Belépés
Glattfelder Béla: rendkívül kedvező a novemberi kiskereskedelmi növekedési adat
... foglalkoztatottak számának növekedése, illetve a rezsicsökkentés miatt. Az adórendszer átalakításában ezt segítette például a gyed-extra bevezetése. A foglalkoztatásra pedig a munkahelyvédelmi akcióterv gyakorolt pozitív hatást, amelynek révén Európában egyedülálló módon nőtt a foglalkoztatottak száma - fűzte hozzá.
Külön öröm - hangsúlyozta -, hogy az élelmiszerek forgalma i...
2015-01-29 15:52:44
Az ÉMI dolgozhatja ki a középületek energiahatékonysági programját
... 626 millió forint volt.
A feladat fő része a költségvetési szervek kezelésében álló, közfeladat ellátásba...
2015-01-28 16:22:10
Atomenergia hivatal: biztonságosak a hazai nukleáris létesítmények
... követelményrendszerbe beépítették a fukusimai tapasztalatokat és az azt követően elhatározott célzott biztonsági felülvizsgálat eredményeit is.
Az ennek alapján összeállított nemzeti akcióterv végrehajtása megfelelően halad, az elhatározott 51 intézkedésből 17 fejeződött be, a fennmaradó 34 ütemezetten folyik - tette hozzá.
Az elmúlt év legjelentősebb eseményei között ...
2015-01-27 13:02:51
A Nemzeti Eszközkezelő 2015-ben még 2500 szándéknyilatkozatot fogadhat be
... 20 százaléka. Emellett jelentős a többi keleti megye, valamint Pest megye súlya is. Az ország nyugati felében lévő megyékből eddig néhány száz kérelem érkezett.
Az Otthonvédelmi Akcióterv keretein belül 2011-ben létrehozott NET feladata a súlyosan eladósodott és szociálisan rászoruló családok lakhatásának hosszú távú biztosítása.
A NET programba kerülő ingatlanokat az e...
2015-01-16 17:32:46
Uniós források - Lázár: idén 2100 milliárd forintot kell lehívni Brüsszelből
... az elmúlt két évben kifejezetten jól teljesített, az uniós források lehívásán dolgozó magyar stáb munkáját pedig Brüsszelben is méltatták.
Lázár János közölte azt is: a kormány akciótervet készít, amelyben minden tárca számára meghatározza, mennyi uniós forrást kell idén lehívnia. A miniszter elmondta, hogy az előző ciklusban nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítania a kor...
2015-01-15 19:08:50
Nuland Romániában: a korrupció elleni harc nemzetbiztonsági kérdés
...
Nuland az Egyesült Államok új, "regionális" korrupcióellenes akciótervét firtató kérdésre válaszolt így, anélkül, hogy az akciótervet részletezte volna.
Rámutatott: a korrupció témája korábban is felmerült a Romániával, Bulgáriával, Magyarországgal vagy Csehországgal folytatott megbeszéléseken, de az Egyesült Államok most már nemzetbiztonsági veszélyként tekint a problém...
2015-01-14 20:43:02
The Wall Street Journal - Szijjártó: Magyarország olajágat nyújt az Egyesült Államoknak
... aggodalmának adott hangot Sarah Sewall amerikai külügyi államtitkár azon decemberi kijelentési miatt, miszerint az amerikai nagykövetségek két tucat közép-, illetve kelet-európai országban akcióterveket készítenek a fogadó országukban a korrupcióellenes reformok támogatására. A magyar miniszter szerint ez a kijelentés megközelíti a magyar belügyekbe való beavatkozást.
"Ha va...
2015-01-14 10:21:08
Alternatív országvédelmi akciótervet jelentett be Ujhelyi István
...
Ujhelyi strasbourgi sajtzótájékoztatóján tudatta: az alternatív országvédelmi akcióterv megvitatásában a széles nyilvánosságra is számít. A szocialista politikus hangsúlyozta, hogy olyan "akcióterv" készül, amelyben "nem másokat támadunk, nem kirekesztünk, hanem megmutatjuk, hogy miként lehet az európai közösségen belül egy sikeres Magyarországot összehozni." Az EP szociáldem...
2015-01-13 13:01:34
Rogán Antal: nem indokolt a gazdasági menekültek beáramlása
... lehetőség újabb adócsökkentésre. A tanácskozás napirendjén szerepel a banki elszámoltatások áttekintése is - ismertette a frakcióvezető.
A frakcióülés témája lesz az országvédelmi akcióterv is. Meg kell határozni azokat a lépéseket, amelyekkel Magyarország határozottabban tud reagálni a külső kihívásokra és ehhez eszközöket kell adni a kormány és az Országgyűlés kezébe - mon...
2015-01-12 09:01:14
Védtelen a parlament?
...gepi olvasni még csak tudsz?


Rogán elmondása szerint az akciótervre azért van szükség, mert "amikor ma Magyarországot külső támadások érik", a kormány és a parlament némileg védtelen ezekkel szemben. Arra a kérdésre, hogy az országvédelmi akcióterv tartalmaz-e majd válaszlépést az amerikai kitiltási ügyre, azt felelte: ez is az egyik eleme lehet, de nem a legfontos...
2015-01-02 13:46:26
1 2 3 ..............................95 96 97 98 99 ................147 148 ...............195 196 197 
Címkék: Glattfelder Béla, Nemzeti Eszközkezelő, Nuland Romániában, Wall Street Journal, Egyesült Államoknak, Ujhelyi István, Rogán Antal, Otthonvédelmi Akcióterv, Lázár János, Egyesült Államok, Sarah Sewall, novemberi kiskereskedelmi, hazai nukleáris, korrupció elleni, gazdasági menekültek, rezsicsökkentés miatt, adórendszer átalakításában, gyed-extra bevezetése, foglalkoztatásra pedig, munkahelyvédelmi akcióterv, foglalkoztatottak száma, élelmiszerek forgalma, költségvetési szervek, fukusimai tapasztalatokat, ennek alapján, többi keleti, ország nyugati, súlyosan eladósodott, uniós források, kormány akciótervet, miniszter elmondta, előző ciklusban, akciótervet részletezte, korrupció témája, amerikai nagykövetségek, fogadó országukban, korrupcióellenes reformok, magyar miniszter, kijelentés megközelíti, magyar belügyekbe, alternatív országvédelmi, széles nyilvánosságra, szocialista politikus, európai közösségen, sikeres Magyarországot, tanácskozás napirendjén, banki elszámoltatások, frakcióülés témája,
© 2013 TVN.HU Kft.