Belépés
Krónika 6. rész (Országgyűlés működése, házszabály)
... kitiltásokkal fenyegetőznek, ha úgy gondolják, a képviselők rosszul viselkednek, és úgy tűnik, az igazság kimondása ennek minősül.
Közölte: szeretne iránymutatást kapni, hogy ma Magyarországon "az Orbán-rezsim alatt" milyen büntetés jár annak, aki kimondja az igazságot, aki a parlamentben valóban az embereket szeretné képviselni. Ez egy olyan törvényjavaslat, amellyel "kényük...
2019-11-20 13:21:52
Krónika 9. rész (honvédelmi törvények)
... személyes harcok oltárán. Egy néppel ez nem tehető meg - hangoztatta.
Kijelentette: a kibervédelem fontossága nem vitatható. Nincs olyan nemzetközi fórum, NATO-közgyűlés, vagy Magyarországon olyan felelős politikus, aki ne osztaná, hogy ehhez minden anyagi, szervezeti, eszközbeli és politikai támogatást meg kell adni. Bármely országot meg lehet bénítani, ha beavatkoznak ezek...
2019-11-19 16:22:42
Szijjártó: 160 millió dolláros programot indítanak magyar cégeknek laoszi fejlesztésekben való részvételre
... hogy a magyar-laoszi kapcsolatok hosszú távú fejlesztése érdekében ösztöndíjakat biztosítanak laoszi hallgatóknak magyarországi tanulmányokhoz, és jelenleg 100 laoszi hallgató tanul Magyarországon.
Szonexay Sziphandone hangsúlyozta: a magyar-laoszi kapcsolatok hosszú múltra tekintenek vissza, a kölcsönös előnyökön és tiszteleten alapulnak, és mindkét ország elkötelezett az eg...
2019-11-18 10:42:01
György László: Ahogy az amerikai, úgy a magyar gazdaság is a hazai szereplőket részesíti előnyben
... idő előtt visszafizette az IMF-nek a hitelt, és visszautasította a javaslatokat. Miközben például Görögország elfogadta és alkalmazta az IMF-receptet, negyedével csökkent a GDP-je, Magyarországon pedig éppen az unortodox politikának köszönhetően több mint harmadával nőtt az egy évben előállított hozzáadott érték.
Az államtitkár hozzátette, Magyarország megadóztatta azokat a c...
2019-11-18 09:31:45
Krónika 7. rész (azonnali kérdések: gázellátás, török elnök, önkormányzatok)
... szállítani, illetve milyen előrelépések történek a romániai gázmező, illetve a krk-i LNG-terminál ügyében. Az orosz kapcsolatot hogy lehet arra beváltani, hogy legyen gáz jövőre is Magyarországon? - kérdezte.
Menczer Tamás, a külügyi tárca államtitkára szerint nincs bizonytalanság: a magyar gáztározók soha nem látott szinten vannak tele, így az előttünk álló téllel kapcsolatb...
2019-11-11 15:42:16
A magyar gazdaság és társadalom fejlődési irányait tekintették át az NFFT ülésén
... összefüggés az anyagi támogatás és a gyermekvállalás között, akkor nem a legszegényebb országokban lenne a legmagasabb a gyermekvállalási hajlandóság."

Kövér László kiemelte, Magyarországon olyan helyzetet kell teremteni, hogy anyagilag is jobban járjon a 3-4 gyermeket vállaló szülő, mint az, aki csak egy vagy két gyereket vállal.
Bartus Gábor, az NFFT főtitkára b...
2019-11-08 19:12:32
Menczer: Nem logikus folyamatosan kritizálni azt az embert, akitől Európa biztonsága függ - BŐVÍTETT
... kurdoktól, ennek épp az ellenkezője igaz, hiszen iraki Kurdisztánban jelenleg 162 magyar katona vesz rés...
2019-11-08 09:31:14
Átadták a környei napelemparkot
... kapacitást fejleszt, négy erőmű már termelésben áll.
Az Eurotrade Zrt. megállapodást kötött a Komáromban elektromos autóbuszokat gyártó, kínai BYD-del napelemek kereskedelmére. Magyarországon napelemparkoknak már több tízezer táblát értékesítettek és készülnek és belépni készülnek a háztartási kiserőművek piacára.
Az Eurotrade Zrt. egy 1990-ben alapított, magyar családi ...
2019-10-30 14:11:24
Tommy Emmanuel gitáros: A díjak helyett a kemény munkában hiszek
... több mint öt évvel legutóbbi magyarországi koncertje után lép fel újra Budapesten, ezúttal a Barba Negra Music Clubban november 10-én. A 64 éves művész számos alkalommal zenélt már Magyarországon, legutóbb 2014-ben, amikor a pécsi Kodály Központban és a Müpában is játszott.
"64 éves lettem, mint a híres Beatles-számban éneklik, de 24-nek érzem magam. Nagyszerű dolog, hogy enn...
2019-10-29 10:45:17
Szolnokon látható a Messerschmitt Bf 109 vadászrepülőgép
... Magyarországra.
Hozzátette: a magyar pilóták a keleti fronton és honi légvédelemben harcoltak a Messzerrel, a második világháború egyik legjobb vadászgépével. A háború után nem maradt használható példány Magyarországon, csak a lezuhant gépek egy-egy darabja vagy alkatrésze került elő az elmúlt évtizedekben.
Katarzyna Zielinska, a Krakkói székhelyű Lengyel Repülési Múzeu...
2019-10-22 13:11:37
1 2 3 4 5 .............335 336 .......503 504 .......670 671 672 
Címkék: György László, Tommy Emmanuel, Messerschmitt Bf, Szonexay Sziphandone, Menczer Tamás, Kövér László, Bartus Gábor, Eurotrade Zrt, Barba Negra Music Clubban, Kodály Központban, Katarzyna Zielinska, Lengyel Repülési Múzeu, magyar gazdaság, hazai szereplőket, környei napelemparkot, díjak helyett, kemény munkában, képviselők rosszul, igazság kimondása, parlamentben valóban, embereket szeretné, olyan törvényjavaslat, kibervédelem fontossága, magyar-laoszi kapcsolatok, kölcsönös előnyökön, unortodox politikának, államtitkár hozzátette, romániai gázmező, krk-i LNG-terminál, orosz kapcsolatot, külügyi tárca, magyar gáztározók, előttünk álló, anyagi támogatás, gyermekvállalás között, legszegényebb országokban, gyermekvállalási hajlandóság, ellenkezője igaz, háztartási kiserőművek, 1990-ben alapított, pécsi Kodály, híres Beatles-számban, magyar pilóták, keleti fronton, második világháború, háború után, lezuhant gépek, elmúlt évtizedekben, gyermekvállalási, napelemparkoknak, visszautasította, vadászrepülőgép,
© 2013 TVN.HU Kft.