Belépés
Természetes kullancsriasztó, ami tényleg működik!
... jótékony hatású menstruációs problémák esetén, egyensúlyba hozza a hormontermelést, valamint antidepresszáns és élénkítő hatású is.
...
2015-04-27 17:39:42
Az osztrák köztársaság helyreállítása hetvenedik évfordulójára emlékeztek Bécsben
... szükségességét hangsúlyozta. Ha már többé nincsen garancia arra, hogy Európában mindenhol tiszteletben tartsák a nemzetközi jogot, akkor az unió tagállamainak újra kell gondolniuk a közös biztonság kérdését - mondta a német államfő, Ukrajnára célozva.
Gauck utalt arra is, hogy néhány uniós államban is veszélyben van a jogállamiság és a pluralizmus. A populizmus és a nacionali...
2015-04-27 16:32:50
FM: Magyarország erősíteni kívánja nemzetközi gabonatudományi együttműködéseit
... kapcsolatos kutatásokat, meghatározza a búzakutatás prioritásait, katalizátor szerepet töltsön be a források megszerzésében és összehangolja a világban folyó búzakutatási programokat az élelmezés-biztonság fenntartható formában történő erősítése érdekében - fogalmazott Feldman Zsolt az FM közleménye szerint.
Becslések szerint a világ gabonaszükséglete 1 milliárd tonnával lesz...
2015-04-27 13:12:24
L. K. Hamilton...idézet
... "Amikor a vállamhoz ért, úgy éreztem, a földkerekség legpuhább, legmelegebb takarója ölel magába. Biztonság, meleg, amibe belefúrod, befészkeled magad, és hónapokon keresztül alszol, majd újjáéledve, sértetlenül felébredsz, és a föld megújul. Érintésében a tavasz varázslata bújt meg."
Laurell Kaye Hamilton
...
2015-04-27 08:50:02
Kohut Katalin: Az ember-nyomorult
... taszított a mellőzöttség.
Egyre rövidebb, zsugoribb az út,
mely a szív-törvénynek nyit kaput.
Nyomorultan élni emberi nagysággal
felér egy értelmetlen háborúval.
...
2015-04-26 10:51:50
...Van a fészek…
Kedves látvány.
Madárkák pihegnek benne, várva szüleiket, várva az erőt adó élelmet, várva a megnyugtató biztonságot.
Pici fészek.
Látszólag szűk és kényelmetlen. Mégis, a legjobb. Mert érzést ad.
A biztonság, a figyelem, a szeretet, a törődés érzését.
Otthont. Ahonnan a madár szárnyra kelhet, és ahová visszatérhet.
Bármikor. Ahol tudja, hogy biztonság...
2015-04-24 16:48:15
Magyar tudósokat választott tagjává az Amerikai Művészeti és Tudományos Akadémia
... Nobel-díjassal és 60 Pulitzer-díjassal büszkélkedhet. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó, nemzetközileg elismert szakemberek a tudományos és technológiai kutatások, az energia és a globális biztonság, a szociálpolitika és a humán tudományok, a művészetek és az oktatás terén végeznek hiteles és pártatlan tanácsadói tevékenységet a döntéshozók, a tudományos élet, valamint a magánszek...
2015-04-24 12:52:18
Vannak ilyen ölelések,
..."Vannak ilyen ölelések, amikor az ember úgy érzi, egybeolvad a másikkal. Néha a vágy ölelése ez, néha viszont a biztonság utáni vágy mozgat, és így menekülünk ahhoz a másik felünkhöz, akivel összebújva talán a legnagyobb borzalmakat is át lehet vészelni."
Laurell Kaye Hamilton...
2015-04-23 22:21:32
Sokan képtelenek kimondani azt, hogy "szeretlek"
..."Sokan képtelenek kimondani azt, hogy "szeretlek". És tényleg, van valami misztikus, varázsos ereje ennek a szónak. Elég hallani ezt az egyetlen, őszintén kimondott szót, máris biztonság, melegség és jóindulat tölt el, valami olyan, amit soha máskor nem érzel."

Paul Hauck...
2015-04-23 21:55:21
Rendőröket és tűzoltókat köszöntöttek a Belügyminisztériumban
... Az államtitkár hangsúlyozta: együtt ünneplik a rendőrség és a tűzoltóság napját, hiszen a szolgálat szorosan egymáshoz kapcsolja a két szervezetet, azok összefogva dolgoznak az emberek biztonsága érdekében.
"Önök mindennapi munkájuk során bizonyítják, minden időszakban, rendkívüli helyzetben is képesek feladataikat kifogástalan szakmai színvonalon végezni. Magyarország kormá...
2015-04-23 12:31:56
1 2 3 ...........275 276 277 ........470 471 ..........705 706 ..........939 940 941 
Címkék: Kohut Katalin, Amerikai Művészeti, Tudományos Akadémia, Feldman Zsolt, Laurell Kaye Hamilton, Paul Hauck, osztrák köztársaság, nemzetközi jogot, unió tagállamainak, közös biztonság, német államfő, búzakutatás prioritásait, források megszerzésében, világban folyó, világ gabonaszükséglete, földkerekség legpuhább, föld megújul, tavasz varázslata, szív-törvénynek nyit, értelmetlen háborúval, megnyugtató biztonságot, törődés érzését, madár szárnyra, kiemelkedő teljesítményt, globális biztonság, humán tudományok, oktatás terén, tudományos élet, vágy ölelése, biztonság utáni, másik felünkhöz, legnagyobb borzalmakat, államtitkár hangsúlyozta, tűzoltóság napját, szolgálat szorosan, emberek biztonsága, együttműködéseit, hormontermelést, gabonatudományi, antidepresszáns, szociálpolitika, kullancsriasztó, megszerzésében, helyreállítása, szükségességét, évfordulójára, tagállamainak, büszkélkedhet, tevékenységet, összehangolja, nemzetközileg, teljesítményt, köszöntöttek, technológiai, menstruációs, mellőzöttség,
© 2013 TVN.HU Kft.