túl több millió magyar él saját akaratán kívül, akik túléltek több évtizednyi kommunizmust, alapjogaik semmibe vételét.
"Most van rá lehetőség, hogy segítő kezet nyújtsunk nekik és meg is tesszük, mégpedig azért, mert összetartozunk" - jele...
2020-04-20 15:22:18
Krónika 1. rész (napirend előtt: koronavírus)
... teszik május 4-re az érettségit.
Felvetette azt is: hogyan lehet az, hogy Magyarországon 10 százalékos a halálozási mutató, miközben a környező országokban ez 3-3,5 százalék.
Szabó Tímea (Párbeszéd) azt kifogásolta, hogy miért nem Orbán Viktor miniszterelnök számol be az Országgyűlés előtt.
Ha olyan jól állunk az ellátottságban, akkor miért halnak meg ennyien nálu...
2020-04-20 14:51:37
Koronavírus - Párbeszéd: szakmai bizottság döntsön a kórházi ágyak felszabadításáról!
... csütörtöki, online sajtótájékoztatón azt mondta, hogy Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a 36 ezer kórházi ágy felszabadításáról szóló döntésével tízezrek életét veszélyezteti.
Szabó Tímea hangsúlyozta: olyan súlyosan beteg, de nem koronavírustól szenvedő embereket küldenek haza, akik otthon nem kapják meg a szükséges ellátásokat. A betegek hazaküldésével több t...
2020-04-16 12:22:30
1 2 3 4 5 ...............54 55 ........82 83 ........108 109 110 
Címkék: Hunor Kelemen, Guvernul Ungariei, Kelemen Hunor, Hollik István, Szabó Tímea, Tímea Szabó, Párbeszéd Dialog, Péter Szijjártó, Szijjártó Péter, Csaba Dömötör, Párbeszéd Magyarországért, Dömötör Csaba, Orbán Viktor, Kásler Miklós, ellenzék hagyja, magyar kormányra, határon túli, kórházi ágyak, második ellenzéki, halálozási ráta, párbeszédes Szabó, műsorban arról, parlamentben Szijjártó, miniszterelnök parádézik, sajtó előtt, fele esetben, fogadó orvosokon, klímavészhelyzet kihirdetése, elmúlt évek, klímavészhelyzet kihirdetéséről, jövő szempontjából, egyik legfontosabb, elmúlt években, egész kerek, halálozási mutató, környező országokban, emberi erőforrások, szükséges ellátásokat, betegek hazaküldésével, segítségnyújtást, klímavészhelyzet, spanyolországban, külügyminiszter, magyarországért, olaszországban, felszólalására, magyarországon, összetartozunk, miniszterelnök, kezdeményezése, koronavírustól, megakadályozta, ellátottságban, kihirdetéséről, hazaküldésével, parlamentului, klímaváltozás, echipamentele,
© 2013 TVN.HU Kft.